Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλσπερα , οπως αναφερω και στον τιτλο καηκε τo τροφοδοτικο . προχθες επεσε η ασφαλεια του ρευματος και οταν προσπαθησα να ανοιξω το pc δεν υπηρχε ανταποκριση.ανοιξα το κουτι δοκιμασα να τον ξεκινησω απο τα pin της μητρικης σε περιπτωση που ειχε καει το καλωδιο του κουτιου αλλα τιποτα.μετα εκανα το τεστ με τον σελιδοδεικτη στο τροφοδοτικο και παλι τιποτα . θα το παω στο καταστημα που το αγορασα(you.gr) εφοσον εχει 3 χρονια εγγυηση ομως δεν ξερω αν καλυπτεται απο την εγγυηση τετοιο προβλημα και αν θα γινει αλλαγη .εχει καποιος εμπειρια με το συγκεκριμενο καταστημα με τις εγγυησεις ;

Δημοσ.

Όποτε κάηκε λογικά το τροφοδοτικό , κανονικα δεν νομίζω να σε καλύπτει η εγγύηση για υπαιτιότητα δικιά σου της δεή κτλπ εκτος και αν ειχε πρόβλημα ή παρουσίασε στην πορεία το ιδιο το τροφοδοτικό , δεν ειμαι σίγουρος κιολας 100 % εισαι πάντως άτυχος γιατι και εμένα μου εχει πέσει πόσες φορές η ασφάλεια αλλα δεν εχει πάθει τιποτα.

Για αυτο καλο ειναι να τα εχουμε πάντα ολα σε ενα πολύμπριζο ασφαλεία ή ακομα καλύτερα ups

• Like 1
Δημοσ.

οτιδήποτε δεν αφορά δυσλειτουργία του ίδιου του τροφοδοτικού δεν καλύπτεται απο εγγύηση.

be quiet

4. Exclusion of the warranty

4.1 Warranty claims are excluded

• If the device was damaged or destroyed through the effects of force majeure or environmental influences (humidity, heat, electric shock, excessive workloads, dust and the like

Corsair

Exclusions

This warranty does not cover problems or damage resulting from, but not limited to, any of the following:

• Wear and tear associated with normal use
  • Any modification, abuse, accident, disassembly, misapplication, or unauthorized repair
  • Removal of any manufacturer label(s) or sticker(s)

OCZ

Limitation of Warranty
  • Connection to a faulty power source
  • Alteration, Modification, Disassembly or unauthorized repair
  • Improper use of product
  • Normal wear and tear
  • User inflicted intentional or accidental damage
  • Any other cause not resulting from defects in materials or workmanship

Μακάρι να στο καλύψουν αλλά δεν το βλέπω πιθανόν

• Like 1
Δημοσ.

αυτο ειναι το εκνευριστικο εχουν γινει τοσες διακοπες ρευματος σταθηκε μια χαρα και αλλες φορες που επεσε η ασφαλεια δεν καταλαβαινε τιποτα .το θεμα ειναι ομως να τους πω για την ασφαλεια που επεσε η να τους πω πως εσβησε ενω δουλευε κανονικα ;

Δημοσ.

Δοκίμασες να βγάλεις το καλώδιο του τροφοδοτικού (αυτό του ρευματος) για λίγο (10 λεπτά περίπου) και να το ξαναβάλεις?Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο περίεργο αλλά μου το είχε εξηγήσει ένας ηλεκτρολόγος γιατί(τώρα δε θυμάμαι).

Δημοσ.

αυτο ειναι το εκνευριστικο εχουν γινει τοσες διακοπες ρευματος σταθηκε μια χαρα και αλλες φορες που επεσε η ασφαλεια δεν καταλαβαινε τιποτα .το θεμα ειναι ομως να τους πω για την ασφαλεια που επεσε η να τους πω πως εσβησε ενω δουλευε κανονικα ;

Οτι και να τους πεις είναι τι θα πουν οι τεχνικοί που θα πάει για επισκευή-αλλαγή

Δημοσ.

Το καταστημα δεν μπορει να αποδειξει αν φταιει ο χρηστης που καηκε το τροφοδοτικο.

Σχεδον παντα, τροφοδοτικα εντος εγγυησης που καηκαν γινεται αντικατασταση.

Και στα + οτι ειναι corsair.Εχουν πολυ καλο support.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασες να βγάλεις το καλώδιο του τροφοδοτικού (αυτό του ρευματος) για λίγο (10 λεπτά περίπου) και να το ξαναβάλεις?Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο περίεργο αλλά μου το είχε εξηγήσει ένας ηλεκτρολόγος γιατί(τώρα δε θυμάμαι).

φιλε εχω συνδεσει και ξεσυνδεσει τα καλωδια 3 η 4  φορες και μια σημερα το πρωι μπας και δω αλλαγη ομως τιποτα

Δημοσ.

Το καταστημα δεν μπορει να αποδειξει αν φταιει ο χρηστης που καηκε το τροφοδοτικο.

Σχεδον παντα, τροφοδοτικα εντος εγγυησης που καηκαν γινεται αντικατασταση.

Και στα + οτι ειναι corsair.Εχουν πολυ καλο support.

Αν καταστραφεί απο ατύχημα,διακοπή ρευματος,κεραυνό κτλ η εγγύηση δεν το καλύπτει. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα. Πολύ απλά σου λένε ας το είχες προστατευμένο. Και ναi μπορούν να δουν αν είναι αστοχία υλικού ή αν κάηκε απο υψηλές τάσεις. Ας το πάει λέγοντας ότι σταμάτησε να δουλεύει και ας ελπίζει

Δεν αποφασίζει το κατάστημα αλλά οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί τις corsair

Δημοσ.

Σαν πρώην αμαρτωλός σε service γνωστής αλυσίδας θα σου συμβούλευα να μην δώσεις λεπτομέρειες για το πως κάηκε γιατί δεν θα στο περάσει στην εγγυήση. Η καλύτερη ατάκα που δουλεύει πάντα "εκεί που δούλευε έσβησε","... γνωστή εταιρεία η Corsair, δεν είχα ποτέ πρόβλημα, περίεργο".  :devil:  :devil:  :devil:

Δημοσ.

αφηστε χθες που πηγα στο καταστημα ειχαν μια ξανθια που δεν ειχε  ιδεα τι της ελεγα και μου ειπε περνα αυριο γιατι λειπει ο τεχνικος πηγα σημερα παλι ελειπε λεει περνα παλι το απογευμα  ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...