Hellraiser76 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα ειτε εχω παθει εγκεφαλικο ειτε δεν εχω τη δυνατοτητα να κανω quote καποιο post...δεν βλεπω πουθενα να υπαρχει η επιλογη! Εκανα clear cache στον firefox και το προβλημα δεν λυθηκε!
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Σε αυτό το post μου, δε βλέπεις το παρακάτω κουμπάκι;
Hellraiser76 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι φιλε ουτε αυτο ουτε το πολλαπλη παραθεση....παραθετω screenshot του τι βλεπω.
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Άλλο και τούτο. Στείλε ένα p.m. στον Hal9000 για να το κοιτάξει όποτε ευκαιρήσει (γιατί τώρα με την IFA...)
Hellraiser76 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ σε ευχαριστω για τη βοηθεια....
SPANK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και δεν νομίζω να εχει σημασία δοκίμασε να κανεις logout login παλι και να μπείς και απο αλλο browser
Hellraiser76 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Τα εκανα και αυτα και μαλιστα δοκιμασα και απο τους 3 browsers χωρις αποτελεσμα.....
Hellraiser76 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Και αυτο το εκανα....και clear cache εκανα.Τιποτα!!!
KiriosD Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Να ρωτήσω αν λύθηκε αυτό το πρόβλημα; το εμφάνισε και σε μένα με την επιστροφή μου ύστερα από ένα ban που είχα. (που να ήξερα πως οι επίσημοι σύνδεσμοι επίσημης σελίδας της Microsoft απαγορεύεται να δημοσιοποιούντε
chicken32 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Site: Δεν φαίνονται οι επιλογές "Παράθεση" και "Πολλαπλή παράθεση" Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, πράγματι μετά από ban, όπως αναφέρει ο KiriosD. Μπορείτε να μου πείτε αν λύθηκε το θέμα κι αν ναι, πώς?
Hellraiser76 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Παιδες στειλτε ενα pm στον HAL...μονο ετσι θα λυθει το προβλημα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα