dimpa16 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Θα ηθελα πληροφορειες για το πακετο της Nova https://eshop.nova.gr/nova3play#cash,25,29 κατά πόσο καλό και σταθερό (όσο αφορά το internet)ειναι. Τωρα εχω συνδεση στην ON και τον τελευταιο καιρο έχει αρχίσει και μου κάνει ''νερα'' με τις διακοπές στο internet. Ευχαριστώ.
zoumperman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Άσχετα με το πιο πακέτο θα διαλέξεις εμένα δεν θυμάμαι να μου έχει κάνει διακοπές ποτέ το ίντερνετ. Μόνο μία φορά αλλά αυτό ήταν βλάβη στα καλώδια του σπιτιού μου οπότε δεν πιάνεται.
dimpa16 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μενω Αθηνα - Αμπελοκηπους. Εγω, δυστιχως, εχω προβληματακι με την ON (οχι συνέχεια,). Εκτός αυτού,με τα χρηματα που δίνω στην ΟΝ,θα πάρω καλυτερο πακετο στην NOVA (με τα ιδια χρηματα). Με την ΟΝ εχω απεριοριστη τηλεφωνια και υπεραστικα και διεθνεις κλησεις σε καμια 50αρια χωρες,internet (και καλά στα 24mbps,αλλά πραγματικα γυρω στα 10) και τηλεοραση με τα κλασικα προγραματα. Ενω στην NOVA θα εχω τα ιδια (με εξερεση τις διεθνεις κλησεις),internet (και καλά στα 24mbps) και καμια 250αρια καναλια. Νομίζω οτι αξίζει την αλλαγη...
magister Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 είναι πολύ καλύτερα να έχεις το nova 3play και να έχεις διεθνείς κλήσεις , καλό ίντερνετ και τα δορυφορικά κανάλια της nova στην ίδια τιμή που πλήρωνες στην on
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα