Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CPU: q6600  ( Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40GHz.)

MOBOIntel  DG33FB   (δεν μπορείς να κάνεις overcloking)

HDD :  ssd 840 & 300gb hd

CPU COOLER: intel

RAM:Kingstone 4gb pc2-5300 (333 mhz)

HDD:  WD Blue 300GB + 840 SSD  

GPU: ???

CASE:  InWin

PSU:  POwer MAN IP-P350AQ3-1 350 w

MONITOR:LG Flatron 19''

Link.png Site: PSU

ακούω προτάσεις για αναβάθμιση  gpu + θα θέλω και τροφοδοτικό υποθέτω..   ( αν και δεν έχω watt metter ) να να ξέρω την καταναλώσει τώρα του υπολογιστή 

+ mobo αν δεν μπορώ να κάνω κάτι με αυτή που έχω. 

PCI Express x16   + δεν ξέρω αν χωράει στο κουτί και στην mobo μια κάρτα γραφικών μεγάλη. ( θα βγάλω foto ) 

μεταχειρισμένα σκέφτομαι  όλα εκτός το τροφοδοτικό γιατί έχει και με 30-40-50 ευρώ καλά..

παίζω lol μπορεί και άλλα παιχνίδια  + η κάρτα γραφικών θα χρησιμοποιηθεί και αν πάρω pc σε κανένα χρόνο .. αλλά όπως καταβάλατε δεν είμαι για τα high setting γενικά.. 

σκεφτομε αυτην Powercolour hd 6870 1gb DDR5 €50 ή Club_3D_RADEON_HD_.6850._1GB_GDDR5_Overclocked_Edition 55

υπάρχει Περίπτωση bottleneck  εε ? :)

από την άλλη αν μπορώ με μια 20-30 ευρώ να παίζω το παιχνίδι χωρίς να χρειαζετε  και τροφοδοτικό θα το σκεφτόμουνα..

(αλλά και το τροφοδοτικό θα χρησιμοποιηθεί  σε νέο σύστημα.. αν καταλήξω  )

Δημοσ.

PSU:  POwer MAN IP-P350AQ3-1 350 w

Αυτο μου θυμισε την ταινια Ip Man. :devil:

Διαβασες αλλα σχετικα νηματα ατομων που ηθελαν οικονομικη αναβαθμιση?

Δημοσ.

Για κάρτα καλύτερα ρώτα εδώ:http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-233?do=findComment&comment=53438884

Τώρα bottleneck δεν νομίζω να έχεις αν και θα ΄ταν καλύτερα να ανέβαζες τον Q6600 (Φτάνει άνετα μέχρι 3Ghz) αλλά αφού δεν γίνεται...Το τροφοδοτικό σου δεν το ξέρω και πολύ φοβάμαι ότι χρειάζεται αλλαγή πριν βάλεις κάποια GPU.Πόσα δίνεις για upgrade συνολικά;;

Δημοσ.

διάβασα αρκετά και διάβασα και διάφορα με q6600. αλλά κατέληγαν σε κάτι καινούργιο ( νέο cpu  + mobo) και γενικά δεν καλύφτηκα θα ήθελα συγκεκριμένα για αυτό το σύστημα μου αν μπορείτε.  (αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο να διαβάσω στο μυαλό σου πες μου αλλά θα ήθελα και την γνώμη σου σε ότι είπα ποιο πάνω! )

με onboard 30fps very low. πολύ δράμα..

αν μπορείτε να μου πείτε λίγες γνώμες ..  το σύστημα θέλω να το κρατήσω για ακόμα 1 χρόνο πάνω κατω

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο θελει σιγουρα αλλαγη γιατι περα απο το οτι ειναι αμφιβολου αξιας,το ρευμα που δινει δεν επαρκει για καποια εστω μεσαιας κατηγοριας σημερινη καρτα γραφικων.

Τωρα λειπουν στοιχεια οπως,πως ακριβως ειναι το κουτι σου? Λογικα πρεπει να χωραει μια μεσαια καρτα. Τι οθονη εχεις? Απο vga παρε την 6870 που ανεφερες στην τιμη που εγραψες και απο τροφοδοτικο παρε αυτο : http://www.e-shop.gr/thermaltake-w0393re-berlin-630w-atx23-p-PER.525220

Αλλα το προβλημα σου ειναι οτι το συστημα πλεον ειναι για αποσυρση και η καρτα σου σε λιγο δεν θα ανταπεξερχεται στα καινουργια games. Επισης δεν θα εχει μεταπωλητικοτητα αν σε ενα χρονο βρεις χρηματα και θελεις να αγορασεις μια καινουργια vga,δηλαδη την 6870 θα την παντρευτεις.Αλλα ενταξει για ενα χρονο θα σου κανει δουλεια.

Δημοσ.

όσο μπορώ λιγότερα χρήματα να περάσω για 1 χρόνο.  αλλά αν θα πάρω τροφοδοτικό θα πάει και στο καινούργιο σύστημα

οθόνη: LG Flatron 19”

δλδ αν δεν μπορώ να κάνω κάτι και χρειάζομαι και mobo και βρω LGA775  που γίνετε over clock  λίγα χρήματα θα το σκεφτόμουνα.

Αν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη κάρτα γραφικών σε αυτά τα χρήματα 40-50-60 ευχαρίστως.

( δεν ξέρω αν χωρει  κτλ.. θα ανεβάσω φώτο)

Γενικά ειναι δεκτός σε άποψεις.. τη είναι το καλύτερο να κάνω και οικονομικό

post-128204-0-46863600-1409909763_thumb.jpg

post-128204-0-01977400-1409909777_thumb.jpg

Δημοσ.

απο εκεί και πέρα θα έχεις μπουκάλι τι εννοείς ?  βασικά το θέμα είναι το κουτί ή εκεί  πάνο στην μητρική δεν θα χωρεί ?

δλδ δεν χωραει η 6850/5870 ?

μετρήσω το χώρο που έχω πανο κατο μετά που θα πάω σπίτι στο κουτι

Δημοσ.

με onboard 30fps very low. πολύ δράμα..

Τρέξε μια το gpu z να δούμε τι onboard είναι αυτή που βγάζει και 30fps

Καλό θα ήταν να έτρεχες και το coretemp την ώρα του παιχνιδιού (windowed από της ρυθμίσεις του video μέσα στο παιχνίδι) γιατί αν πάει 100% κάποιος από τους πυρήνες της cpu και φτάνεις 30fps τότε ότι vga και να βάλεις τόσα θα βγάζει απλά θα μπορείς να βάλεις καλύτερη ποιότητα,αυτό λέμε bottleneck.

Δημοσ.

Τρέξε μια το gpu z να δούμε τι onboard είναι αυτή που βγάζει και 30fps

Καλό θα ήταν να έτρεχες και το coretemp την ώρα του παιχνιδιού (windowed από της ρυθμίσεις του video μέσα στο παιχνίδι) γιατί αν πάει 100% κάποιος από τους πυρήνες της cpu και φτάνεις 30fps τότε ότι vga και να βάλεις τόσα θα βγάζει απλά θα μπορείς να βάλεις καλύτερη ποιότητα,αυτό λέμε bottleneck.

είναι πολλά τα 30fps ?  21-30  δεν είναι σταθερά. αλλά 30  είναι τα ποιο συχνά της ( στο game μου λεει οτι ειναι 30 fps )

leagueoflegends   δεν είναι και κανένα πολύ βαρετό παιχνίδι αλλά οκ για να παίζω όπως είπα είναι όλα very low. 

με  αλτ+ταπ    ειναι το load οταν έπαιζα  δεν ξέρω αν έχει καμιά σημασία..

windowed έχει διαφορά?

η 6870 μας τελείωσε! κρίμα και ήταν καλύτερη προσφορα  πάρα η 6850 στα 55 ευρω

post-128204-0-09961200-1410083836_thumb.png

post-128204-0-79803400-1410083987_thumb.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...