Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατι να μην παρω το HTC M8 ρε μαστορα? Γιατι οχι το Sony? Υπαρχουν κι αλλες εταιριες εκτος απο Samsung, Apple.

Μεθαυριο θα βγει ο κινεζος και θα πει "20πυρηνο στα χιλια ευρω". Ειναι ευκαιρια?

Προφανως και ειναι, θα μου πεις. Δε ξερεις τι εστι Χιουεϊ, γκουγκλαρε το.

Εγω θα σου πω το αλλο. Να παρουμε ενα Χιουεϊ των 15 ευρω και ενα nokia των 15 ευρω. Να τα συγκρινουμε βρε αδερφε. Να δουμε ποιο ειναι τηλ και ποιο ΣΑΝ τηλ.

Τρικυμία εν κρανίο Έτσι; καταρχάς δεν είπα σε κανέναν να το αγοράσει ούτε ότι είναι φτηνό. Ειδικά Εγώ δεν θα το αγόραζα λόγο χρημάτων. Αλλά αν είχα το budget εννοείτε αυτό το κινητό θα το αγόραζα και σαν ποιότητα και σαν χαρακτηριστικά.

Έθιξα το όλο θέμα για τον χαρακτηρισμό ως απαξίωση με τον όρο κινέζικο. Από όλα όσα είπα στάθηκες στα λεφτά.

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες σε όλα όσα είπες και πρότεινες σαν κινητά ήταν επώνυμες μάρκες. Είναι η δεν είναι κομπλεξισμός αυτός; τι παραπάνω Σου προσφέρει το Sony από το Huawei? Περιμένω με στοιχεία να με ταπωσεις και να παραδεχτώ ότι λέω βλακείες. Θα βγω και θα πω είμαι χαζός παιδιά συγγνώμη

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πότε επιτελους θα μικρύνουν το μέγεθος; Δε μπορούμε τις μεγάλες συσκευές . Huawei πάντως θα είναι σιγουρα το επομενο δικό μου κινητό .

Δημοσ.

Τρικυμία εν κρανίο Έτσι; καταρχάς δεν είπα σε κανέναν να το αγοράσει ούτε ότι είναι φτηνό. Ειδικά Εγώ δεν θα το αγόραζα λόγο χρημάτων. Αλλά αν είχα το budget εννοείτε αυτό το κινητό θα το αγόραζα και σαν ποιότητα και σαν χαρακτηριστικά.

Έθιξα το όλο θέμα για τον χαρακτηρισμό ως απαξίωση με τον όρο κινέζικο. Από όλα όσα είπα στάθηκες στα λεφτά.

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες σε όλα όσα είπες και πρότεινες σαν κινητά ήταν επώνυμες μάρκες. Είναι η δεν είναι κομπλεξισμός αυτός; τι παραπάνω Σου προσφέρει το Sony από το Huawei? Περιμένω με στοιχεία να με ταπωσεις και να παραδεχτώ ότι λέω βλακείες. Θα βγω και θα πω είμαι χαζός παιδιά συγγνώμη

Να σε ταπωσω? Λες βλακειες? Ποτε ειπα εγω οτι λες βλακειες? Πιστευω μιλησα ηρεμα και με επιχειρηματα. Τωρα αν εσυ το πηρες προσβλητικα... Συγγνωμη. Παρεξηγηση.

Και ποιος ειμαι να κανω κουμαντο στην τσεπη σου? Να παρεις ο,τι εσυ γουσταρεις.

Ειπα "Ωραιο τηλ το χιουεϊ". Ειναι γραμμενο! Αυτο που εννοω ειναι οτι τα κινεζικα εχουν ΜΟΝΟ ενα πλεονεκτημα.... Την τιμη τους. Αλλα καποια αυτοακυρωνονται. Βριζουμε τις τιμολογιακες πολιτικες των επωνυμων αλλα τα "ανωνυμα" (για καποιους) κανουν τα ιδια.

Οσο για τα επωνυμα, αυτο που πληρωνεις ειναι ΚΑΙ το software. Προγραμματα ακυρωσης ηχως στις συνδιαλεξεις, προγραμματα μπακαπ, επεξεργασια εικονας κι εγω δεν ξερω τι αλλο. Μαζι και το bloatware.

Γιατι θα μου πεις να πληρωσεις τα κουπιδια? Για την χρηστικοτητα. Το λενε intuitive (intuition) τα αμερικανακια. Οταν παρεις ενα HTC θα καταλαβεις τι λεω.

Αν μεινεις στα hardware χαρακτηριστικα, προφανως και χανει το HTC.

Τραβηξε φωτο με κινητο Sony. Ασ' τα μεγαπιξελ. Τραβηξε φωτο και θα καταλαβεις διαφορα. Θες κι αλλα? Δεν ειναι δικο μου το θρεντ να το γεμισω.

Δεν ξερω αν σε καλυψα? Μπορω να σου αραδιαζω επιχειρηματα μεχρι να πεθανω αν θες. Μπορω να σου πω για τη Nokia (την παλια) και τους λογους που την εκαναν επιτυχημενη. Γυριζω ντοκυμαντερ αμα λαχει, aν δω πολλα like.

Δημοσ.

Τα 499 ευρώ για κινέζικο στην περίπτωση μας Huawei δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα απο τα προβληματικά Sony. Όσο για σύγκριση με htc και τρόπος λειτουργίας των 2 ui δεν έχει να ζηλέψει τίποτα το Huawei. Όσο για τα megapixels Ναι μεν αλλά... 13mp το Huawei με φακό Sony... Για κάποιον που θα παίξει κιόλας με τις Rom πάω στοίχημα με μια cyanogen mod Rom θα δουλεύει και πιο Καλά το Huawei και με την ίδια ρομ να είναι τα 2 κινητά εκεί θα δεις και διάφορα ταχύτητας.

Αλλά και με την στοκ του ρομ θα πετάει. Δεν είναι της πλάκας εταιρία αυτό προσπαθώ να σου πω. Δεν έχει να φοβηθεί σε τίποτα τις επώνυμες. Με λίγα λόγια μην κολλάς στον όρο "κινέζικο". Και στην τελική έχεις δουλέψει ποτέ σου Huawei? Δούλεψε το πιάστο στα χέρια σου και βάλε έναν τεχνικό να το κάνει βίδες να σου πει την γνώμη του για την κατασκευή του. Ο τρόπος συναρμολόγησης είναι όμοιος με htc συσκευής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...