bb13bou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας θέλω να ρωτήσω για έναν σκληρό για παλιό υπολογιστή πάνω από δέκα χρόνια είναι ενός φίλου του είχε καψει το τροφοδοτικό και το αλλάξαμε αλλά όταν πήγαμε του κάνουμε φόρματ κολλαγε και του είπα να αλλάξουμε δίσκος μήπως έχει πρόβλημα επειδή είναι παλιός ο υπολογιστής θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για ένα σκληρό όχι πολύ μεγάλο αυτός που έχει είναι 80gb ευχαριστώ.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 αρχικα καλο θα ηταν πριν γινει η αγορα να ελεγξετε αν οντως εχει προβλημα ο δισκος γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην εχει το παραμικρο προβλημα. για τον ελεγχο κατεβαστε το HDD Sentinel. λογικα χρειαζεσαι IDE δισκο, που δεν συμφερει αγορα του απο πουθενα αλλου περα απο μεταχειρισμενου σε καποια αγγελια.
bb13bou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μπαίνει καθόλου στα windows προσπάθησα να του περάσω τα windows αλλά κολλαγε μήπως να δοκιμάσω με ένα usb καλύτερα?
SPANK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή ειναι παλιός ο δίσκος και ειναι δύσκολο να τον βάλεις σε αλλο pc να τον τσεκάρεις με hdsentinel , κατέβασε το hdsentinel σε dos μορφή http://www.hdsentinel.com/hard_disk_sentinel_dos.phpκάνε boot με αυτο και μετα θα δεις την υγεία του δίσκου , αν ειναι ο δίσκος ide (πρέπει να τον τσεκάρεις) ψάξε στις αγγελίες εδω η στο ebay
soteras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εινναι αναγκη να φταει ο δισκος μπορει να δημιουργει κατι αλλο το θεμα καρτα γραφικων / ραμ / καποια συσκευη αλλη που ειναι συνδεδεμενη πανω.Πχ ας αρχησουμε με τα βασικα πριν καψει τροφοδοτικο ο υπολογιστης λειτουργουσε καθολου κολαγε ?
bb13bou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Κολλαγε στην αρχή και αργούσε να μπει στα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα