Προς το περιεχόμενο

Note 3 snapdragon vs exynos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,επειδη εχω βρει σε αρκετα καλη τιμη το note 3 με τον exynos επεξεργαστη και χωρητικοτητα 16gb,(330 καινουριο)μπορει καποιος που να ξερει να μου πει αν ειναι εξισου καλος ο επεξεργαστης αυτος?Απο επιδοσεις ειναι τα ιδια?

Ηρθε Ελλαδα το κινητο με αυτο τον επεξεργαστη η ειναι απο αλλη χωρα το κινητο?

Θα εχω προβληματα με το δικτυο η με την εγγυηση?

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,επειδη εχω βρει σε αρκετα καλη τιμη το note 3 με τον exynos επεξεργαστη και χωρητικοτητα 16gb,(330 καινουριο)μπορει καποιος που να ξερει να μου πει αν ειναι εξισου καλος ο επεξεργαστης αυτος?Απο επιδοσεις ειναι τα ιδια?

Ηρθε Ελλαδα το κινητο με αυτο τον επεξεργαστη η ειναι απο αλλη χωρα το κινητο?

Θα εχω προβληματα με το δικτυο η με την εγγυηση?

Σας ευχαριστω.

http://www.techspot.com/review/759-galaxy-note-3/page4.html

Από ότι φαίνεται ο exynos είναι λίγο κατώτερος του SD 800 αλλά ίσως στο xda να υπάρχει κάποιο tweak ώστε να λειτουργούν και οι 8 πυρήνες του exynos παράλληλα(λογικά μετά exynos>SD800), δεν υποστηρίζει LTE(4G) ο exynos αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα σε 3g και κλήσεις.

Τώρα για την εγγύηση δεν έχω ιδέα περίμενε να απαντήσει κάποιος που ξέρει.

Δημοσ.

Μηπως λες για το note 3 neo που εχει εξαπυρηνο exynos?Το note 3 με exynos(n900t) ειναι για Αμερικη και σιγουρα δεν εχει εγγυηση απο samsung Ελλαδας

Δημοσ.

Οχι μιλαω για το κανονικο note 3 με τον exynos.πηγα σημερα σε ενα απο τα μαγαζια που εχει γυρω απο την ομονοια και μου προτειναν 430€ το 32gb που το ειδα ειχε τον 2.3ghz και το 16gb με τον exynos 330€.

Τις πληροφοριες για τον επεξεργαστη τις ελεγε πανω στη συσκευασια.

Τα 100 ευρω διαφορα ειναι παρα πολυ μεγαλη διαφορα.

Οντως απο οτι βλεπω στις συγκρισεις ο exynos ειναι λιγο πιο πισω.βεβαια δεν ξερω κατα ποσο αυτη η διαφορα θα φανει στην πραξη.

Το εχει κανεις αλλος σε αυτη την εκδοση?

Αν εχει οντως προβλημα με εγγυηση βεβαια ειναι απαγορευτικο...

Και τα 2 κινητα παντως ηταν σφραγισμενα στη συσκευασια τους.

Δημοσ.

Με τον exynos μαλλον δεν είναι απο χωρα της ΕΕ. Λέγεται οτι ρολαρει καλυτερα με exynos στις Samsung εφαρμογές αλλά χάνει σε καρτα γραφικων. Βάλε και την λιγότερη υποστήριξη σε xda.

Βέβαια 330 ευρώ με 16αρι μου κάνει εντυπωση αν μιλαμε για το κανονικό. Εγω θα επελεγα την εκδοση με snap που εχω.

Δημοσ.

Δεν καταλαβα καλα. Βρηκε note 3 με snapdragon και note 3 με exynos? Για πες μου...

Αν ειρωνευεσαι, κακως, επειδη εσυ χανεις εδω.

Snapdragon και απο εμενα.

Δημοσ.

Αν ειρωνευεσαι, κακως, επειδη εσυ χανεις εδω.

Snapdragon και απο εμενα.

Εγω επιλεγω snapdragon. Ξερω τι ειδπυς ειναι οι exynos. Ο φιλος μπυ εχει και ειναι πιο αργος και απο 500 MHz
Δημοσ.

Χωρις πλακα. Εχω εναν φιλο και εναν ξαδελφο. ειναι:

Samsimg galaxy s duos με exunos 1GHz VS lg swift l3 (νομιζω) με 600 MHz. Το lg ειναι σαν διπυρηνο, ενω το samsung σαν 500 MHz :-)

Δημοσ.

Χωρις πλακα. Εχω εναν φιλο και εναν ξαδελφο. ειναι:

Samsimg galaxy s duos με exunos 1GHz VS lg swift l3 (νομιζω) με 600 MHz. Το lg ειναι σαν διπυρηνο, ενω το samsung σαν 500 MHz :-)

Χαχαχα s duos λεει ρε παιδια γιατι το κανετε αυτο πραγματικα???

Δημοσ.

Γιατι? Δεν καταλαβα? Κινεζια κονητο. Δεν αξιζει.

Οπααα αδερφε περιμενε λιγο. Ποια κινεζια ακριβως??? Καλο ειναι αμα δεν εχουμε ιδεα να μην πεταμε οτι μας κατεβει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...