Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!! Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Είμαι ανάμεσα σε δυο τηλεοράσεις :  Samsung 50H6400 στα 899 ευρώ με 400Hz ή 48Η6700 στα 999 ευρώ με 600Hz και Micro Dimming ( καλύτερο μαύρο και λευκό ). Απόσταση θέασης 2.5 - 3.0 μέτρα max. Τη θέλω περισσότερο για 3D ταινίες και gaming PS3. Ποια είναι η γνώμη σας;

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/135073-samsung-ue50h6400-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC                                                                                                                                  http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/138696-samsung-ue48h6700-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC                                                                                                                        

Δημοσ.

Για μενα δεν αξιζει η 6700 και αυτο γιατι και εχει και 100 ευρω παραπανω και ειναι λιγο μικροτερη.Τα 600hz ειναι πλασματικα οπως και τα 400.100hz ειναι και οι 2.Το micro dimming αν το εχεις ενεργοποιημενο χανεις πληροφοριες σε μαυρα τοπια και δεν αξιζει σε καμια.περιπτωση.Δεν ειναι local dimming.αη 6700 εχει και διπλο tuner/δορυφορικο δεκτη.Αυτα τα 2 αν τα χρειαζετε τοτε πανε για την 6700 αν οχι η 6400 θα σε καλυψει πληρως.

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας kosta και king.  Έχω επιλέξει αυτές τις δυο τηλεοράσεις μετά από μεγάλη έρευνα από κοντά στα καταστήματα αλλά και στο ιντερνέτ. Μέχρι τώρα βλέπω σε 32΄΄ CRT Philips του 2003 και επειδή θα δώσω 1000 ευρώ και δεν θα ξαναπάρω τηλεόραση τουλάχιστον για μια 7ετια γιατί δεν μου περισσεύουν, φοβάμαι μη το μετανιώσω στο θέμα ευκρίνειας – ιντσών 48΄΄ ή  50΄΄και επειδή μ΄ αρέσει πολύ το 3D και ειδικά της Samsung θέλω να έχει καλή εικόνα και έχω την εντύπωση πως η 6700 είναι ένα κλικ παραπάνω. Η 6700 νομίσω πως έχει καλύτερη κύλιση – εικόνας λόγο 600Ηz η όχι; Μήπως κάνω λάθος σ΄ αυτό; Η 6700 που έχει διπλό tuner και δορυφορικό δέκτη δεν με ενδιαφέρει καθόλου.  Επίσης στα 2,5m κυρίως θα βλέπω ΤΑΙΝΙΕΣ DVD - HD - 3D και ελάχιστα Digea  ( καναπέ ) και στα 3m για games ( πολυθρόνα ). Η 50΄΄ Η6400 μήπως είναι πιο σωστή σε απόσταση θέασης αλλά χάνω σε ποιότητα εικόνας σε σχέση με 48΄΄ Η6700;

Δημοσ.

Α δεν σε ενδιαφερουν ο διπλος δεκτης/δορυφορικος τοτε h6400.Τα 600hz ειναι πλασματικα και η εικονα σε ολη τη σειρα 6 ειναι ιδια.Μια συγκριση σε καποιο καταστημα και θα εχεις πιο σωστη αποψη.Στα 3 μετρα και 55αρα θα προτεινα.

Δημοσ.

Για ακόμα μια φορά πήγα στο Μall στα καταστήματα ΄΄Πλαισιο΄΄ και Κωτσόβολος. Είδα και τα δυο μοντέλα αλλά όχι το ένα δίπλα στο άλλο. Σε ίντσες 48΄΄ με  50΄΄ (δίπλα - δίπλα αλλά σε άλλα μοντέλα της Samsung) είχαν μια μικρή διαφορά. Το σαλόνι μου είναι 15τμ. Οπότε όποια και να βάλω θα μου φανεί μεγάλη. Πιστεύω και κατάλαβα από τα λεγόμενα τον πωλητών πως στο δικό μου χώρο από το χώρο του καταστήματος έχει τεράστια διαφορά. Όσο για τα Hz 400Hz ή 600Hz μου είπαν πως το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει και να καταλάβει τη διαφορά και το πάνελ της τηλεόρασης είναι 100Hz αλλά για το 3D μου είπαν όσο πιο πολλά είναι τα Hz και οι ίντσες ( 50+ ) τόσο το καλύτερο και μου το απέδειξε. Είχε τρεις τηλεοράσεις 42 ιντσών η μια δίπλα στην άλλη : Sony 100Hz , Samsung 400Hz , Lg 800Hz και έδειχνε ακριβώς το ίδιο Blu-ray video. Στη Sony είδα αργή κίνηση σαν να έτρεμε η εικόνα. Στη Samsung καλύτερη εικόνα , πιο ομαλή κίνηση αλλά στην Lg είχε τέλεια κύλιση-κίνηση εικόνας χωρίς ίχνος τρεμοπαίγματος. Τι λέτε γι΄ αυτό; Ισχύει, όσο περισσότερα είναι τα Hz τόσο το καλύτερο αποτέλεσμα θα έχουμε σε ευκρίνεια εικόνας; Τελικά, έφυγα περισσότερο μπερδεμένος, χωρίς να καταλήξω πια από τις δυο να αγοράσω.

Δημοσ.

Είχε τρεις τηλεοράσεις 42 ιντσών η μια δίπλα στην άλλη : Sony 100Hz , Samsung 400Hz , Lg 800Hz

Πλασματικά νούμερα είναι όλα αυτά.

800Hz ^_^

Δημοσ.

από τα λεγόμενα τον πωλητών πως στο δικό μου χώρο από το χώρο του καταστήματος έχει τεράστια διαφορά. Όσο για τα Hz 400Hz ή 600Hz μου είπαν πως το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει και να καταλάβει τη διαφορά και το πάνελ της τηλεόρασης είναι 100Hz αλλά για το 3D μου είπαν όσο πιο πολλά είναι τα Hz και οι ίντσες ( 50+ )

Απο περιέργεια και μονο, ποιοι πωλητές στο ανέφεραν αυτό? του καταστήματος? η promoter της samsung???

Δημοσ.

Στο Πλαίσιο ο πωλητής του καταστήματος μου είπε πως δε θα καταλάβω διαφορά αλλά μόνο εκείνος μπορεί που γνωρίζει καλά το αντικείμενο και να πάρω αυτή που μ’ αρέσει εμένα στα δικά μου μάτια. Στο Κωτσόβολο ο πωλητής του καταστήματος υποστήριξε πως η Η6700 είναι καλύτερη τηλεόραση αλλά και Η6400 επίσης είναι πολύ καλή και θα μείνω ευχαριστημένος. Στο Κωτσόβολο υπήρχε και αντιπρόσωπος της Samsung , μου εξήγησε της διαφορές στα δυο μοντέλα, διπλό tuner/δορυφορικό δεκτή κ.α. ( ότι μου έχετε πει κι εσείς παιδιά ). Του είπα πως με ενδιαφέρει περισσότερο το 3D και η ευκρίνεια εικόνας και μου πρότεινε την 48Η8000. http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/137458-samsung-ue48h8000-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%ACΦυσικά έπαθα πλάκα με την εικόνα αλλά και τα 1599 ευρώ είναι πάρα πολλά για μένα. Τέλος πάντων εγώ θα πρέπει να πάρω μια απόφαση στις επόμενες ημέρες και κλίνω περισσότερο στην 50Η6400. Απλά θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει αγοράσει την 50Η6400 να μου πει εντυπώσεις. Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Πολύ ακριβή η 8000, φυσικά και πολύ καλή τηλεόραση.

Πιστεύω πως και η 6400 θα σε καλύψει, αν δεν σ' ενδιαφέρουν τα παραπάνω καλούδια που έχει η 6700.

Δημοσ.

Στο Πλαίσιο ο πωλητής του καταστήματος μου είπε πως δε θα καταλάβω διαφορά αλλά μόνο εκείνος μπορεί που γνωρίζει καλά το αντικείμενο και να πάρω αυτή που μ’ αρέσει εμένα στα δικά μου μάτια.

Εδώ γελάμε... ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ μπορεί που ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ το αντικείμενο!!! Χα χα χα!!!

Νομίζω πως η σειρά 8000 απευθύνεται μόνο σε όσους διαθέτουν απεριόριστο budget και σε κανέναν άλλον. Όση αγάπη και να έχεις για την τηλεόραση, δεν νομίζω ότι αξίζει να διαθέσεις τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με τη σειρά 6000, ιδίως για προϊόντα που απαξιώνονται μέσα σε 1-2 χρόνια, εάν όχι τεχνολογικά, αφού μπορεί να είναι κορυφαίας τεχνολογίας, πάντοτε όμως χρηματικά. Η σειρά 7000 μπορεί να βρίσκεται κάπου στη μέση, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ούτε αυτή αξίζει χρηματικά σε σχέση με τη σειρά 6000.

Δημοσ.

Εδώ γελάμε... ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ μπορεί που ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ το αντικείμενο!!! Χα χα χα!!!

Νομίζω πως η σειρά 8000 απευθύνεται μόνο σε όσους διαθέτουν απεριόριστο budget και σε κανέναν άλλον. Όση αγάπη και να έχεις για την τηλεόραση, δεν νομίζω ότι αξίζει να διαθέσεις τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με τη σειρά 6000, ιδίως για προϊόντα που απαξιώνονται μέσα σε 1-2 χρόνια, εάν όχι τεχνολογικά, αφού μπορεί να είναι κορυφαίας τεχνολογίας, πάντοτε όμως χρηματικά. Η σειρά 7000 μπορεί να βρίσκεται κάπου στη μέση, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ούτε αυτή αξίζει χρηματικά σε σχέση με τη σειρά 6000.

Ετσι ακριβως.Η 8000 ειναι οντως διαμαντι αλλα μιλαμε για 700-800 ευρω πανω απο μια αντιστοιχη σειρα 6400.Αν εχεις budget απειρο και δεν θα σου λειψουν ναι αξιζει.Αν δεν με μια h6400 θα κανεις αξιοπρεπεστατα τη δουλεια σου χωρις να δωσεις μια περιουσια.

Δημοσ.

Τα πάντα έχουν να κάνουν με τις απαιτησεις. Όταν κάποιος θέλει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, είναι γεγονος ότι οφείλει να ξοδευτεί. Η έννοια του hi-end δεν εχει όρια στην υπέρβαση των χρημάτων, ουτε υπολογίζονται οι παραπάνω παράγοντες που αναλύετε. Για αυτο το hi-end ειναι στενά συνδεμένο με το πάθος για το αντικείμενο που άφορα και την εμμονή για την τελειότητα.

Αυτα τα ατομα θα αγοράσουν άνετα μια 8000 και θα την χαίρονται όπως της αρμόζει χωρίς τύψεις και δισταγμούς. Οτιδήποτε πιο κάτω για αυτούς θα ήταν συμβιβασμός....

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα παρήγγειλλα την 50Η6400 , 899 ευρώ από Κωτσόβολο. Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα την παραλάβω. :D Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια σας!

Δημοσ.

Σήμερα παρήγγειλλα την 50Η6400 , 899 ευρώ από Κωτσόβολο. Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα την παραλάβω. :D Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια σας!

954 ευρω εχει η 55h6470 που ειναι η 6400+δορυφορικο δεκτη.Εμενα μου φαινετε και μικρη η 55αρα ειδικα για 3d.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...