manthos626 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα εχω ενα pc και μου καηκε η μητρικη και εχω βρει μια η οποια δεν εχει ενσωματομενη καρτα γραφικων εαν την αγορασω και της συνδεσω την καρτα γραφικων θα την αναγνωριση? Να πω επισης οτι εχω αλαξη hard disk και δεν εχω εγκαταστηση τα drivers της μητρικης λοιπον τι λετε?
arc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Αφου η καινουργια μητρική δεν εχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, τοτε πρέπει να έχεις στη διαθεση σου και μια κάρτα γραφικών. Αν τώρα εννοείς να βγάλεις την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών από την παλιά μητρική (αυτό εννοείς; ) και να τη βάλεις στην καινουργια ... δεν γίνεται.
manthos626 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι δεν ενοω αυτο θελω να πο με λιγα λογια αν αγορασω μητρικη και βαλω την καρτα γραφικων θα την αναγνωριση αμεσως? Γιατι εαν πρεπει να εγκαταστησω τα drivers δεν μπορω Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον
Jason 93 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι δεν ενοω αυτο θελω να πο με λιγα λογια αν αγορασω μητρικη και βαλω την καρτα γραφικων θα την αναγνωριση αμεσως? Γιατι εαν πρεπει να εγκαταστησω τα drivers δεν μπορω Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον Οτι θα δουλεψει, θα δουλεψει αλλα χωρις drivers θα εχεις σιγουρα προβληματα. Απο μειωμενη αποδοση μεχρι λαθος αναληση στην οθονη. Γιατι δεν θα μπορεις να εγκαταστησεις τους drivers?
manthos626 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ αμα δουλεψει τοτε θα κατεβασω τα drivers απο το interner Ευχαριστω πι για το ενδιαφερον σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα