Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To πρώτο μεσαίου μεγέθους tablet της Sony είναι μία ιδιαίτερα κομψή και ξεχωριστή κατασκευή. Το νέο Xperia Z3 Tablet, που διαθέτει οθόνη 8.0 ιντσών, μοιράζεται το ίδιο ακριβώς hardware με τα άλλη μέλη της οικογένειας "Z3"

Έτσι βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8974AC) SoC που με τη σειρά του ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Krait 400 συχνότητας λειτουργίας 2.5GHz και Adreno 330 υποσύστημα γραφικών. Όσο αφορά στις τεχνολογίες συνδεσιμότητας και δικτύωσης, διαθέτει WiFi 802.11a/b/g/n/ac dual-band, Bluetooth 4.0, NFC, DLNA, WiFi hotspot, ραδιόφωνο, WiFi direct, microUSB2.0 με MHL 3.0 κ.ά.

Sony_Xperia_Z3_Tablet_Compact_1.jpg

Η οθόνη του, τεχνολογίας TFT LCD έχει διαγώνιο όπως αναφέραμε 8.0 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1920 x 1200 pixels. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι τεχνολογίες Triluminos και X-Reality for mobile κάνουν την εμφάνιση τους. Στη πρόσοψη, διααθέτει κάμερα 2.2 Megapixels για βιντεοκλήσεις ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 8.1 Megapixels, που όμως δεν συνοδεύεται από LED flash.

Η κατασκευή είναι αδιάβροχη -καλύπτει τις προδιαγραφές IP68- και συνδυάζει το πλαστικό (στο πίσω μέρος, ωραίας αίσθησης), με το γυαλί και τις μεταλλικές λεπτομέρειες στην περίμετρο. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι το ιδιαίτερα λεπτό προφίλ, που δεν ξεπερνάει σε πάχος τα 6.4 χιλιοστά. Το βάρος του επίσης είναι λίγο κάτω από τα 270 γραμμάρια. Φυσικά, και αυτό είναι αδιάβροχο καλύπτωντας τις προδιαγραφές IP68.

Sony_Xperia_Z3_Tablet_Compact_3.jpg

Θα κυκλοφορήσει σε έκδοση WiFi-only καθώς και σε έκδοση 4G LTE σαν αυτή που δοκιμάσαμε εμείς κατά τη παρουσίαση της συσκευής στην έκθεση IFA 2014.

Στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες με πιθανή τιμή όπως ενημερωνόμαστε τα €499 για το Wi-FI μοντέλο.

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Νομίζω σε Android tablet τα nexus είναι μονόδρομος σε vfm.

Ειδικά το 9 που αναμένεται, θεωρώ πως πολύ δύσκολα θα είναι ακριβότερο από 400€...

• Like 1
Δημοσ.

...θέλω να κάνω την παρακάτω ερώτηση σε αυτούς που κατέχουν περισσότερες γνώσεις στο θέμα της αγόρας tablet (καθότι αρχάριος).

Τα tablet ακολουθούν την ίδια τιμολογιακή πορεία με τα smartphones??

Πιο συγκεκριμένα, τα smartphones (κυρίως flagships) ανακοινώνονται σε τιμές 600-700eur κατά μέσο όρο αλλά στην συνέχεια και ανάλογα την περίπτωση και έπειτα απο 3-4 μήνες τα βρίσκεις σε price checkers 150-200-250eur ποιο φθηνά...γίνεται το ίδιο και με τα tablets?????

Δημοσ.

Κατα ριπας βλεπω τα νεα για κινητα και ταμπλέτες τελευταία. Με τοση ανάπτυξη εχουμε επιλογες για ακριβες αγορές. .

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω ότι θα φανώ λίγο αιρετικός αλλά συνεχίζει να μου φαίνεται παράλογο να δώσω τόσα πολλά λεφτά είτε για τάμπλετ είτε για κινητό.

Μπορεί να έχουν κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά στην τελική τα χρησιμοποιούμε για να περιηγηθούμε στο ίντερνετ, να παίξουμε κανά παιχνίδι, να διαβάσουμε κανά έντυπο κάτι που το κάνουν επιτυχώς και πολύ φθηνότερες υλοποιήσεις με λιγότερε εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Το Τάμπλετ μου το πήρα 65 ευρώ και νομίζω πως είναι εξαιρετικό για τα χρήματα του, θα έδινα παραπάνω χρήματα για να είναι λίγο πιο λεπτό, να διαρκεί η μπαταρία παραπάνω αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα πάνω από 200 ευρώ.

• Like 3
Δημοσ.

499 αυτή η πατάτα ρε παμε καλα.? και η  wi-fi έκδοση ούτε η καν η 4G..και μετά κλέγονται γιατί πέρνουν apple ο κόσμος...500 ευρώ έχει Πλαίσιο το το Ipad Air(στο Σκρουτζ ξεκινάει στα 400) και τουλάχιστον εκεί πέρνεις και μια άλφα ποιότητα όχι σκέτη πλαστικούρα..Όχι ότι θα έδινα ποτέ τόσα λεφτά tablet(θα πρπτιμούσα i7 5ης γενιας :P ) αλλά αν τα έδινα θα ήθελα τουλαχιστον να πάρω κάτι που δεν μοιάζει να το πήρα απο τα jumbo..

• Like 4
Δημοσ.

το παραπάνω από το iPad Mini είναι ότι είναι αδιάβροχο (όχι για βουτιές στα 10 μέτρα στη θάλασσα!!!) αλλά με αυτή τη τιμή πάει για fail...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...