stevengreeceGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Απλωε δεν ειναι καλο. Σε οθονη και σε επεξεργαστη κυριως.
kataramenos32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Απλωε δεν ειναι καλο. Σε οθονη και σε επεξεργαστη κυριως. Ποιο δεν ειναι καλο το Note 3 με exynos?
stevengreeceGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Το samsung galaxy s duos με exynos.
kataramenos32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Το samsung galaxy s duos με exynos. Και τι σχεση εχει το chipset του low end s duos με αυτο του Note?
stevengreeceGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Απλως επειδη πολυ πυστευουν οτι το ιδιο ειναι exynos, το ιδιο snapdragon. Δηλαδη οτι εχουν την ιδια ταχυτητα. Και με το παραδειγμα μου, οι snapdragon ειναι πολυ καλοι σε ταχυτητα και ποιοτητα.
kataramenos32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Απλως επειδη πολυ πυστευουν οτι το ιδιο ειναι exynos, το ιδιο snapdragon. Δηλαδη οτι εχουν την ιδια ταχυτητα. Και με το παραδειγμα μου, οι snapdragon ειναι πολυ καλοι σε ταχυτητα και ποιοτητα. Με τον exynos μαλλον δεν είναι απο χωρα της ΕΕ. Λέγεται οτι ρολαρει καλυτερα με exynos στις Samsung εφαρμογές αλλά χάνει σε καρτα γραφικων. Βάλε και την λιγότερη υποστήριξη σε xda. Βέβαια 330 ευρώ με 16αρι μου κάνει εντυπωση αν μιλαμε για το κανονικό. Εγω θα επελεγα την εκδοση με snap που εχω. Εδω ο φιλος το αναφερει καθαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα