panos300 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω ubuntu στο σταθερό μου και ψάχνω για κάτι ποιο ελαφρύ γιατί το σύστημα είναι παλιό και ζορίζεται με τα ubuntu αλλά να μοιάζει με τα ubuntu γιατί με βολεύουν πολύ. Δοκίμασα και linux mint 17 kde αλλά κολλάει το mouse (άλλαξα 3 mouse το ίδιο) οπότε κάτι ελαφρύ στη λογική του ubuntu 14. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Lubuntu, Ubuntu MATE ή Xubuntu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black adder Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Lubuntu, Ubuntu MATE ή Xubuntu +ΕlementaryOS αν θες την "αβάσταχτη ελαφρότητα" του λειτουργικού σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ή mint με cinnamon ε γενικά το unity δε το λες και ελαφρύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shine Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 +ΕlementaryOS αν θες την "αβάσταχτη ελαφρότητα" του λειτουργικού σου. ποιο είναι ελαφρύτερο, ΕlementaryOS ή Lubuntu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos300 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ή mint με cinnamon ε γενικά το unity δε το λες και ελαφρύ Τι ειναι το unity ? ποιο είναι ελαφρύτερο, ΕlementaryOS ή Lubuntu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Τι ειναι το unity ? Το Desktop Enviroment που χρησιμοποιεί το Ubuntu, είναι fork του Gnome. Όποιο άλλο DE και να δοκιμάσεις θα είναι ελαφρύτερο απ'αυτό που χρησιμοποιείς. Δες στο Google αυτά που σου πρότειναν τα παιδιά για να αποφασίσεις, εγώ θα έβαζα LXDE (το default DE του Lubuntu). Σημείωση: Δεν είναι ανάγκη να κάνεις format για να περάσεις άλλο Desktop Enviroment. Όταν αποφασίσεις πιο θες να χρησιμοποιήσεις πες για να βοηθήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 manjaro + xfce 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε και το kubuntu είναι πάρα πολύ ελαφρύ το KDE4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Όντως το kubuntu έχει γίνει πολύ καλό! Εγώ ποτέ δεν το συμπαθούσα και τώρα τελευταία το δοκιμάζω με mint 17 σε virtualbox και δουλεύει άψογα!!! Αυτό που λες ότι σου κολλάει το mouse, τι εννοείς? Για δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos300 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Όντως το kubuntu έχει γίνει πολύ καλό! Εγώ ποτέ δεν το συμπαθούσα και τώρα τελευταία το δοκιμάζω με mint 17 σε virtualbox και δουλεύει άψογα!!! Αυτό που λες ότι σου κολλάει το mouse, τι εννοείς? Για δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω. Ενώ φορτώνει για να ανοίξει το mint στα πρώτα δευτερόλεπτα δουλεύει το mouse μόλις φορτώσει την επιφάνεια εργασίας του mint κολλάει τελείως το mouse, κάτι τρέχει με τις θύρες usb γιατί με σειριακό mouse τα παλιά με καλώδιο δουλεύει κανονικά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοείς ότι υπάρχει πρόβλημα δηλαδή στις θύρες? Hardware δηλαδή? Αν βάλεις κάποια συσκευή (π.χ. ένα flashάκι) λειτουργεί κανονικά? Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε όποια διανομή και όποιο λειτουργικό και να βάλεις θα έχεις πρόβλημα....λέω εγώ τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos300 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Στα windows 7 δούλευε κανονικά και κατά την εγκατάσταση δουλευε κανονικά μόλις φορτώσει τα mint κολλάει τελείως ! Μόλις εμφανιστεί η επιφάνεια εργασίας πριν δουλεύει κάτι γίνεται με τις θύρες usb σε αυτη την έκδοση ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Στα windows 7 δούλευε κανονικά και κατά την εγκατάσταση δουλευε κανονικά μόλις φορτώσει τα mint κολλάει τελείως ! Μόλις εμφανιστεί η επιφάνεια εργασίας πριν δουλεύει κάτι γίνεται με τις θύρες usb σε αυτη την έκδοση ! Αν έχεις ασύρματο, δοκίμασε το εξής: Μόλις ανοίξεις τον υπολογιστή, απλά βγάλτο και ξαναβάλτο στη θύρα.Έχω και εγώ θέμα και μόνο αυτό δουλεύει... (για ενσύρματο δεν ξέρω αν παίζει αυτή η λύση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Θα με κάνετε να ξανκάνω εγκατάσταση στο λάπτοπ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα