teokoul20 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας,θελω να φτιαξω ενα pc και σκεφτομαι να βαλω πανω εναν fx-6350 σε micro atx αλλα δεν μπορω να βρω μητρικη που να εχει συνδεσεις sata3 pci-3.0 και να ειναι και micro atx,συγκεκριμενα με pci-3.0 δεν βρισκω πουθενα....δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις πανω στα pc κανα 2 μηνες το ψαχνω...Ευχαριστω!!
black adder Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Για αρχή: Γιατί μόνο micro-atx;Όπως καταλαβαίνεις,κάτι κόβουνε για να είναι micro,και αυτό είναι οι θύρες pci.. Θα πάρεις/έχεις κάρτα που υποστηρίζει pci 3.0; Aντίστοιχο ερώτημα και για το sata 3. http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/370849_370856/FM2-FM2-uATX-Micro-ATX.html?keyphrase=pci+express+3.0 Δεν ξέρω αν σου κάνει κάποια από τα φίλτρα του σκρουτζ.
teokoul20 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μονο micro atx γιατι υπαρχει περιπτωση μεταφορας 3-4 φορες το χρονο,οποτε θελω να χωραει σε καμια βαλιτσα γτ εχω ενα μεγαλο σταθερο και μου ηταν πολυ δυσκολο σκεφτομουνα για λαπτοπ στην αρχη αλλα ειδα οτι με τα ιδια λεφτα σε σταθερο φτιαχνεις πολυ ανωτερο pc.Τελος παντων ναι εχω σκοπο να παρω δισκους sata 3 και μια gtx660 ή gtx760 αναλογα τα φραγκα που θα υπαρχουν.(αυτες δεν θελουν pci 3;Και επειδη οπως ειπα παραπανω δεν εχω μεγαλη γνωση,στο link που μου εδωσες τσεκαρες socket FM2,FM2+ οι FX επεξεργαστες δεν ειναι socket AM3+ ;;
Sakiz105 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι και backwards combatible,οποτε και με pci 2 δεν θα εχεις προβλημα Επισης νομιζω οτι ολες οι micro atx θα χρειαστουν bios update για τον fx 6350.Καλη τυχη παντως στο ψαξιμο ... 1
black adder Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή θες να αγοράσεις micro atx για να την κουβαλάς..και τα 10 παραπάνω τ.εκ μιας atx θα αποτελούν πρόβλημα; Kαι αφού σκέφτεσαι για καινούριο pc ,πήγαινε εδώ,και μετά πόσταρε στις αναβαθμίσεις.
saflom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή θες να αγοράσεις micro atx για να την κουβαλάς..και τα 10 παραπάνω τ.εκ μιας atx θα αποτελούν πρόβλημα; Kαι αφού σκέφτεσαι για καινούριο pc ,πήγαινε εδώ,και μετά πόσταρε στις αναβαθμίσεις. Πιθανων μιλάει για case που παίρνει matx και οχι για την Mobo. Αλλο όγκο μια ΑΤΧ case και άλλο μια matx
black adder Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Πιθανων μιλάει για case που παίρνει matx και οχι για την Mobo. Αλλο όγκο μια ΑΤΧ case και άλλο μια matx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα