Superuser Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν.. Πρόκειται να κάνω δώρο στον αδερφό μου ένα κινητό και έχω καταλήξει στις παρακάτω εφάμιλλες συσκευές 1.LG L9II ««««««««««140€ 2.Xperia SP «««««««180€ 3.Moto G ««««««««««157€ Συγκρίσεις.. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5364&idPhone2=5650%22%5DSP «««««« SP vs L9 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5831&idPhone2=5364#results «««««« MOTO vs SP http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5650&idPhone2=5831%22%5DL9 «««««« L9 vs MOTO Το sp ακριβότερο,Καλή διπύρηνη cpu&gpu,lte,design,sd card,βαρύ,παχύ,οθόνη TFT 720x1280,NFC,μπροστινή VGA,καλή κάμερα; 2370 μπαταρία,(τρέχει android 4.3 για 4.4 ακόμη το ψάχνουν και για android L δεν το κόβω να παίρνει.. ) Το L9 φθηνότερο,πλήκτρα εκτός οθόνης,sd card,ελαφρύ,καλή κάμερα;,οθόνη IPS 720x1280,NFC,υπέρυθρες,(πήρε android 4.4 για android L;; ) Το MOTO φθηνό,quad-core cpu,οθόνη IPS 720x1280,pure android,Gorilla 3,οχι NFC,Όχι sd card,μέτρια κάμερα,τρέχει 4.4.4,σίγουρα android L Για πείτε γνώμες..
tony81 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Το sp τα σπάει εμφανισιακά αλλά δυστυχώς φεύγει από τη σύγκριση (trust me or I can explain).. Για το moto, το έχει η αδερφή μου, πολύ καλό και γρήγορο. Για το lg δεν εκφέρω άποψη (ποτέ δεν τα πήρα στα σοβαρά τα lg μαμώτη και δεν ξέρω γιατί.... και πήρα και nexus ) 1
Superuser Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..βλέπω ότι κανείς δεν προτείνει το SP.Έχει κουσούρια; Το sp τα σπάει εμφανισιακά αλλά δυστυχώς φεύγει από τη σύγκριση (trust me or I can explain).. Για πες...
king2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 l9ii απο μενα.Το sp εγω το θεωρω πολυ αξιολογο απλα δεν πηρε την υποστηριξη που θα επρεπε απο τη sony.Ειναι το πιο γρηγορο απο τα 3 και με μια rom δεν εχει κανενα απο τα προβληματα της stock rom. 1
Superuser Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Από custom Rom και φλασαρίσματα Ο αδερφός δεν το χει... Απ' ότι είδα σήμερα η Motorola ανακοίνωσε το νέο moto g σε προσιτή τιμή..το θέμα είναι ότι δεν θα είναι διαθέσιμο άμεσα για Ελλάδα.Λέτε να το φέρουν τα skroutzομάζαγα μέχρι το τέλος του μήνα;
king2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Από custom Rom και φλασαρίσματα Ο αδερφός δεν το χει... Απ' ότι είδα σήμερα η Motorola ανακοίνωσε το νέο moto g σε προσιτή τιμή..το θέμα είναι ότι δεν θα είναι διαθέσιμο άμεσα για Ελλάδα.Λέτε να το φέρουν τα skroutzομάζαγα μέχρι το τέλος του μήνα; Μεχρι τελη Σεπτεμβρη πιθανως να υπαρχει ναι.
tony81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν sp πιο αργό από moto, τα έχω δοκιμάσει.Πιο παλιό και arvato sevice..8mp κάμερα αλλά ουτε καν, αρκετά μέτρια (όχι οτι το μότο έχει καλή αλλά για να μην φαντάζεσαι ότι έχει καλή) Παρότι είναι πολύ ωραίο, αισθητά αργό κ με μεγαλο φόβο μη χρειαστεί σερβίς... 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Moto G απλά και μόνο για τις αναβαθμίσεις και την υποστήριξη, όχι ότι το υπόλοιπο δεν τα σπάει... Δες και κανένα Nexus 4 από ebay που το 16αρι παίζει στα 170 κουτατο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα