Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Λοιπόν σήμερα έγινε η μετάβαση μου απο HOL σε ΟΤΕ triple play..
Η τηλεόραση σε πρώτη φάση θα παίζει ευρυζωνικά και όχι με πιάτο.

Router ΟΤΕ θα παραλάβω αυριο..

το περίεργο της υπόθεσης.. Με HOL συγχρόνιζα στα 12 σταθερά και snr 9άρι..

το πρωί που μπήκα σε ΟΤΕ συγχρόνισα βάση στατιστικών του ρουτερ της HOL με 10άρι στρογγυλό και 1024 upload (επιτέλους) επίσης το path σε upload και download ηταν fast.. (γι αυτό λογικά έπεσα και 1.5-2 mbps)

το απογευμα βλέπω οτι η ταχύτητα έπεσε σε 8 και το snr του downstream 14 ;
επίσης το path άλλαξε σε interleaved και σε up και σε down..
τα τελευταία στατιστικά είναι στην φώτο..
post-51052-0-97900100-1409849330_thumb.png

θα μου πείτε βιάζεσαι θα ρυθμίζουν την γραμμή.. αλλά επειδή πολλά εχω περάσει με vivodi , forthnet , ΟΤΕ στο παρελθόν
εχουν γνώση οι φύλακες...

Θα κουμπώσω και το ρουτερ του ΟΤΕ που θα ρθει αυριο να δώ .
4 mbps κάτω είμαι έως τώρα που δεν είναι και λίγα.. 
Ελπίζω να μην πέσω στην περίπτωση λάθους και παιδεύομαι πάλι έχω κουραστεί..

edit 
μετα απο ενα google search διαπιστώνω οτι έβαλαν 14άρι snr λόγω iptv..
Το πρόβλημα είναι οτι μου τρώει 3-4 mbps .. Η γραμμή τόσα χρόνια είναι βράχος με 9snr χωρίς errors και ουτε μια αποσύνδεση .. τι κάνουμε τώρα; 
Αυτα δεν μας τα είχε πει ο Οτε .. Οτι πρέπει να υπολογίζετε την γραμμή σας - 3mbps για να δείτε αν κάνει για iptv..
Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

Επόμενο δεν είναι να σου τρώει 3-4 αφου έχεις IPTV;  Οσον αφορά το θέμα αποσυνδέσεων σε περίπτωση που έχεις, καλεσε στο 13888 να το δουν, μήπως σου αλλάξουν προφίλ και σου ρυθμίσουν τη γραμμή.

Δημοσ.

Δεν είπε ότι έχει θέμα αποσυνδέσεων. Είπε ότι δεν είχε αποσυνδέσεις με 9αρι margin και δεν καταλαβαίνει γιατί του το ανέβασαν. Βασικά την απάντηση την έδωσες μόνος σου. Όταν βάζεις IP TV σου δίνουν μεγάλο margin για να παίξει καλά. Είναι έτσι η πολιτική των παρόχων δεν ξέρω αν μπορείς να ζητήσεις λιγότερο. Επίσης όταν θα ανοίγεις τον αποκωδικοποιητή για να δεις τηλεόραση θα δεσμεύεται κ κάποιο επιπλεόν Bandwidth για το IP TV...

Δημοσ.

Δεν είπε ότι έχει θέμα αποσυνδέσεων. Είπε ότι δεν είχε αποσυνδέσεις με 9αρι margin και δεν καταλαβαίνει γιατί του το ανέβασαν. Βασικά την απάντηση την έδωσες μόνος σου. Όταν βάζεις IP TV σου δίνουν μεγάλο margin για να παίξει καλά. Είναι έτσι η πολιτική των παρόχων δεν ξέρω αν μπορείς να ζητήσεις λιγότερο. Επίσης όταν θα ανοίγεις τον αποκωδικοποιητή για να δεις τηλεόραση θα δεσμεύεται κ κάποιο επιπλεόν Bandwidth για το IP TV...

ακριβώς έτσι.

Δεσμέυει 4mbps και SNR στο 14 λόγω iptv.

με το zte παντως αν και 14άρι το snr συγχρόνιζει στα 9.500-10.000 mbps οπότε μικρό το κακό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...