stklinis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Χάσαμε το zte v967s που είχαμε από το Πάσχα και είμασταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι. Μια ιδέα είναι τα thl t6s , zte v5 redbull. το budjet είναι μεζεμένο, ο Σεπτέμβρης έχει έξοδα!!!! Τι λέει το έμπειρο forum ? και άλλες προτάσεις δεκτές Ευχαριστώ
arisg90 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ανωτερo σε ολα το ΖΤΕ αλλα και 60$ ακριβοτερο (149 vs 89).
chios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε αυτά τα δύο το ZTE είναι ανώτερο. Δες και το Asus zenphone 5.
stklinis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 το asus με χαλάει λόγω μπαταρίας. Θέλω αποσπώμενη. Τα κορυφαία χαρακτηριστικά δεν με ενδιαφέρουν. όπως έγραψα και πιο πάνω με το zte v967s μια χαρά ικανοποιημένοι είμασταν. Η χρήση είναι internet, fb, skype απλά δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από 140 δολλάρια
chios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Η γνώμη μου είναι να μην πας σε ,thl δεν τα έχω σε εκτίμηση δες τα κορυφαία xiaomi redmi και coolpad f1.
Donalhioy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 το asus με χαλάει λόγω μπαταρίας. Θέλω αποσπώμενη. Τα κορυφαία χαρακτηριστικά δεν με ενδιαφέρουν. όπως έγραψα και πιο πάνω με το zte v967s μια χαρά ικανοποιημένοι είμασταν. Η χρήση είναι internet, fb, skype απλά δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από 140 δολλάρια Εγω με το asus με full ιντερνετ youtube μου βγαζει ακριβως 1 μερα και 16 ωρες μη αποσπωμενη μπαταρια εχουν και τα iphone δεν λεει κατι.. αν παντως δεν σε ενδιαφερουν τα χαρακτηριστικα σου προτεινω το thl w100.. τιμιοτατο!!
chios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι οι μπαταρίες αυτές αντέχουν για πολλές φορτίσεις πιο πιθανό είναι να αλλάξεις τηλέφωνο επειδή το βαρέθηκες παρά να χαλάσει η μπαταρία του τον ίδιο προβληματισμό είχα και εγώ και τελικά παράγγειλα το xiaomi redmi note αν και το Asus μου αρέσει πιο πολύ φτιαγμένο πάντα από μια κορυφαία εταιρία. Και αυτά που σου αναφέρω πιο πάνω είναι εξαιρετικά τηλέφωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα