alexc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα... Αναπτύσσω μια εφαρμογή για Windows Phone οπότε το πρόβλημα αναφέρεται κυρίως στην C#. Λοιπόν έχω την εξής μέθοδο OnNavigationTo() overrided η οποία καλείται κάθε φορά που φορτώνεται η σελίδα στην οποία είναι ορισμένη η μέθοδο: protected override void OnNavigatedTo(NavigationEventArgs e) { //Get the arguments as strings and convert them to an enum, is true only when the user enters app for the first time. if (NavigationContext.QueryString.ContainsKey("leftDuration")) { //Get the selected value from IntroductionPage as a string var leftRecievedInformation = NavigationContext.QueryString["leftDuration"]; //Convert the string to an enum object var firstRunLeftChosenDuration = (LensLifetime)Enum.Parse(typeof(LensLifetime), leftRecievedInformation); //Set the leftDuration value to the model object //Model.Left.Lifetime = getDurationAsNumber(firstRunLeftChosenDuration); Model.LeftFirstRunLifetime = getDurationAsNumber(firstRunLeftChosenDuration); MessageBox.Show("" + Model.LeftFirstRunLifetime); Model.Left.Lifetime = Model.LeftFirstRunLifetime; } Το πρόβλημα εντοπίζεται στην ανάθεση του Model.Left.Lifetime = Model.LeftFirstRunLifetime; όπου παρόλο που η τιμή που αναθέτει στο LeftFIrstRunLifetime η μέθοδος getDurationAsNumber() είναι σωστή, αυτή δεν περνάει στο model μου και παίρνει default value = 0. Εχω ψάξει παντού και δεν βρίσκω ανάλογο πρόβλημα... Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Paralizer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και δεν γνωρίζω πολύ από C# θα προσπαθήσω να βοηθήσω. Η MessageBox.Show("" + Model.LeftFirstRunLifetime); σου επιστρέφει κανονικά την τιμή που θέλεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα