traxanas15 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην όμορφη πάρε του insomnia.gr.Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να δω ταινίες στο tablet είτε σε Online είτε σε Offline (χωρίς πρόσβαση στο internet) αλλά να είναι δωρεάν , δηλαδή εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο γιατί στο playstore υπάρχουν μόνο με αγορά η ενοικίαση.Γίνεται να βάλω ταινίες από το pc μου κατεβασμένες που έχω με υπότιτλους μέσα στον φάκελο και να τις παίξει?Ευχαριστώ Πολλή , αναμένω τις απάντησης σας. Έχω το ASUS MEMO Pad HD7. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2014 από traxanas15
traxanas15 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι σωστό.... Τι εννοείς ακριβώς; Εννοείτε ότι γινετε Και πως ακριβώς γίνεται; Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2014 από traxanas15
ReputGlory1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 είναι παράνομο αλλά δεν θα πιάσουν εσένα ενώ το κάνουν όλοι. 1
traxanas15 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ο τρόπος όμως ποιός είναι ; Μπορώ να περάσω ταινίες μέσα από το Pc σαν φάκελο και να τις παίξει κανονικά;
ReputGlory1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 αν ξέρεις να κατεβάζεις ναι. Τώρα οδηγό για το πως θα κατεβάσεις εδώ δεν πρόκειται να βρεις 1
ektor7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κατεβασμα: aTorrent BitTorrent (μtorrent) Υποτιτλοι: SubLoader Players με υποστηριξει υποτιτλων και τις περισσοτερες φορμες βιντεο: MX Player BSPlayer VLC for Android Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2014 από ektor7 1
traxanas15 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να κατεβάσω ταινίες ή υπότιτλους , απλά ρωτάω : Έαν κατεβάσω μια ταινεία και βάλω μέσα στον φάκελο και τους υπότιτλους και την περάσω μέσα στο Tablet θα μπορέσω να την παίξω κανονικά με το Play Movies κάπως έτσι που λέγεται ή θα πρέπει να βάλω και το BS Player π.χ μέσα για να παίξει;
Xristaras12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 πέρνα την ταινία απ το πισί στο τάμπλετ και κατέβασε τον mx player. Αν σου ζητήσει να περάσεις codec τον βάζεις(ανοίγει το play και σου λέει τι να βάλεις) καθάρισες. στο τάμπλετ της υπογραφής βλέπω απροβλημάτιστα 1080p(ναι το ξέρω υπερβολή για 720p οθόνη)mkv ταινίες 10-11 GB με εξωτερικούς υπότιτλους και hardware acceleration. 1
ektor7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να κατεβάσω ταινίες ή υπότιτλους , απλά ρωτάω : Έαν κατεβάσω μια ταινεία και βάλω μέσα στον φάκελο και τους υπότιτλους και την περάσω μέσα στο Tablet θα μπορέσω να την παίξω κανονικά με το Play Movies κάπως έτσι που λέγεται ή θα πρέπει να βάλω και το BS Player π.χ μέσα για να παίξει; Τα 3 player(με το play movies του android,μην ασχοληθεις δεν υποστηριζει σχεδον τιποτα) που σου εχω βαλει εχουν στα settings τους να ορισεις ποιους φακελους του tablet σου θα ψαχνει για video.Μολις τα βρει θα στα εμφανισει αυτοματα καθε φορα που θα προσθετεις τα βιντεο και τους υποτιτλους στο φακελλο αυτο. Αν βρουν την ταινια και τους υποτιτλους(με το ιδιο ονομα του αρχειου της ταινιας και το srt στο τελος),θα τους ενσωματωνουν αυτοματα. Περνα μια ταινια μεσο usb(copy/paste) απο το pc σου,μαζι με τους υποτιτλους και μετα παιξε λιγο με τον player και θα τα βρεις. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2014 από ektor7 1
traxanas15 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Έγινε σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ , εάν μου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα θα κάνω ένα reply.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα