Προς το περιεχόμενο

Encore Mini: Tablet με Windows 8.1 από τη Toshiba και τιμή €129 (video)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το περσινο Encore μου κραταει μια χαρα, vfm και αναμενουμε το διαδοχο.

Εαν το 7αρι ειναι για φτωχους (Ανατολικη Ευρωπη, Ελλαδα/ Βαλκανια, Αφρικη, Ν.Αμερικη)κατι μπορει να κανει αλλα κι ενα ταπεινο iconia θα δυσκολεψει τα πραγματα για την MS.

Δημοσ.

Αν έρθει στην χώρα μας με τέτοια τιμή θα κάνει πάταγο, φυσικά η ανάλυση οθόνης είναι απελπιστικά μικρή....

Δημοσ.

Κοιτα ρε φουστη μου, τωρα που πηρα ταμπλετ με αντροιντ βγηκαν ταμπλετακια με παραθυρα παμφθηνα. Κριμα, κι ηθελα να δοκιμασω ενα. Φτου!

Αλλα Toshiba? Τσ,τσ,τσ! Εχω ορκιστει να μη ξαναπαρω. Ενα εξ. σκληρο δισκο εχω και μου χει βγαλει την ψυχη. Εχω ξεβαφτιστει. Μονο για μπακαπ ειναι καλος. Μιλαμε για κωλο εταιρια που δεν καταφερε ουτε ενα firmware της προκοπης να βαλει στο σκληρο. Γνωμη μου και δεν αλλαζω αποψη οτι και να λετε.

Δημοσ.

Είχα Tosiba αυτη τη γενεία άλλα Android που έχει καινούριο Intel Atom Z37xx. Καλο SOC και πάρα πολύ γρήγορο, τα υπόλυπα ομώς είναι χάλια.

Δημοσ.

Εντυπωσιακό. Αρχικά διαβάζοντας την είδηση νόμιζα πως θα έτρεχε win mobile.

Πολλά τα πλεονεκτήματα. Είσαι έξω το χρησιμοποιείς σαν tablet, φτάνεις σπίτι σου το συνδέεις με πληκτρολόγιο, mouse και δουλεύεις με κανονικό pc.

Πιστεύω πως η Microsoft βαδίζει σε καλό δρόμο, αντί για πανάκριβα hybrids έπιασε το νόημα και πατάει στις δυνάμεις της δίνοντας πλήρες windows λειτουργικό OS σχεδιασμένο για tablet με καλά χαρακτηριστικά και σε οικονομική τιμή.

Το μέλλον ειναι σε αυτή την κατεύθυνση, περιμένω να δω και άλλες υλοποιήσεις.

Δημοσ.

Οσοι ενδιαφερονται για ενημερωση οσο αφορα τα windows tablets στην IFA,μπορειτε να κοιταξεται ΕΔΩ!

-Lenovo’s new ThinkPad Helix (Broadwell)

-ASUS Transformer Book T300 Chi(broadwell)

-HP Envy x2 2-in-1(broadwell)

-Toshiba satellite click 2 pro(haswell)

-Aspire Switch 11 series and a new Aspire Switch 10(haswell&Atom bay trail)

- HP Pavilion X2(atom)

-ASUS VivoTab 8 (M81C)

• Like 1
Δημοσ.

Μούφα μεγάλη.Είχα το προηγούμενο 7ιτσο encore της toshiba και το έσπρωξα σε δύο μέρες.Μακριά απο windows ταμπλετ και ειδικά σε 7 ίτνσες.

Δημοσ.

Μούφα μεγάλη.Είχα το προηγούμενο 7ιτσο encore της toshiba και το έσπρωξα σε δύο μέρες.Μακριά απο windows ταμπλετ και ειδικά σε 7 ίτνσες.

Μιλα για τον εαυτο σου.

Οτι πληρωνεις περνεις.

Μονο για το 7αρι θα συμφωνισω.Τα Windows tablet,τεριαζουν σε συσκευες(tablet) απο 10" και ανω!

Τα 7αρια και τα 8αρια ειναι για τα android και ipad,αλλα και παλι,αυτη ειναι η ΔΙΚΗ μου γνωμη ΜΟΝΟ!

Δημοσ.

Τα windows είναι πολύ καλά σε όλα τα επιπεδα και συσκευυές. Απλά Μ Α Κ Ρ Υ Α από toshiba!!!! 1 στα 3 laptop που μου φέρνουν για επισκευή είναι toshiba......

τα ιδια και με τηλεοράσεις. Πολλά προβλήματα.........

• Like 1
Δημοσ.
Τα windows είναι πολύ καλά σε όλα τα επιπεδα και συσκευυές. Απλά Μ Α Κ Ρ Υ Α από toshiba!!!! 1 στα 3 laptop που μου φέρνουν για επισκευή είναι toshiba......

τα ιδια και με τηλεοράσεις. Πολλά προβλήματα.........

Γιατι ετσι ρε φιλε.και ομως τα χουν για καλα μηχανακια

Δημοσ.

Οι 7 ίντσες όντως..

Δημοσ.

Είχα το προηγούμενο 7ιτσο encore της toshiba και το έσπρωξα σε δύο μέρες.

Δωσε λινκ,για ποιο encore εχεις σπρωξει σε δυο μερες.

Γιατι προηγουμενο encore στις 7ιντσες δεν υπηρχε και σιγουρα οχι Windows tablet!Aυτο που παρουσιαζεται τωρα ειναι το ΠΡΩΤΟ windows 8.x tablet που βγαινει στις 7ιντσες!:devil:

Και θα δωσεις και συμβουλες τρομαρα σου!!! :lol:

Δημοσ.

Καλα το ξεκινησες αλλα...και τα notebook «πληρως λειτουργικοι υπολογιστες» ηταν αλλα αν ανοιγες ενα winamp δεν μπορουσες ουτε δεξι κλικ στο desktop να κανεις. Και επισης τα tablet ΕΙΝΑΙ μεγαλα κινητα. Εκτος και αν εσυ το εχεις για κατι διαφορετικο απο το να σερφαρεις και να τσεκαρεις τα mail σου. Αντε να παιζεις και κανα angry birds στο μερος...

Δικιο εχει ο φιλος για την αναλυση. Απλα μπερδευτηκε λιγο και ζηταει σε τιμη Lada να παρει Ferrari με 7 αεροσακους και ηχοσυστημα B&O.

Μαλλον δεν εχεις σχέση με τέτοια πραγματα οποτε αστο.

Θες να σου φέρω κινητο με τόσα λεφτα με hd ανάλυση;με full hd ;

Θες να σου πω αλλα tablet τι αναλύσεις εχουν σε αυτο το price range;

Αν σου φαίνεται ferrari με ηχεια b&o (νταξει ,ποσο lol )ενα ταμπλετακι με μια ανάλυση καλύτερη απο το εν λόγω ,δε θέλω να ξέρω με τι συσκευές την παλεύεις.

Σε χαίρομαι πάντως που εισαι large και θεωρείς οτι θες πιο πολλα λεφτά για αποδεκτό μηχάνημα.

Ετσι ,η φτώχεια θελει καλοπέραση .

Edit

Πιστευω εχεις καταλάβει οτι αυτή δεν ειναι η τιμη λιανικής που θα εχει στην Ελλαδα μετα απο φόρους ετσι;

Δημοσ.

Γιατι ετσι ρε φιλε.και ομως τα χουν για καλα μηχανακια

τα πολύ ακριβά όντος είναι καλά, αλλα αν κατέβουμε κάτω από 700 800 ευρώ αρχίζουν και αλλάζουν δραματικά τα πράγματα (δεν είναι όπως παλιά η toshiba)

+ θα συμφωνήσω σε οσους λένε μακριά απο τα 7 ίντσα win tablet....... δεν μπορείς να αξιοποιήσεις με τπτ το λειτουργικό σε αυτές της ίντσες........ windows δεν έχουν αντίπαλο στους 10 και πάνω........ άλλα στα μικρά είναι αυτοκτονία (στην χρήση τους)

Δωσε λινκ,για ποιο encore εχεις σπρωξει σε δυο μερες.

Γιατι προηγουμενο encore στις 7ιντσες δεν υπηρχε και σιγουρα οχι Windows tablet!Aυτο που παρουσιαζεται τωρα ειναι το ΠΡΩΤΟ windows 8.x tablet που βγαινει στις 7ιντσες! :devil:

Και θα δωσεις και συμβουλες τρομαρα σου!!! :lol:

http://www.skroutz.gr/s/4207508/Toshiba-Encore-WT8-A-102-32GB.html

λογικα για αυτο μιλαει

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/4207508/Toshiba-Encore-WT8-A-102-32GB.html

λογικα για αυτο μιλαει

Aφου  δεν υπαρχει αλλο και μαλιστα με 7ιντσες,σιγουρα γι'αυτο μιλα.

Και απο τη στιγμη που δεν ξερει ΚΑΝ τι ιντσες ηταν το προιον που ειχε,σκεψου τι αλλο/αλλα δεν ξερει γι'αυτο το tablet που ειχε μολις 2μερες???

Οτι ποιο αξιοπιστο,για να μοιραζει συμβουλες δεξια και αριστερα στα φορουμ.

+ θα συμφωνήσω σε οσους λένε μακριά απο τα 7 ίντσα win tablet....... δεν μπορείς να αξιοποιήσεις με τπτ το λειτουργικό σε αυτές της ίντσες........ windows δεν έχουν αντίπαλο στους 10 και πάνω........ άλλα στα μικρά είναι αυτοκτονία (στην χρήση τους)

Μπορεις να αξιοποιησεις καποια πραγματα απο το desktop,οπως συμβατοτητα/δυνατοτητες usb,drivers και server,αλλα στη τελικη χανει πολυ απο την ευχρηστια και την υβρηδικη φυση του λογισμικου-συσκευης.

Το metro ui δεν επιρεαζεται με το μεγεθος,αλλα το android&ios ειναι πολυ πιο ολοκληρομενα  mobile os/interface,απο το metro και ετσι σε οθονες 7-8" ειναι καλυτερες επιλογες,για το ευρη κοινο/χρηστων!

Περουμε τα win9,που ισως δωσουν πολυ περισσοτερες mobile δυνατοτητες και τα κανουν πιο ευχρηστα τα συγκεκριμενα 7-8" windows tablets.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...