Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μην παιρνεις τις χαμηλοτερες τιμες του Skroutz. 

φτιαχ' τα αυτα απο ενα καταστημα, και θα δεις οτι φτανει τα €750-760..!!  

ακομα και απο διαφορετικα καταστηματα να τα αγορασει, για να πετυχει τις χαμηλοτερες τιμες, θα πρεπει να τα βρει απο καταστηματα που ειναι διπλα του, αλλιως θα τα πληρωσει σε μεταφορικα...!!!!

καλη συνθεση...!!!

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Παράγγειλα όλο το σύστημα τις πρώτης προτάσεις (χωρίς ψυχρά και τροφοδοτικό) Στα 600 ευρο δεν μπόρεσα να βρω το τροφοδοτικό άμεσα διαθέσιμο πουθενά πρως το παρών όπως ούτε και το g550m τα θέλω όλα ετοιμοπαραδοτα Τρίτη βράδυ. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο τροφοδοτικό ίσως; λογικά το g550m θα το έχουν τρίτη μιας και λέει νέα παραλαβή 8 του μήνα(τριτη)

http://www.e-shop.gr/lg-23mb35pm-b-23-led-monitor-full-hd-black-p-PER.169984αξιζει αυτο το μόνιτορ;

Δημοσ.

μην παιρνεις τις χαμηλοτερες τιμες του Skroutz. 

φτιαχ' τα αυτα απο ενα καταστημα, και θα δεις οτι φτανει τα €750-760..!!  

ακομα και απο διαφορετικα καταστηματα να τα αγορασει, για να πετυχει τις χαμηλοτερες τιμες, θα πρεπει να τα βρει απο καταστηματα που ειναι διπλα του, αλλιως θα τα πληρωσει σε μεταφορικα...!!!!

καλη συνθεση...!!!

Δε παίρνω τις χαμηλότερες .Συνήθως βάζω μια τιμή που βρίσκει κανείς σε αρκετά καταστήματα.Τώρα αν πάει και τα πάρει από ακριβό κατάστημα είναι άλλο θέμα και ισχύει για όλες τι συνθέσεις skroutz.Πάντως οτι δε βγαίνει όσο έλεγε δεν βγαίνει γιατί είναι και με 8gb ram,cooler και 270Χ (εδώ υπολόγισα τη φθηνότερη τιμή αλλά μπορεί να μπει άνετα μια 270 oc με τα ίδια και λιγότερα) και δε βλέπω να φτάνει τόσα.

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα το πσ πιθ εγραψε ο φιλος στο ν πρωτο σχολιο. Με την 270x κιολας και μ βγηκε 600ε μέχρι τώρα αλλά όπως ανέφερα χωρίς ψυχτρα και τροφοδοτικό

Αν πάρω αυτό το τροφοδοτικό θα Μου κάνει σωστή δουλειά στο άλλο σύστημα με τον ιντελ; είναι haswell ready Δηλαδή;
Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα το πσ πιθ εγραψε ο φιλος στο ν πρωτο σχολιο. Με την 270x κιολας και μ βγηκε 600ε μέχρι τώρα αλλά όπως ανέφερα χωρίς ψυχτρα και τροφοδοτικό

Χωρίς ίδια parts..

Δημοσ.

Anyway δεν μου κάθονται καλα οι amd τεσπα έκανα την παραγγελία τώρα. Λύσε μου λοιπόν μια άλλη απορία. Το τροφοδοτικό που προτείνεις θα κανει σωστη δουλεια στο συστημα που εκτισα; (δες την συνημμένη φοτο στο πρώτο σχολιο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...