Προς το περιεχόμενο

το μπαλάκι του mighty mouse

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε παιδιά πού μπορεί κανείς να βρεί ένα νέο track ball για το mighty mouse? Έχω φάει φρίκη, γιατί με τις πολλές σκόνες που μάζευε, έγινε φαίνεται κάποιο σκληρό σκονίδιο και έχει χαραχθεί το track ball καθώς το πίεσα σε χαρτί για να το καθαρίσω και έχει γίνει χειρότερα τώρα η λειτουργία του. Οπότε μόνη λύση είναι να αλλάξω το μπαλάκι, αλλά πού να βρεί κανείς μπαλάκι!  :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η να πάρεις ένα ποντίκη της προκοπής.

τύπου mx revolution.

απορώ με τους ανθρώπους που δουλεύουν με αυτά τα ποντίκια τι βίτσα τραβάνε.
για magic mouse μην μιλήσω καν τέρας της εργονομίας. σε 1-2 μήνες δεν σου μένει καρπός.

• Like 1

Πραγματικά πώς αντέχεις με το mighty mouse... Το magic mouse το είχα για λίγο καιρό, αλλά δεν με βόλευε με τίποτα μετά από λίγο διάστημα... Πήρα το g300 και ησύχασα

Παιδιά πιστέψτε με είναι θέμα συνήθειας και κατά πόσο αντέχεις τις "κακουχίες" όταν γουστάρεις το styling!  :-D  Aλλά ας μην μετατρέψουμε αυτό το thread σε ένα debate για το πόσο κακό ή όχι είναι το mighty, ας επικεντρωθούμε στο θέμα... μπαλάκι του mighty και που μπορώ να βρώ ένα!  :-D

Έχω mighty mouse και magic mouse και τα χρησιμοποιώ καθημερινά εδώ και χρόνια...εγώ προσωπικά δεν τα αλλάζω με τίποτα, τα βρίσκω ιδιαίτερα ξεκούραστα και έχω δοκιμάσει αρκετά κατά καιρούς για να καταλήξω.

• Like 1

Βρήκα εταιρία στο εξωτερικό που πουλάει "μπαλάκια" αλλά δεν ξέρω που μπορώ να βρώ τις προδιαγραφές του μπαλακιού του MightyMouse (διάμετρος και υλικό κατασκευής) ώστε να το παραγγείλω!

Κανείς καμιά ιδέα; Εδώ πραγματικά, το MacLife θα μου το είχε λύσει το πρόβλημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...