EVI-BILL Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω πρόβλημα με το λάπτοπ που δεν εμφανίζει τους εξωτ.σκληρους δίσκους .Σε άλλο Λαπτοπ μου τούς εμφανίζει κανονικά .Τι να κάνω για να επιδιορθώσω το πρόβλημα .Το λειτουργικό μου είναι 8,1 Windows.Εαν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας μου δώσε οδηγίες βήμα-βήμα.
SPANK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν στους εμφάνιζε ποτε η ξαφνικά στο κάνει ; δες επισης αν τους εμφανίζει στο control panel στο computer managment και μετα disk management
EVI-BILL Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν στους εμφάνιζε ποτε η ξαφνικά στο κάνει ; δες επισης αν τους εμφανίζει στο control panel στο computer managment και μετα disk management Oxi ξαφνικά το έκανε .παλιά τα έβλεπε..
EVI-BILL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 πουθενά δεν εμφανίζει τους εξωτ.σκληρούς δίσκους Έχω πρόβλημα με το usb root hub . Εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ...
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μονό με τους εξωτερικούς εχει πρόβλημα ; ενοω για δοκίμασε καποιο usb stick. Μπορεί απλα τα windows να εχουν πρόβλημα και οχι τα usb στο laptop , ρίξε μια ματια στο device manager να δεις αν υπάρχει πουθενά καποιο κίτρινο θαυμαστικό στα usb επίσης κανε και ενα repair με το cd των windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα