adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιο ειναι ο πιο ευκολος και γρηγορος τροπος να φτιαχτει ενα site που να περιεχει καποιες καταχωρησεις καταστηματων ανα πολη περιοχη ? πχ να επιλεγεις ΝΟΜΟ πολη περιοχη και να σου βγαζει καποια μαγαζια Υπαρχουν μονο γνωσεις σε Access και απλη κατασκευη site Χρεαιζεται κατι ιδιαιτερο στο hosting ?
cyclo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιο ειναι ο πιο ευκολος και γρηγορος τροπος να φτιαχτει ενα site που να περιεχει καποιες καταχωρησεις καταστηματων ανα πολη περιοχη ? πχ να επιλεγεις ΝΟΜΟ πολη περιοχη και να σου βγαζει καποια μαγαζια Υπαρχουν μονο γνωσεις σε Access και απλη κατασκευη site Χρεαιζεται κατι ιδιαιτερο στο hosting ? Ο Πιο εύκολος τρόπος είναι να βρεις κάποιο έτοιμο theme ειδικά για αυτή τη δουλειά. και να εκπαιδευτείς σε αυτό. access + απλή κατασκευή site δεν θα σε βοηθήσουν αν θες να κάνεις κάτι που να φαίνεται επαγγελματικό. Αν πάλι οι απαιτήσεις δεν είναι τετριμμένες, τότε θα πρέπει να απευθυνθείς σε ειδικό. 2
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ok ευχαριστω που βρισκω τετοιο theme ? Το να φτιαξω τη βαση στην Access πρωτα θα βοηθησει καπου ή ειναι αδικος κοπος ?
cyclo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ok ευχαριστω που βρισκω τετοιο theme ? Το να φτιαξω τη βαση στην Access πρωτα θα βοηθησει καπου ή ειναι αδικος κοπος ? Ναι, πάντα βοηθάει μηχανογραφημένο υλικό με τα δεδομένα που θέλεις να παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα σου. Ως τόσο πιθανότατα κάποιος ειδικός να τα έχει ήδη μηχανογραφημένα τέτοιου είδους δεδομένα. (π.χ πόλεις, νομούς, περιοχές κτλ) τουλάχιστον για την Ελλάδα. Όσον αφορά το theme δεν μπορώ να σε προσανατολίσω γιατί δεν ξέρω ακριβώς τι θέλεις να κάνεις.
parlapipator Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Η πιο απλή ίσως λύση είναι να εγκαταστήσεις κάποιο γνωστό framework για δημιουργία website όπως joomla, wordpress και να βρεις ένα free cms που να είναι τύπου καταλόγου ( directory ) και θα έχει σίγουρα να εισάγεις και περιοχή για κάθε εγγραφή. Ψάξε καλύτερα στα αντίστοιχα forum αυτών των framework.
adi32 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Επανερχομαι γιατι τα βλεπω λιγο Κινεζικα αυτα και δεν υπαρχει πολυ χρονος να τα μαθω Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι με την Access που τα εχω ετοιμα ? Δηλ εχω καταστηματα σε περιοχες και τρεχω ενα ερωτημα και μου λεει πχ στον Πειραια τι καταστηματα υπαρχουν Αυτη τη φορμα με το ερωτημα μπορω να τη μεταφερω σε site ωστε να την τρεχει ο χρηστης ?
geomagas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Επανερχομαι γιατι τα βλεπω λιγο Κινεζικα αυτα και δεν υπαρχει πολυ χρονος να τα μαθω Ε τότε που πας ξυπόλυτος στ' αγκάθια;;; Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι με την Access που τα εχω ετοιμα ? Γενικά μιλώντας υπάρχει, όλα γίνονται. Αλλά αν αποφασίσεις να το κάνεις σε php, θα τα βρεις λίγο μπαστούνια με την Access... Δηλ εχω καταστηματα σε περιοχες και τρεχω ενα ερωτημα και μου λεει πχ στον Πειραια τι καταστηματα υπαρχουν Αυτό ακριβώς θα έκανες με οποιοδήποτε RDBMS. Δεν έχει να κάνει με την Access. Αυτη τη φορμα με το ερωτημα μπορω να τη μεταφερω σε site ωστε να την τρεχει ο χρηστης ? ...Εδώ χάθηκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα