Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα pc και μου καηκε η μητρικη και εχω βρει μια η οποια δεν εχει ενσωματομενη καρτα γραφικων εαν την αγορασω και της συνδεσω την καρτα γραφικων θα την αναγνωριση? Να πω επισης οτι εχω αλαξη hard disk και δεν εχω εγκαταστηση τα drivers της μητρικης λοιπον τι λετε?

Δημοσ.

Αφου η καινουργια μητρική δεν εχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, τοτε πρέπει να έχεις στη διαθεση σου και μια κάρτα γραφικών.

Αν τώρα εννοείς να βγάλεις την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών από την παλιά μητρική (αυτό εννοείς; ) και να τη βάλεις στην καινουργια ... δεν γίνεται.

Δημοσ.

Οχι δεν ενοω αυτο θελω να πο με λιγα λογια αν αγορασω μητρικη και βαλω την καρτα γραφικων θα την αναγνωριση αμεσως? Γιατι εαν πρεπει να εγκαταστησω τα drivers δεν μπορω

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον

Δημοσ.

Οχι δεν ενοω αυτο θελω να πο με λιγα λογια αν αγορασω μητρικη και βαλω την καρτα γραφικων θα την αναγνωριση αμεσως? Γιατι εαν πρεπει να εγκαταστησω τα drivers δεν μπορω

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον

Οτι θα δουλεψει, θα δουλεψει αλλα χωρις drivers θα εχεις σιγουρα προβληματα. Απο μειωμενη αποδοση μεχρι λαθος  αναληση στην οθονη. Γιατι δεν θα μπορεις να εγκαταστησεις τους drivers?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...