Alxnks Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Και τα ΕΛΤΑ πληρωνεις για signed προς Αγγλία κι όταν ψαχνεις να δεις τι απέγινε σου λένε "δεν έχουμε τέτοια πληροφόρηση απο Αγγλία". Στην ερώτηση "και γιατί δεν ενημερωνετε τους πελάτες, οι οποίοι δεν μπορούν να μυρισουν τα νύχια τους και να το ξέρουν, όταν το ζητούν ώστε να μην πληρώνουν τζάμπα;" η απάντηση ηταν μια παύση διαρκειας...προσπαθουσε να επικοινωνησει με το Σείριο μάλλον.
itsgosu Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 καλά μεσα στα ελτά εχουν φύγει πολλά μπινελίκια. όλοι άχρηστοι είναι κανέις δεν ξέρει τίποτα (υπάρχουν ελάχιστες εξεράισεις). καταδεφιση θέλει το κωλοχανείο τους. δεν γινεται να παραλαμβάνουμε δεματα στον 1 μήνα από αγγλία λες και τα περιμενω απο το ξωτικό μπαγκλαντες.
Alxnks Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θέλει μπινελικια...εγώ επειδή ο ταχυδρόμος δεν έμπαινε στον κόπο να μου φέρνει μικροδεματα η συστημένα, όπως οφείλει σύμφωνα με τον κανονισμο, παρα μονο αφηνε απευθείας ειδοποίηση να πάω εγώ στο ταχυδρομείο να παραλαβω...πήρα μια φορά στη διαλογή της περιοχης μου και μιλησα στον προϊστάμενο οτι θα κάνω αναφορά για τον ταχυδρόμο. Μου είπε δεν χρειαζεται, θα του μιλήσω εγώ. Κάνα δυο βδομάδες τα ίδια. Επόμενο τηλέφωνο, έχοντας μιλήσει πριν και με περιφερειακη διεύθυνση κτλ..."έρχομαι να κάνω αναφορά και στον ταχυδρόμο αλλά και σε σένα"...δεν χρειάστηκε να πάω, εδώ κι ενα μήνα μου τα φέρνει κανονικά ο ταχυδρομος, όπως πρεπει.
itsgosu Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 το ξέρω πως δεν χρείαζονται τα μπινελίκια αλλα χάνω την ψυχραιμία μου με το πόσο "ανεγκέφαλοι" είναι. έχω βιώσει ακραιες καταστάσεις (εχω χάσει αντικαταβολή, ειδοποιήσεις δεν ηρθανε ποτέ, μου χουνε πάρει δέμα χωρίς να δεχθούνε ταυτότητα κοινώς μου το κλεψανε.)καλα το τελευταιο ειναι απαράδεκτο τους εχω κράξει γιατι πολλές φορές δεν μου χουνε ζητησει ταυτότητα παρα μονο την ειδοποίηση.
madsc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά τα πράγματα είναι δύσκολα στα ΕΛΤΑ και δεν είναι ευθύνη των ταχυδρόμων ή των διεθυντών τους. Μπορείτε να περνάτε ή να παίρνετε τηλ στη διαλογή της περιοχής σας για τα δέματα σας. /sc
Alxnks Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) καποιες διαλογες εχουν αρχισει και το παιζουν δυσκοιλιες στο να πηγαινεις. πχ στη δικη μου για χρονια πηγαινα κανονικα και επαιρνα μολις εβλεπα οτι ηταν εκει δεμα μου. προσφατα ενας με υφος χιλιων καρδιναλιων (που του το δινει η δημοσιουπαλληλικη του ιδιoτητα ''δεν με κουναει κανεις και τιποτα απο την θεση μου'') μου ειπε να μην ξαναπαω. τωρα που επιασα την παραπανω ''γνωριμια'' που ειπα με τον προισταμενο ομως, οποτε ξαναδω δεμα μου εκει εννοειται οτι θα ξαναπαω και δεν θα τον βλεπω καν μπροστα μου τον τυπακο. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2015 από Alxnks
madsc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Χε, την έχουν πολλοί αυτή την "ιδιότητα" σε δημόσιες υπηρεσίες, δυστυχώς ακόμα. Αν κάποιος αρνηθεί το δικαίωμα σας στην εξυπηρέτηση, απλά ρωτήστε τον λόγο και το όνομα του. /sc
Alxnks Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 βρισκουν διαφορες δικαιολογιες νομιζοντας οτι κατεβηκαμε χτες απο τα βουνα! αλλα εχεις δικιο σε αυτο που ειπες στο τελος. ονομα (που συμφωναμε με τον δημοσιουπαλληλικο κωδικα ειναι υποχρεωμενος να δωσει ο υπαλληλος) μαζι με αναφορα της φρασης ''αρνηση εκτελεσης καθηκοντος'' χτυπαει καμπανακια ακομα και σε δημοσιουπαλληλο και ως δια μαγειας αρχιζει να σε εξυπηρετει!
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Χε, την έχουν πολλοί αυτή την "ιδιότητα" σε δημόσιες υπηρεσίες, δυστυχώς ακόμα. Αν κάποιος αρνηθεί το δικαίωμα σας στην εξυπηρέτηση, απλά ρωτήστε τον λόγο και το όνομα του. /sc Άντε και στα είπε, τι θα του κάνεις;
madsc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εκτός ότι αναφέρθηκε από πάνω, δεν χρειάζεται να ξέρεις. Ξέρει αυτός τι μπορεί να γίνει. /sc 1
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εκτός ότι αναφέρθηκε από πάνω, δεν χρειάζεται να ξέρεις. Ξέρει αυτός τι μπορεί να γίνει. /sc Εγώ δεν τους βλέπω να συγκινούνται και τόσο αλλά οκ... 1
γροσερισοπ Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 τα tracked & signed από royal μαιλ τα αναλαμβάνει η GLS και μετεπειτα η ACS;Μου στειλανε κάτι δευτέρα απο αγγλία, στο site της royal γράφει DESPATCHED TOGLS ATHENS, GREECE (Τρήτη). αν θυμαμαι καλά τελευταια φορά με ήρθε με ελτα courier αλλα μπορει να κανω και λαθος. καμιά ιδέα; παιζει να το έχω σήμερα η με την καμία; (Τετάρτη)
mataragas24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλα! Έχω και εγω ένα θεματακι.. Έστειλα σε ένα φίλο μου ένα κινητό από Ελλάδα - Αγγλία με ΕΛΤΑ συστημένο (24 Μαρτίου).. Μπαίνω στο εντοπισμός αντικειμένου των ελτα και μου δείχνει το παρακάτω: http://prntscr.com/6tc5mi Έστειλα τον φίλο μου να ρωτήσει στο ταχυδρομίο στην Αγγλία και του είπαν για να έχει πάει αγγλία και να μην έχει φτάσει τόσες μέρες, πιθανον έχει κρατηθεί σε τελωνείο.. Παίζει τέτοια περίπτωση?? Ειχε κανένας παρόμια εμπειρια??
eddie1996 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 τα tracked & signed από royal μαιλ τα αναλαμβάνει η GLS και μετεπειτα η ACS; Μου στειλανε κάτι δευτέρα απο αγγλία, στο site της royal γράφει DESPATCHED TOGLS ATHENS, GREECE (Τρήτη). αν θυμαμαι καλά τελευταια φορά με ήρθε με ελτα courier αλλα μπορει να κανω και λαθος. καμιά ιδέα; παιζει να το έχω σήμερα η με την καμία; (Τετάρτη) όλα τα συστημένα της αγγλίας έρχονται μέσω acs.
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 όλα τα συστημένα της αγγλίας έρχονται μέσω acs. πρώτα τα αναλαμβανει η GLS οδικώς και μετα αφου μπουν Ελλάδα παίρνει τικετ της ACS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα