Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, περιμενω ενα πακετο απο Αγγλια συστημενο. Το ταχυδρομησαν 26 Αυγουστου και απο τις 28 Αυγουστου ειναι στην Ελλαδα. Μεχρι και σημερα βαζω τον αριθμο αποστολης στο www.elta.gr αλλα γραφει οτι δεν υπαρχει ο αριθμος αυτος κλπ.

Στο track & trace του Royal Mail γραφει οτι απο τις 28 Αυγουστου :

1) RECEIVED ATHEATHROW WORLDWIDE DC

2) DESPATCHED TOGLS ATHENS

Περασαν 8 ημερες, αντε βγαλε σαβ/κυρ 6 εργασιμες. Ειναι δυνατον να μενει το πακετο στην Αθηνα; Εχει τυχει σε κανεναν απο εσας κατι παρομοιο; Ειναι ενα μικρο κουτακι απο μια εταιρεια οχι απο ebay αν αυτο παιζει το ρολο του..

Δημοσ.

Τα συστημένα από Royal Mail συνήθως πάνε στην https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking και μετά έρχονται με ACS.

7-8 εργάσιμες αν θυμαμαι καλά κάνει γιατί πάνε μέσω Γερμανίας.

Βάλε το tracking number στο λινκ που έδωσε να δεις αν βγάζει κάτι. Αν σου βγάζει κάτι εκεί θα δεις και τον tracking number της ACS

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο? Είμαι Ολλανδία και περιμένω ένα δέμα με ΕΛΤΑ από Ελλάδα από 28/8. Έχω tracking number, στο site των ΕΛΤΑ γράφει:

ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ 03-09-2014 22:08 IPS

ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ 04-09-2014 10:33 IPS

Το IPS αναφέρεται στην περιοχή, δε ξέρω τι εννοεί. Που αλλού μπορώ να το ψάξω? Άπαξ και έφυγε από Ελλάδα, δεν έχουμε τα ίχνη του? Στο αντίστοιχο ολλανδικό site (post.nl) δε μπορώ να βάλω το tracking number που έχω. Να τους στείλω mail να τους ρωτήσω?

Thanks!

Δημοσ.

Τα συστημένα από Royal Mail συνήθως πάνε στην https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking και μετά έρχονται με ACS.

7-8 εργάσιμες αν θυμαμαι καλά κάνει γιατί πάνε μέσω Γερμανίας.

Βάλε το tracking number στο λινκ που έδωσε να δεις αν βγάζει κάτι. Αν σου βγάζει κάτι εκεί θα δεις και τον tracking number της ACS

καλά είσαι εξπέρ!!!

Με καθυσηχασες. Έγιναν ολα οπως τα ειπες, αύριο το πακέτο έρχεται με την ACS.

Ευχαριστώ πάρα πολύ γισ την βοήθεια! ;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, εγω παράγγηλα απο e-bay ένα κινιτό απο UK στης 17-9-14 και δέν έχει έρθει ακόμα στο site της GLS το αναφέρει ως returned πήρα και τηλέφωνο στη ACS και μου είπαν οτι η GLS κινιτά, ταμπλετ και ότι άλλο έχει μπαταρία ενσωματομένοι το επιστρέφουν πίσω ξέρετε κάτι πάνω σε αυτό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά έχω κι εγώ ένα θέμα. Στις 7/10 μου έστελε ένας ιδιώτης ένα δέμα από Αγγλία με την Royal Mail(δεν έχει tracking number για να μειώσω το κόστος αποστολής) και ακόμα να φτάσει κάποια ειδοποιήση. Ξέρετε αν θα το παραλάβω με τα ΕΛΤΑ ή την ACS ή με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία? Έχει 1 μήνα που το περιμένω και ακόμα τίποτα. :(

Δημοσ.

Παιδιά έχω κι εγώ ένα θεματάκι. Στις 7/10 μου έστειλαν ένα δέμα από Αγγλία(δεν έχει tracking number για να μειώσω το κόστος αποστολής) και ακόμα να φτάσει κάποια ειδοποιήση. Ξέρετε αν θα το παραλάβω με τα ΕΛΤΑ ή την ACS ή με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία? Έχει 1 μήνα που το περιμένω και ακόμα τίποτα. :(

Αφου ειναι απλο δεμα με ελτα, τα ελτα τελευταία εχουν πρόβλημα με τις παραδόσεις, κινα, αγγλια της ποπης (για μενα τουλάχιστον) κατω απο μηνα δεν πέφτω,

Δημοσ.

Αφου ειναι απλο δεμα με ελτα, τα ελτα τελευταία εχουν πρόβλημα με τις παραδόσεις, κινα, αγγλια της ποπης (για μενα τουλάχιστον) κατω απο μηνα δεν πέφτω,

Άρα να κάτσω να περιμένω το πακέτο για κανα μήνα ακόμα ή να το 'χω σίγουρω ότι το κλέψανε? Άσε έχω σκάσει που δεν μου έχει έρθει ακόμα ειδοποιήση.......

Δημοσ.

Η Royal Mail στέλνει στην Γερμανική GLS που τα μοιράζει στην Ευρώπη και για Ελλάδα συνεργάζεται με ACS ενώ μέχρι πριν λίγους μήνες έστελνε μέσω ΕΛΤΑ.

η σελίδα της GLS για tracking:

https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking

Αν έχετε tracking number θα δείτε status delivered Germany και signature Return.

Αν είναι συσκευή με μπαταρία λιθίου το γυρνάνε πίσω στον αποστολέα με αργούς ρυθμούς.

Δεν ξέρω αν το περνάνε αν σταλεί με συνοδευτικό έντυπο που αναφέρει την μπαταρία.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παραγγέλνω μέσω ebay από Ευρώπη και Κίνα εδώ και 5 χρόνια.

Είχα καιρό να αγοράσω κάτι και τελευταία έκανα πολλές αγορές μαζί. Τόσο από Ευρώπη (UK) όσο και από Κίνα οι χρόνοι παράδοσης έχουν σχεδόν διπλασιαστεί.

Γνωρίζει κανείς τι άλλαξε ή αν είμαι μεμονωμένη περίπτωση?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω παραγείλει απο Αγγλία ενα evolution kit (δεν νομίζω να περιέχει μπαταρίες ή κατι παρόμοιο) για τη τv μου. Το έστειλαν -με royal mail- στις 2/12/2014 και μέχρι σήμερα (20/12/2014) δεν έχω πάρει τίποτα.

στο site της GLS βλέπω ''8/12/2014 status delivered Germany και signature Return'' αυτό σημαίνει οτι το δέμα επιστρέφει στον αποστολέα (Αγγλία) ή έρχεται σε μένα (Ελλάδα) ;

Shipment information
Addresses
Signature:
RETURN
Date
Reference no
Parcel number:
98.................
ACS Parcel Number
62..............
Reference number
RN...............GB
Parcel details
Customs

Parcel overview

Date
Time
Parcel status
GLS Location

08/12/2014 12:25 Delivered Germany

05/12/2014 10:57 Inbound to GLS location Germany

Δημοσ.

Το οτι είναι Χριστούγεννα και έχει καθυστερήσεις το ξέρω.......θα έρθει ή θα επιστρέψει πίσω στον αποστολέα ( σύμφωνα με το status),  αυτό είναι το ερώτημά μου

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πληρώνουμε για signed and tracked και η GLS κάνει ότινανε. εδώ και κανα 3ιμερο bound στη Γερμανία.
πήρα και στην ACS αλλα τι να σου πουνε και αυτοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...