gfilippas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας παιδιά Γιατί δεν μπορώ να βάλω πουθενά τόνους στο καινούριο μου laptop; Άργησα λίγο να το προσέξω οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό γινόταν από την αρχή. Ένα πρόχειρο scan με το antivirus δεν έδειξε κάτι ύποπτο. Θα δοκιμάσω και το Malwarebytes Anti-Malware. Μήπως τρέχει κάτι άλλο; Έχω windows 8.1
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιο λαπτοπ έχεις; Τον IBM 5100 που δείχνεις; Δεν έχει τόνους αυτό το λάπτοπ γιατί είναι se APL ή σε BASIC! Τι win έχεις, τα 8; Δες στις γλώσσες πληκτρολογίου ποιές έχει εγκατεστημένες και πες μας. Δοκίμασε να προσθέσεις άλλη γλώσσα και βάλε Ελληνικά
gfilippas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ micos000 Νόμίζω ότι πιο εύκολο θα ήταν να βάλω τόνους στον IBM Το γράφω ότι έχω τα 8.1 Έχω αφαιρέσει και ξαναπροσθέσει αρκετές φορές την ελληνική γλώσσα. Ακόμα και την πολυτονική. Αλλά τόνους δεν βλέπω.
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Που στο κάνει; Στον browser (ποιον έχεις) ή σε προγράμματα π.χ. στο word; Εδώ που γράφεις βλέπω ότι βάζεις τόνους ή γράφεις από άλλο υπολογιστή (π.χ. τον ΙΒΜ); Πάτα WINDOWS+F ή από το δεξί πάνελ πάτα αναζήτηση και γράψε Πληκτρολόγιο οθόνης (θα στο εμφανίσει στα πρώτα τρία γράμματα). Πάτα στο αποτέλεσμα και δοκίμασε με αυτό να δεις αν μπαίνουν τόνοι.
Gtr34 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Χμμ, εχω ακουσει για ιο που προκαλει προβλημα με τονους αλλα και για antivirus που προκαλουσε τετοιο προβλημα. Σε safe mode μπαινουν τονοι; Ποιο antivirus εχεις ; Δοκιμασε να το κλεισεις προσωρινα να δεις πως θα τα παει. Με το virtual πληκτρολογιο λειτουργει ο τονισμος; Με εξωτερικο πληκτρολογιο εχεις το ιδιο προβλημα ;
gfilippas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Και στον browser και στο word και παντού. Τώρα γράφω από το desktop και δεν έχω μαζί μου to laptop Δεν δοκίμασα με virtual ή εξωτερικό πληκτρολόγιο. Ούτε από safe mode Θα δοκιμάσω και θα σας πω. Για antivirus που προκαλεί τέτοιου είδους προβλήματα, πρώτη φορά ακούω. Ιός που δεν συμπαθεί τους τόνους υπάρχει και τον είχα αντιμετωπίσει παλιότερα στο desktop. Το Anti-Malware είχε κάνει καλή δουλειά σε κείνη την περίπτωση. Τώρα δεν ξέρω τι φταίει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα