Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι η οθόνη και όχι τόσο το σύστημα...

Έχεις ή θα πάρεις ?

λεω να παρω μια dell p2314h...

το συστημα μου δεν θελω να κολλαει με καμια παναγια ... δεν με νοιαζει τοοοοσο να δω ΤΙΣ γραφικαρες ...

μα δεν θελω να παιζω battlefield ή borderland ή αλλα παρομοια και να κολλαει !! 

εκει τα περνω ... ιδικα οταν κολλαει με κατι minecraft ...

Δημοσ.

Όσο για τους  επεξεργαστές 4790K>4770K

Συχνότητα: 4GHz                                                                 Συχνότητα: 3.5GHz

Συχνότητα σε Turbo mode: 4.4GHz                                    Συχνότητα Turbo Mode: 3.9GHz

o 4770k γιατι ειναι πιο ακριβoς;

Δημοσ.

Δεν είναι πιο φθηνός. Ένα ευρώ διαφορά έχουν περίπου(eshop-skroutz) με τον 4790Κ να είναι ακριβότερος. Θα κοιτάξεις και στα δύο να λένε Box  ή Tray. Box (μαζί με ψύκτρα) - Tray (χωρίς ψύκτρα) Τώρα γιατί η tray συσκευασία είναι ακριβότερη δε μπορώ να το καταλάβω 

Δημοσ.

καλύτερα να βάλεις μια R9 280X και να κοιτάξεις για καλύτερη οθόνη... ασχολείσαι αρκετά όπως λες και με το photoshop

εχει να μου προτείνεις κατι μεχρι 200 ευρω ? θελω να ειναι και vesa ...

θεωρεις οτι αμα μεινω σε amd θα ειμαι καλα ? ή να παω προς intel 

Δημοσ.

λεω να παρω μια dell p2314h...

το συστημα μου δεν θελω να κολλαει με καμια παναγια ... δεν με νοιαζει τοοοοσο να δω ΤΙΣ γραφικαρες ...

μα δεν θελω να παιζω battlefield ή borderland ή αλλα παρομοια και να κολλαει !! 

εκει τα περνω ... ιδικα οταν κολλαει με κατι minecraft ...

Δωσε αλλα 20ευρω και παρε την 24αρα https://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html?keyphrase=dell+p2414h:P

Δημοσ.

200 ευρώ για οθόνη αν είσαι επαγγελματίας είναι λίγα δες αυτές...

1. LG 24MP76HM-S 23.8''
  2. DELL P2414H 24''

εχει να μου προτείνεις κατι μεχρι 200 ευρω ? θελω να ειναι και vesa ...

θεωρεις οτι αμα μεινω σε amd θα ειμαι καλα ? ή να παω προς intel 

Δεν έχεις συμπληρώσει την φόρμα για να καταλάβω τη ακριβώς χρειάζεσε...

Δημοσ.

Αν θες να πάρεις και οθόνη, τότε πας σε AMD και είσαι οκ. Μην αγχώνεσαι, μια χαρά αποδίδουν. Απλά να βγει πρώτα ένα καλό tower και μετά κοιτάς και για οθόνη. Αν δεν πάς τώρα για οθόνη τότε μπορείς να πας σε intel.

Ξανασυμπλήρωσε μία και την φόρμα: http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...