Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτος που έβαλε την τιμή στο προϊόν αυτό πρέπει να είναι κλεισμένος σε ενα δωμάτιο με υπολογιστη που δεν εχει πρόσβαση στο Ιντερνετ ...

Μου αρέσει που πούλησαν τη σειρα VAIO για να παιξουν μπάλλα στις ταμπλέτες. Θα καταστραφουν κι εκει, και θα τα πουλήσουν σε καμια κινέζικη για να εστιάσουν στα Playstation ...

• Like 1
Δημοσ.

379 στο amazon και αςε εδω να το τιμολογουν και 800 ευρω

http://www.amazon.de/Sony-SGP611DE-B-AE1-Tablet-PC-Snapdragon/dp/B00N9V297Y/ref=sr_1_12?s=computers&ie=UTF8&qid=1409854805&sr=1-12&keywords=sony+xperia+z3+tablet

Sent from my iPad using Insomnia

Σωστός αφού σε 8 ίντσες tablet το Ζ3  που είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ είναι από τα καλύτερα και για αρχή είναι καλή τιμή  για τα χαρκτηριστικά που έχει αφού πιο μετά θα πέσει . 

Δημοσ.

Ξέρω ότι θα φανώ λίγο αιρετικός αλλά συνεχίζει να μου φαίνεται παράλογο να δώσω τόσα πολλά λεφτά είτε για τάμπλετ είτε για κινητό.

Μπορεί να έχουν κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά στην τελική τα χρησιμοποιούμε για να περιηγηθούμε στο ίντερνετ, να παίξουμε κανά παιχνίδι, να διαβάσουμε κανά έντυπο κάτι που το κάνουν επιτυχώς και πολύ φθηνότερες υλοποιήσεις με λιγότερε εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Το Τάμπλετ μου το πήρα 65 ευρώ και νομίζω πως είναι εξαιρετικό για τα χρήματα του, θα έδινα παραπάνω χρήματα για να είναι λίγο πιο λεπτό, να διαρκεί η μπαταρία παραπάνω αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα πάνω από 200 ευρώ.

Λυπάμαι αλλά διαφωνώ κάθετα. Τα χρήματα δεν είναι τίποτα μπροστά στη ψυχική μου ηρεμία... Και με 65 ευρώ tablet, εγώ προσωπικά δεν θα αντέξω πάνω από μισή ώρα πριν το πετάξω στον τοίχο... Επειδή δουλεύω σε κατάστημα έχω δει τι tablet παίρνεις με 65 ή 85 ή 100 ευρώ.

Δημοσ.

499 αυτή η πατάτα ρε παμε καλα.? και η  wi-fi έκδοση ούτε η καν η 4G..και μετά κλέγονται γιατί πέρνουν apple ο κόσμος...500 ευρώ έχει Πλαίσιο το το Ipad Air(στο Σκρουτζ ξεκινάει στα 400) και τουλάχιστον εκεί πέρνεις και μια άλφα ποιότητα όχι σκέτη πλαστικούρα..Όχι ότι θα έδινα ποτέ τόσα λεφτά tablet(θα πρπτιμούσα i7 5ης γενιας :P ) αλλά αν τα έδινα θα ήθελα τουλαχιστον να πάρω κάτι που δεν μοιάζει να το πήρα απο τα jumbo..

Γιατί δεν βάζεις την άλφα ποιότητα κάτω από τη βρύση να δούμε πως θα βγει μετά? 

Δημοσ.

Δεν είπα αν πρέπει ή όχι.

Όμως αυτή τη στιγμή έχει ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που δεν υπάρχει αλλού και για αυτό έχει και την τιμή αυτή. 

Και αντίθετα με το iPad ακόμα και μετά από αυτή τη χρήση το Ζ3 θα δουλεύει. 

Α, ελπίζω να μεγάλωσε ο αντίχειράς σας τώρα με το καινούριο iPhone. 

• Like 1
Δημοσ.

Λυπάμαι αλλά διαφωνώ κάθετα. Τα χρήματα δεν είναι τίποτα μπροστά στη ψυχική μου ηρεμία... Και με 65 ευρώ tablet, εγώ προσωπικά δεν θα αντέξω πάνω από μισή ώρα πριν το πετάξω στον τοίχο... Επειδή δουλεύω σε κατάστημα έχω δει τι tablet παίρνεις με 65 ή 85 ή 100 ευρώ.

Πάνω κάτω τα ίδια πίστευα και εγώ γιατί με το προηγούμενο tablet που ήταν και περισσότερο ακριβό είχα βρίσει για τα λεφτά που έδωσα και το android που θεωρούσα ότι έχει  προβλήματα κλπ.

Τελικά με το δικό μου έχω αναθεωρήσει. Πάντως δεν εστίασα στο ότι κάποιος πρέπει ντε και καλά να δώσει 50-60-100 ευρώ όπως εγώ αλλά απλώς ότι δεν αξίζει να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για ένα tablet.

Δημοσ.

Αυτό δεν αξίζει 499 ευρώ για κανένα λόγο. Και με android που τα μισά παιχνίδια είτε δεν βγαίνουν καθόλου, είτε λαγκαρουν. Αν θέλω μονο browsing παίρνω κάτι όπως είπε και ο φίλος παραπάνω με 65 ευρώ.

Δημοσ.

Α, ελπίζω να μεγάλωσε ο αντίχειράς σας τώρα με το καινούριο iPhone.

Ποιοι είμαστε εμείς; Πόσο να μεγαλώσει ο αντίχειράς μου από τις 5.5" ίντσες που χρησιμοποιώ τώρα; Εγώ κι ο Αντετοκούνμπο.

Δημοσ.

Γενικό σχόλιο. Μ'αρέσουν τα off-topics.

Δεν βλέπω το λόγο που τσιμπάς. :rolleyes:

Όταν απαντάς σε μένα και λες "ο αντίχειράς σας" μόνο γενικό δεν είναι... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...