Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να μας πεις γιατί είναι πεταμένα λεφτά και γιατί μακριά από sony ή να αρκεστούμε στα λόγια σου; 

Αν μεχρι σημερα δεν εχεις παρει ποτε Sony κινητο ή Vaio laptop τοτε μην ρωτας καν. Keep walking και μην κοιτας πισω... Σαν εταιρεια, στην Ελλαδα, εχει ενα θεμα στην ταχυτητα και επιτυχια του service (που σχεδον στανταρ θα το χρειαστεις γιατι ειναι σαν να μην κανουν τεστ στα προϊοντα πριν τα κυκλοφορησουν), στην εξυπηρετηση πελατων, στο ποτε και αν θα αναβαθμισει το λογισμικο (ειναι εντελως random choice). Γενικα αν δεν κοιτας για tv ή playstation καλυτερα να κρατας μια πισινη για τα προϊοντα της.

Διαστασεις της συσκευης ξερουμε?

Δημοσ.

Πολύ δυνατό  το Ζ3c κατα πολύ καλύτερο του Ζ1c αφού έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη , τραβάει 4κ βίντεο , ελαφρύτερο και όμορφο σε πολλά χρώματα  .  Το μόνο αρνητικό είναι έλλειψη του μεταλλικού πλαισίου,αλλά αυτό είναι το τελευταίο που θα κοιτάξει κάποιος .Σίγουρα θα είναι στα υποψήφια για αγορά όταν έρθει Ελλάδα το Ζ3c

Δημοσ.

Πολύ δυνατό  το Ζ3c κατα πολύ καλύτερο του Ζ1c αφού έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη , τραβάει 4κ βίντεο , ελαφρύτερο και όμορφο σε πολλά χρώματα  .  Το μόνο αρνητικό είναι έλλειψη του μεταλλικού πλαισίου,αλλά αυτό είναι το τελευταίο που θα κοιτάξει κάποιος .Σίγουρα θα είναι στα υποψήφια για αγορά όταν έρθει Ελλάδα το Ζ3c

Το 4κ διορθώνεται και στο Ζ1 Κόμπακτ με ένα απλό χακ...

Δημοσ.

Σε σχέση με το Z1c έχει μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία, στερεοφωνικά ηχεία, γυαλί πίσω,λιγο πιο γρήγορο επεξεργαστή, πιο μικρό και ελαφρύτερο και απ'ότι λένε οθόνη μεγαλύτερης φωτεινότητας.

Δημοσ.
Μπορείς να μας πεις γιατί είναι πεταμένα λεφτά και γιατί μακριά από sony ή να αρκεστούμε στα λόγια σου;

Λοιπον φιλαρκο περασαν απο τα χερια μου δυο Ζ το ενα προβλημα με την καιρεα και μου στελνουν πισω αλλο με καμενα πιξελ.

Και ο κολλητος περνει Ζ1 προβλημα στο κατο μερος της οθονης το στελνει πισω και του στελνουν αλλο με προβλημα ξανα στην οθονη!!

Οποτε ΟΥΣΤ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΟΝΥ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσ.

Λοιπον φιλαρκο περασαν απο τα χερια μου δυο Ζ το ενα προβλημα με την καιρεα και μου στελνουν πισω αλλο με καμενα πιξελ. Και ο κολλητος περνει Ζ1 προβλημα στο κατο μερος της οθονης το στελνει πισω και του στελνουν αλλο με προβλημα ξανα στην οθονη!! Οποτε ΟΥΣΤ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΟΝΥ ΠΑΙΔΙΑ

Γενικά σπάνια συμβαίνουν αυτά και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις  αλλά με την εγγύηση που δίνει  δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού τα φτιάχνουν δωρέαν αν δν έχει λήξει η εγγυήση όπότε και εσύ και ο φίλος λογικά δεν θα έχετε πρόβλημα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...