bazinga13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα σας,ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.Με πηρε η Vodafone χθες και μου εκανε προσφορα για συνολικα 7 ωρες δωρεαν σε σταθερα και κινητα τον μηνα με 11.88 ευρω τον μηνα.Επειδη ημουν στον δρομο και δεν μπορουσα να μιλησω τους ειπα να με παρουν την αλλη μερα να μιλησουμε γιατι μου ακουγεται αρκετα δελεαστικο αλλα και απ την αλλη too good to be true!!!!!.Ειναι δυνατον?Εχω ακουσει παντως απο αρκετους γνωστους οτι εχουν γραφττει σε σχετικα προγραμματα και ποτε δεν πληρωναν το ποσο που ειχαν συμφωνησει,παντα τους ερχοταν παραπανω. Ξερουμε αν πρεπει να δεσμευτεις με συμβολαιο χ χρονου για να παρεις την προσφορα?γιατι αν ειναι να σε δεσμευσει για π.χ εναν χρονο και να σε μαδαει χωρις να μπορεις να φυγεις τοτε δεν το κανω
Captain Nemo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Συνήθως όλες οι προσφορές είναι για ένα ή ενάμιση ή δύο χρόνια με δυνατότητα συντομότερης διακοπής με την καταβολή προστίμου. 1
skar1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Τοσο καλη προσφορα δεν μου εχουν κανει. Και γω too good to be true θα ελεγα. Και σε καποια φαση αλλαζα παροχους και μου τηλεφωνουσαν για προσφορες ωστε να παραμεινω στο δικτυο τους χωρις ομως τοσο χωμα τιμες.
tiniakos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Με 10 ευρώ στην wind f2g που έχω παίρνω 300 λεπτά προς όλους και μου μένουν στην κάρτα 8,94 ευρώ όπου μπορώ με μειον 5 ευρώ να πάρω 200 λεπτά επιπλέον προς όλους και 100 προς wind+q και διάφορα άλλα μικροδώρα. Η προσφορά που σου έγινε αντιστοιχεί σε 420 λεπτά και αν είναι με ελάχιστη χρέωση ανά 3 λεπτά δεν είναι καλύτερη από καρτοκινητά. 5
makfil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα σας,ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.Με πηρε η Vodafone χθες και μου εκανε προσφορα για συνολικα 7 ωρες δωρεαν σε σταθερα και κινητα τον μηνα με 11.88 ευρω τον μηνα.Επειδη ημουν στον δρομο και δεν μπορουσα να μιλησω τους ειπα να με παρουν την αλλη μερα να μιλησουμε γιατι μου ακουγεται αρκετα δελεαστικο αλλα και απ την αλλη too good to be true!!!!!.Ειναι δυνατον?Εχω ακουσει παντως απο αρκετους γνωστους οτι εχουν γραφττει σε σχετικα προγραμματα και ποτε δεν πληρωναν το ποσο που ειχαν συμφωνησει,παντα τους ερχοταν παραπανω. Ξερουμε αν πρεπει να δεσμευτεις με συμβολαιο χ χρονου για να παρεις την προσφορα?γιατι αν ειναι να σε δεσμευσει για π.χ εναν χρονο και να σε μαδαει χωρις να μπορεις να φυγεις τοτε δεν το κανω Εννοείς, πακέτο σταθερής ή κινητής
bazinga13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Συνήθως όλες οι προσφορές είναι για ένα ή ενάμιση ή δύο χρόνια με δυνατότητα συντομότερης διακοπής με την καταβολή προστίμου. Την καλημερα μου φιλε Captain Nemo και ευχαριστω για την απαντηση.Σε κατι τετοιο κ εμενα πηγαινε το μυαλο μου,περιμενω τηλεφωνο απ την εταιρια 10 15 και θα το ρωτησω αυτο,αν μου πει οτι πρεπει να δεσμευτω για χ χρονο δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω.Παντως οπως και να χει 7 ωρες τσαμπα τον μηνα μ αυτο το ποσο μου φαινεται αρκετα υπερβολικο,εδω η καρτα κανει 10 ευρω και εσυ με 2 ευρω παραπανω δινεις 7 ωρες δωρεαν σε σταθερα και κινητα?Μαλλον ειναι να για να σε δεσουν με συμβολαιο και μετα να τα σκας,πολυ βρωμαει η υποθεση Εννοείς, πακέτο σταθερής ή κινητής πακετο για κινητο
makfil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Με 10 ευρώ στην wind f2g που έχω παίρνω 300 λεπτά προς όλους και μου μένουν στην κάρτα 8,94 ευρώ όπου μπορώ με μειον 5 ευρώ να πάρω 200 λεπτά επιπλέον προς όλους και 100 προς wind+q και διάφορα άλλα μικροδώρα. Η προσφορά που σου έγινε αντιστοιχεί σε 420 λεπτά και αν είναι με ελάχιστη χρέωση ανά 3 λεπτά δεν είναι καλύτερη από καρτοκινητά. Πολύ καλή ανάλυση ...
futureshock Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 δε ψαχνεις λιγο και την Q card ? Mε 3 ευρω πακετακι παιρνεις 80 λεπτα προς ολους με χρεωση ανα δευτερολεπτο, αν κανεις πολλες κλησεις και μικρης διαρκειας θα σου περισσευουν κιολας(οπως εμενα) . Με αλλα 2 ευρω βαζω 400mb και περναω ολο τον μηνα με 5 ευρω.
bazinga13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον παιδια μολις μιλησα με την Vodaphone και σας ενημερωνω για τους ορους του προγραμματος 1)3,5 ωρες σε κινητα και σταθερα 2)3,5 ωρες σε κινητα Vodaphone 3)Η καρτα ανανεωνεται καθε 8 του μηνα.Αν σπαταλησεις τις 7 ωρες δωρεαν που διαθετεις κλειδωνει και δεν συνεχιζει να σε χρεωνει και οι επιλογες σου ειναι η να βαλεις καρτα η να περιμενεις 8 του μηνος να σε ανανεωσουν.Μου τονισε οτι ειναι στανταρ 11.88 και δεν παει ποτε παραπανω γιατι μετα κλειδωνει 4)Το προγραμμα ειναι για 1/2 χρονο αλλα αν δεν μεινεις ευχαριστημενος ας πουμε μετα απο 2 μηνες μπορεις να φυγεις αφου πληρωσεις τον φορο ο οποιος ειναι 6 ευρω(αυτο ξεχασα να το ρωτησω,αν ειναι δηλαδη 6 ευρω καθε μηνα. Της ειπα να με παρει το βραδυ να της δωσω την οριστικη μου απαντηση.Πως σας φαινεται?περιμενω εντυπωσεις και σχολια
Federacion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλό! Έχει και κάποια mb internet μαζί; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά λογικά ε? Είναι το θέμα που μιλάς περισσότερο. Εγώ προτιμώ τα προγράμματα που έχουν χρόνο ομιλίας προς όλους. Γιατί ας πούμε αν δε μιλάς σε σταθερά ή αν δεν έχεις πολλούς γνωστούς με VODAFONE οι μισές ώρες θα πάνε σχεδόν χαμένες...
bazinga13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλό! Έχει και κάποια mb internet μαζί; Δεν μου ειπε τιποτα για ιντερνετ οποτε υποθετω οτι δεν το καλυπτει. Ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά λογικά ε? Είναι το θέμα που μιλάς περισσότερο. Εγώ προτιμώ τα προγράμματα που έχουν χρόνο ομιλίας προς όλους. Γιατί ας πούμε αν δε μιλάς σε σταθερά ή αν δεν έχεις πολλούς γνωστούς με VODAFONE οι μισές ώρες θα πάνε σχεδόν χαμένες... Πολυ σωστο αυτο. Λοιπον ξεχασα μια σημαντικη λεπτομερεια,οτι δεν υποστηριζει μηνυματα,αν θελεις μηνυματα λεει βαζεις μια καρτα και την χρησιμοποιεις για αυτο τον σκοπο.Την ρωτησα "αν δεν εχω καρτα στο κινητο και εχω μονο το πακετο και στειλω μηνυμα θα παει?"μου απαντησε "οχι".Ενταξει καμια προσφορα δεν ειναι τελεια,καπου θα κερδιζεις και καπου θα χανεις,το θεμα ειναι τι χρηση κανεις,εγω προσωπικα σπανια στελνω μηνυματα. Εγω θελω 1)Να εχω παντα μοναδες στο κινητο για ωρα αναγκης 2)να μπορω οταν χρειαστει να παρω κινητο να παιρνω μ αυτο το προγραμμα χωρις να επιβαρυνω το σταθερο μου στο οποιο εχω δωρεαν κλησεις σε σταθερα σε Ελλαδα και Ευρωπη αλλα οταν παρεις κινητο πεφτουν τσεκουρια
othon.gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 4)Το προγραμμα ειναι για 1/2 χρονο αλλα αν δεν μεινεις ευχαριστημενος ας πουμε μετα απο 2 μηνες μπορεις να φυγεις Και εδώ είναι που ξεκινάει η απάτη. Συν τοις άλλοις, όπως αναφέρθηκε και πιο πριν, δεν είναι και τόσο προσφορά σε σχέση με τα καρτοκινητά, οπότε σιγά το κελεπούρι που προσφέρουν. Καλύτερα πάρε ένα F2G που με τα ίδια λεφτά παίρνεις και internet δώρο (1gb με 10€ ανανέωση) και άστους να ψάχνουν για άλλα θύματα. 2
katcos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Διαφορετικές οι ανάγκες του καθένα στην επικοινωνία από κινητό αλλά προσωπική μου γνώμη είναι οτι δεν είναι και καμιά σούπερ προσφορά (όπως ανέφερε και ο tiniakos) Αυτή τη στιγμή π.χ με 11 ευρώ ανανέωση το μήνα μπορείς να έχεις με το free 2 go υπόλοιπο στην κάρτα περίπου 9,80 ευρώ που με αυτά παίρνεις(αν σε ενδιαφέρει μόνο η ομιλία): με 5 ευρώ 200' προς όλους & 100' προς Wind-Q με 2 ευρώ 100' προς όλους & 50' προς Wind-Q με 2 ευρώ 100' προς όλους & 50' προς Wind-Q καθε εβδομάδα 20' προς όλους bonus απο το pc ή το κινητό μέσω του myF2G ΣΥΝΟΛΟ 480' προς όλους & 200' προς Wind-Q Στα μείον οτι πρέπει να ανανεώνεις καθε μήνα εσύ ενώ στα συν οτι δεν δεσμευεσαι με συμβολαιο και τα κατα καιρούς δώρα που δινει το f2go (π.χ 1gb με 10€ ανανέωση που ανεφερε ο othon.gr) (BTW κυκλοφορούν ακόμη τα φοιτητικά-για όλους , πήρε το μάτι μου προχθες στην ομονοια ανθρωπο από wind, που με 5 ευρώ το μήνα δίνει με 5 ευρώ 1000' προς όλους & 1000mb internet) Μάλλον πρέπει να μεταφερθεί εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/482222-%CE%B2%CF%81%CE%AE%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%AF/ 2
bazinga13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Διαφορετικές οι ανάγκες του καθένα στην επικοινωνία από κινητό αλλά προσωπική μου γνώμη είναι οτι δεν είναι και καμιά σούπερ προσφορά (όπως ανέφερε και ο tiniakos) Αυτή τη στιγμή π.χ με 11 ευρώ ανανέωση το μήνα μπορείς να έχεις με το free 2 go υπόλοιπο στην κάρτα περίπου 9,80 ευρώ που με αυτά παίρνεις(αν σε ενδιαφέρει μόνο η ομιλία): με 5 ευρώ 200' προς όλους & 100' προς Wind-Q με 2 ευρώ 100' προς όλους & 50' προς Wind-Q με 2 ευρώ 100' προς όλους & 50' προς Wind-Q καθε εβδομάδα 20' προς όλους bonus απο το pc ή το κινητό μέσω του myF2G ΣΥΝΟΛΟ 480' προς όλους & 200' προς Wind-Q Πολυ καλυτερη προσφορα σαφως Και εδώ είναι που ξεκινάει η απάτη. Συν τοις άλλοις, όπως αναφέρθηκε και πιο πριν, δεν είναι και τόσο προσφορά σε σχέση με τα καρτοκινητά, Αυτος ειναι πραγματι ενας σοβαρος λογος που μαλλον θα με κανει να μην το παρω το πακετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα