Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!  Σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα την τηλεόραση. Πρώτες εντυπώσεις συνοπτικά ( με τις αρχικές ρυθμίσεις )  με το πρώτο άνοιγμα και αποθήκευσης καναλιών, όπως την βλέπω εγώ με τα δικά μου μάτια χωρίς να παρεξηγηθώ. Η 50 ίντσες στο δικό μου χώρο 15τμ στα 2,5 – 3,0 μέτρα θέασης, μου φαίνεται πάρα πολύ μεγάλη και χαίρομαι πολύ γι΄ αυτό. Μενού και ρυθμίσεις ωραίο και εύκολο. Digea - ποιότητα: Μέτρια ( αναμενόμενο ) αλλά είναι κάτι το οποίο δεν με ενδιαφέρει. Ο ήχος δυνατός και ποιοτικός. Ταινίες 720p ή 1080p από usb ή εξωτερικό σκληρό δίσκο , απίστευτη εικόνα , τρομερή ευκρίνεια . Μετατροπή από 2D σε 3D, εξίσου πολύ καλή εικόνα  και το 3D. Οι υπότιτλοι srt. ( εξωτερική και όχι ενσωματωμένη )  τους έβλεπα  διπλούς. Θα ασχοληθώ με τις ρυθμίσεις γι΄αυτό με τους υπότιτλους άλλα και με πολλά άλλα που έχει η τηλεόραση τις επόμενες ημέρες. Έβαλα DVD  ταινία και η εικόνα ήταν επίσης μέτρια ( φυσικό και επόμενο λόγο ανάλυσης ).  Δεν είχα κάποιο 3D Blu-ray Disc για να δω και να σας πω εντυπώσεις. Επίσης δεν ασχολήθηκα με το smart  και ταχύτητα browser  και ότι συνεπάγεται με αυτό, λόγο απουσίας ιντερνετ αυτές τις μέρες. Γενικότερο είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ ενθουσιασμένος με την τηλεόραση και χαίρομαι πολύ για την επιλογή μου. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του forum για τη βοήθεια τους.

Δημοσ.

Η 50 ίντσες στο δικό μου χώρο 15τμ στα 2,5 – 3,0 μέτρα θέασης, μου φαίνεται πάρα πολύ μεγάλη

Σε πολύ λίγο χρόνο, θα σου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό το μέγεθος. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...