ReputGlory1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 όταν βάζω τον φορτιστή η ένδειξη αναβοσβήνει, δηλαδή μία τον πιάνει μία όχι. Έχω δοκιμάσει με 3 φορτιστές. Είναι το DC IN CABLE αυτό που φταίει; λογικά αν ήταν μητρική δεν θα φόρτιζε καθόλου;
zio10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού σου κάνει τα ίδια και με άλλους φορτιστές μάλλον φταίει το βύσμα στη μητρική. Φτιάχνει αυτό αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να βρεις το σωστό ανταλλακτικό. Ίσως το έχει το πλαίσιο. (με τη μπαταρία ή αν σταθεροποιήσεις κάπως το φορτιστή δουλεύει κανονικά το λάπτοπ ε?)
ReputGlory1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 με την μπαταρία ναι, τωρα όπως και να το σταθεροποιήσω αν του κολλήσει και δεν φορτίζει τέλος...
SPANK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Όπως ειπε και ο φίλος λογικά ειναι το βύσμα μεσα στην μητρική του laptop που δεν κάνει καλη επαφή , μπορείς να το αλλάξεις αυτο αν το αγοράσεις απο το ebay και εχεις γνώσεις να χρησιμοποιήσεις κολλητήριο αλλα θέλει μεγάλη προσοχή
apostol1s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε μακρυα απο turbox.εαν μπορεις να το ξεφορτωθεις και να αγορασεις αλλο laptop,θα ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις Sent from my iPhone using Insomnia
ReputGlory1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 έβγαλα το εσωτερικό καλώδιο, το φύσηξα και το ξαναέβαλα και φαίνεται να δουλεύει προς το παρόν. Μπορεί να είχε απλός π.χ κουνηθεί; 1
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 έβγαλα το εσωτερικό καλώδιο, το φύσηξα και το ξαναέβαλα και φαίνεται να δουλεύει προς το παρόν. Μπορεί να είχε απλός π.χ κουνηθεί; Μακάρι να ήσουν τυχερός! Είναι με καλώδιο το βύσμα και κουμπώνει πάνω στη μητρική? Καλύτερα έτσι, είναι και πιο εύκολη η επισκευή αν χρειαστεί
ReputGlory1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ναι είναι κουμπωτό πάνω ευτυχώς. Και πάλι δεν πίστευα πως θα ήταν μητρική γιατί λογικά αν ήταν δεν θα δούλευε καθόλου εμένα δούλευε διακεκομμένα και έδειχνε πως κάτι τέτοιο ήταν. Το έχω δοκιμάσει καμιά 10ρια φορές μέσα στην μέρα τυχαία και δεν μου έχει βγάλει κάποιο θέμα.
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ναι είναι κουμπωτό πάνω ευτυχώς. Και πάλι δεν πίστευα πως θα ήταν μητρική γιατί λογικά αν ήταν δεν θα δούλευε καθόλου εμένα δούλευε διακεκομμένα και έδειχνε πως κάτι τέτοιο ήταν. Το έχω δοκιμάσει καμιά 10ρια φορές μέσα στην μέρα τυχαία και δεν μου έχει βγάλει κάποιο θέμα. όχι εννοώ να ήταν το βύσμα κολλημένο πάνω στη μητρική και να ήθελε ξεκόλλημα με κολλητήρι για να επισκευαστεί. Όλα καλά μάλλον, ωραίος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα