flogerakos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Επιτέλους, αντε να πεσει καο τι 930 κ να το βρίσκουμε στα 250-300 euro!
21century Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ πτώση τιμών περιμένω για το 930 παρακαλώ...
mimis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά το Update όλοι θα το πάρουν. Ήδη το έχω στο κινητό στο developer preview. Απλά δεν θα είναι όλα τα νέα features ενεργοποιημένα για όλους. Πχ το 920, 1020 και να ήθελε, δεν μπορεί λόγω chipset να τραβήξει 4Κ. επειδή 4Κ δεν έχω να το αναπαράξω πολύ που με απασχολεί να το έχει. εδώ καλά καλά cortana δεν μπορούμε να δουλέψουμε γιατί δεν καταλαβαίνει ελληνικά. το θέμα μας είναι να πάρουμε το update στο οποίο θα φτιαχτούν και θα λειτουργούν καλά οι εφαρμογές. στο οποίο build θα προγραμματιστούν και οι καινούργιες.
dimitrisdim14 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Με ένα update έτσι απλά ... Γενηθητο το 4Κ ! Έτσι ! Το σημαντικότερο που με ενδιαφέρει εμένα είναι όχι τόσο το 4κ γιατί μάλλον δεν θα το πάρω στο 1020 μου ... Αλλά το Hdr που είναι σοβαρή ελληψη και ελπίζω να το πάρουμε όλοι !!
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Να ακουσω παλικαρι στο δρομο να φωναζει "Εϊ Κορταναααα" και ας πεθανω....Αν ειναι οπως στην πρωτη φωτο δεν ειναι καθολου κακο. Το αντιθετο μαλιστα. Αρχιζουν να δειχνουν ωραια τα πλακακια...Εγω θελω να δω αυτο το "βαζω φλας αφου τραβηξω την φωτο". Αν απλα ανεβαζει τη φωτεινοτητα θα ειναι fail. Αν ομως δουλευει οσο καλα ακουγεται τοτε τα Lumia θα γινουν, ουσιαστικα, τα μονα camera phones.
mimis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 με την κάμερα είμαι άριστα ικανοποιημένος. δεν έχω να πω κάτι και τώρα με το πως δουλεύει. όσο για το "έι κορτάνα" και "έι φιλτροχουάνα" θα έλεγα αν μπορούσα απλά να τη χρησιμοποιήσω. dimitrisdim14, ποιο το θέμα με το hdr;
icsd08063 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Εξαιρετικά νέα για τους κατόχους των συγκεκριμένων τηλεφώνων. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το Lumia 800 (WP 7.8) αλλά και με το 520 της κοπέλας μου που παίζω.. Το μόνο που με προβληματίζει, είναι η υποστήριξη των εφαρμογών που ξαφνικά μας τα χαλάει η MS... Κόψανε το SKYPE από τα WP 7.8 και σε αναγκάζουνε να πας σε WP 8.1 για να έχεις skype λένε... Ποός μου λέει ότι αν πάρω WP 8.1 handset δεν θα μου πούνε το ίδιο μετά από 2 χρόνια που θα σταματήσουνε το support???
ektor7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Εξαιρετικά νέα για τους κατόχους των συγκεκριμένων τηλεφώνων. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το Lumia 800 (WP 7.8) αλλά και με το 520 της κοπέλας μου που παίζω.. Το μόνο που με προβληματίζει, είναι η υποστήριξη των εφαρμογών που ξαφνικά μας τα χαλάει η MS... Κόψανε το SKYPE από τα WP 7.8 και σε αναγκάζουνε να πας σε WP 8.1 για να έχεις skype λένε... Ποός μου λέει ότι αν πάρω WP 8.1 handset δεν θα μου πούνε το ίδιο μετά από 2 χρόνια που θα σταματήσουνε το support??? Απλα παρατησε το 7.8 και αφοσιωθηκε στα 8.x/9 που ειναι συμβατα και με τα windows 8.x/9. Ακομη ενα μεγαλο fail,αν θες την γνωμη μου,αλλα ετσι εχουν τα πραγματα. Τωρα απο το 8 και μετα λογο του kernel που ειναι πλεον ιδιος σε ολα τα λογιαμικα της ms(wp8.x/9,windows vista/7/8.x/9&RT),θεωρω ουτε οι developers ουτε η ms θα εχουν σοβαρο λογο να μην υποστηριζουν τις εφαρμογες των wp8.1,αν και πιστευω η τελευται αναβαθμηση που θα παρουν ολα τα wp8 κινητα του 2012-13,μαλλον θα ειναι τα wp9 και εκει θα σταματησουν οι αναβαθμησει λογισμικου και θα αρκεστει στα securities updates!
snikolas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 <p>ΠΕρισσότερα για την αναβάθμιση λογισμικού για εμάς με το ταπεινό 1020 ρε παιδιά! </p> ε οχι και ταπεινο, κινηταρα ειναι )) Sent from my iPad using Insomnia μια καινοτομια ειναι η Nokia μαζι με την Microsoft. κινηταρες βγαζει, λειτουργικο που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ενα iphone και ενα andoid πλεον. Sent from my iPad using Insomnia Μπράβο ρε nokia αυτή τη στιγμη έχει το ποιο γρήγορο και solid λειτουργικό. Πάσχει το οικοσύστημα των εφαρμογών όμως αλλά Αυτό φτιάχνει. Φοβερά κινητά και ποιότητα απο άλλο πλανήτη. κινητα για πραγματικη δουλεια, οχι παιχνιδομηχανες... σαν το ipad που εχω. Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα