Jimmis100 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους.Γενικος εχω θεμα με το pc τα καλοκαιρια οταν εχει ζεστη κυριως τις μεσιμεριανες ωρες οταν παιζω διαφορα Games το PC μπορει να κλειση καμια φορα... ετσι ενα πρωι πηγα να ανοιξω το PC και ανοιγε κανονικα, ακουγα και τον ηχο απ τα ηχεια... αλλα η οθονη τιποτα... το καθαρισα μεσα αλλα και παλι τιποτα... ειχα ενα καλωδιο Hdmi και ειπα να βγαλω το DVI και να δοκιμασω με το Hdmi μηπος και φταιει το καλωδιο.. και πραγματι η οθονη αναψε ( βεβεα οταν μπαινω σε Games κολανε ολα με τον ιδιο τροπο αλλα δεν εδωσα και πολυ σημασια μιας και το pc ανοιγει πλεον κανονικα ) μετα απο μια εβδομαδα ομως το PC ανοιγε αλλα και παλι η οθονη οχι... πλεον μια ανοιγει και μια οχι... δηλαδη το ανοιγωκλεινω κανα δυο φορες απ το κουμπι φυσικα μεχρι να δωση σημα στην οθονη... παρατιρισα ομως πως οταν ΔΕΝ ανοιγει η οθονη το pc δεν κανει θορυβο πολυ απ το ανεμηστιρακι οταν ομως ανοιγει κανει τον κανονικο θορυβο που εκανε και πριν... δηλαδη με λιγα λογικα καταλαβενω ποτε πλεον θα ανοιξει κανονικα η οθονη οταν παταω το κουμπι και κανει κανονικα θορυβο...θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι προβλημα τροφοδοτικου - καρτας γραφικων RAM η κατι τετοιο?Ευχαριστω.
Sakiz105 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 μηπως οταν δεν ανοιγει δεν λειτουργει η καρτα γραφικων? Ειναι καλα συνδεμενη η καρτα? Το τροφοδοτικο λειτουργει? Δοκιμασε να την συνδεσεις κατευθειαν στην μητρικη
micahel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 για αρχή γράψε από τι αποτελείτε το σύστημα σου και αν έχεις άλλο pc - κομμάτια (κάρτα γραφικών - τροφοδοτικό - μνήμες να δοκιμάσεις) αν έχεις intel η amd apu δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα γραφικών και να βάλεις το καλώδιο στην μητρική αν δεν δουλέψει όταν καταφέρεις να το ανοίξεις κάνε memtest αρκετές ώρες
Jimmis100 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Ππιθανος Sakiz105 απο οτι εχω καταλαβει κατι υπολειτουργει η το τροφοδοτικο δεν δινει αρκετο ρευμα ωρες ωρες γιατι οταν το ανοιγω το pc και δεν ανοιγει η οθονει το pc δεν κανει πολυ θορυβο απ τα ανεμηστιρακια ενω οταν ανοιγει κανει τον κανονικο ηχο που κανει παντα....... η καποιο καλωδιο εχει βγει και δεν κανει καλη επαφη ισως....αυτο εδω ειναι το PC μου :http://h20566.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/kb/docDisplay?javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.prp_ba847bafb2a2d782fcbb0710b053ce01=wsrp-navigationalState%3DdocId%253Demr_na-c03006969-20%257CdocLocale%253D%257CcalledBy%253D&javax.portlet.tpst=ba847bafb2a2d782fcbb0710b053ce01&sp4ts.oid=5080737&ac.admitted=1409917673765.876444892.199480143
micahel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 για αρχη βγαλε την κάρτα γραφικών (ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ) και βαλε το καλώδιο HDMI στην μητρική έχεις άλλο τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών? ότι να ναι συμβατά και λειτουργικά άπλα
Kostakis7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Παρόμοιο περιστατικό μου είχε συμβεί και εμένα πιο παλιά μέχρι που κάποια στιγμή δεν ξανά άνοιξε, μου είχαν πει από τροφοδοτικό,κάρτα γραφικών μέχρι μητρική ,τελικά ήτανε κάρτα γραφικών δανείστηκα μια από ένα φίλο την δοκίμασα και μια χαρά ο υπολογιστής δούλευε ρολόι.Αν δεν φταίει αυτό μπορείς να κάνεις το ίδιο με τα υπόλοιπα κομμάτια με όποια είναι εφικτό βέβαια και να δοκιμάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα