ageirini Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπέρα insomniers! έχω στην κατοχή μου ένα iphone 16 gb άσπρο Κλειδωμένο στο αμερικάνικο δίκτυο SPRINΤ της αμερικής. Πριν κάνω το official unlock στο δίκτυο της cosmote (μαζεύω χρήματα) θα ήθελα ένα προσωρινό ξεκλείδωμα με την r-sim pro 9 που παρόλες τις προσπάθειες μιας και είμαι άσχετος , απέτυχα. να διευκρινίσω πως μόλις το κινητό ανοίγει , βάζω γλώσσα και μου βγάζει το hello , μετα μου ζητάει να εισάγω sim και προφανώς εγω βάζω τη δική μου την ελληνικη. το θέμα είναι πως δεν την αναγνωρίζει (φυσικό είναι αφού είναι αμερικάνικο) και το κινητό δεν μπορεί να μπει καν στο main menu (πχ ρυθμίσεις ) για να το κάνω όπως δείχνουν όλα τα guides στο youtube! κανένα guide δεν ξεκινά από το σημείο που είμαι εγώ αλλα αφού έχουν μπει στο menu του Iphone. Γι αυτό θα ρωτήσω το εξής στους γνώστες του forum, ΑΝΥ SUGGESTIONS??? καίγομαι λόγω υπηρεσίας και χρειάζομαι άμεσα κινητό. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν δείξετε το παραμικρό ενδιαφέρον . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ! Πάντα φιλικά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα