Προς το περιεχόμενο

xiaomi mi3

mas22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το κινεζικο κινητο xiaomi mi3 απο ebay.το βρηκα καλη τιμη και λεει τα εξεις..

Item specifics Condition:
New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is... Read more
Brand: Xiaomi Operating System: Android Model: M3 Storage Capacity: 16GB Colour: Silver Features: Bluetooth Enabled, Colour Screen, Email, Web, FM Radio, GPRS, EDGE, GPS, Music Player, Touch Screen, USB, Wi-Fi Capable Contract: Without Contract Style: Bar Camera: 13.0 MP Color: Silver Carrier: Unlocked

εχω τις εξεις ερωτησεις,πρωτον ειναι κλειδωμενο?θα χρειαστει να κανω κατι εγω?με την φορτιση τι γινεται?πως θα το φορτιζω?αφου ειναι κινεζικο..δεν εχουμε ιδιες μπριζες.και επισης με το δικτυο βονταφον θα υπαρχει προβλημα? γνωριζει κανεις αν εχει play store?

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το κινεζικο κινητο xiaomi mi3 απο ebay.το βρηκα καλη τιμη και λεει τα εξεις..

New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is... Read more
Brand: Xiaomi Operating System: Android Model: M3 Storage Capacity: 16GB Colour: Silver Features: Bluetooth Enabled, Colour Screen, Email, Web, FM Radio, GPRS, EDGE, GPS, Music Player, Touch Screen, USB, Wi-Fi Capable Contract: Without Contract Style: Bar Camera: 13.0 MP Color: Silver Carrier: Unlocked

εχω τις εξεις ερωτησεις,πρωτον ειναι κλειδωμενο?θα χρειαστει να κανω κατι εγω?με την φορτιση τι γινεται?πως θα το φορτιζω?αφου ειναι κινεζικο..δεν εχουμε ιδιες μπριζες.και επισης με το δικτυο βονταφον θα υπαρχει προβλημα? γνωριζει κανεις αν εχει play store?

Ποσο πιο φθηνα το βρηκες απο εδω http://www.vickmall.com/xiaomi-m3-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-nfc-otg-3050mah-5-0-inch-fhd-ogs-screen-smartphone-black.html

Δημοσ.

1.το αγορασα(=παρελαβα) πριν λιγες μερες για τον πατερα μου και δεν ηταν κλειδωμενο

2.το μονο που του εκανα ειναι που του περασα την πληρως ελληνικη rom απ'το https://xiaomi-miui.gr/

3.ειχε μεσα EU adapter για τον κινεζικο φορτιστη με τον οποιο ερχεται η συσκευη

4.δεν εχει κανενα προβλημα με κανενα απ'τα δικτυα της ελλαδος, απλα δεν ειναι 4g οπως το mi4

5.εχει εγκατεστημενο το xiaomi store, αν το παρεις απ' το minideal σου περνανε αυτη το play store

ειτε αν περασεις την ελληνικη ρομ απ' το ελληνικο φορουμ της xiaomi και παλι εχεις play store 

υγ: να προσεχεις τις απομιμησεις, κυκλοφορουν πολλες. η xiaomi εχει βγαλει βιντεακια που διευκρινιζει τις διαφορες μεταξυ των original και των απομιμησεων

Δημοσ.

1.το αγορασα πριν λιγες μερες για τον πατερα μου και δεν ηταν κλειδωμενο

2.το μονο που του εκανα ειναι που του περασα την πληρως ελληνικη rom απ'το https://xiaomi-miui.gr/

3.ειχε μεσα EU adapter για τον κινεζικο φορτιστη με τον οποιο ερχεται η συσκευη

4.δεν εχει κανενα προβλημα με κανενα απ'τα δικτυα της ελλαδος, απλα δεν ειναι 4g οπως το mi4

5.εχει εγκατεστημενο το xiaomi store, αν το παρεις απ' το minideal σου περνανε αυτη το play store

ειτε αν περασεις την ελληνικη ρομ απ' το ελληνικο φορουμ της xiaomi και παλι εχεις play store 

υγ: να προσεχεις τις απομιμησεις, κυκλοφορουν πολλες. η xiaomi εχει βγαλει βιντεακια που διευκρινιζει τις διαφορες μεταξυ των original και των απομιμησεων

απο που το πηρες?δεν σου ειχε ελληνικα δλδ και χρειαστηκε να τα περασεις εσυ?δεν γινεται να τους πω να μου το στειλουν με play store και ελληνικη ρομ?γιατι δεν ξερω να την περναω..

Δημοσ.

απο που το πηρες?δεν σου ειχε ελληνικα δλδ και χρειαστηκε να τα περασεις εσυ?δεν γινεται να τους πω να μου το στειλουν με play store και ελληνικη ρομ?γιατι δεν ξερω να την περναω..

αγοραστηκε απο Minideal.net 

ειχα ζητησει απ' το καταστημα να εχουν περαστει τα ελληνικα και υπηρχαν εξαρχης

οπως επισης ειχα ζητησει να ειναι rooted η συσκευη και να εχουν σβηστει ολες οι κινεζικες εφαρμογες.

το να περασεις την ελληνικη ρομ ειναι οτι πιο ευκολο υπαρχει, μην σε αγχωνει

ο οδηγος που υπαρχει στο αντιστοιχο φορουμ, ειναι αναλυτικοτατος. 

Δημοσ.

Απο το merimobiles έρχεται ετοιμο, με ελληνικα τα παντα

http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi-3-64gb-quad-core-2-3ghz-miui-v5-os-5inch-1920-1080-wcdma-smartphone_p/meri9614.htm

Απο το merimobiles έρχεται ετοιμο, με ελληνικα τα παντα

http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi-3-64gb-quad-core-2-3ghz-miui-v5-os-5inch-1920-1080-wcdma-smartphone_p/meri9614.htm

πολυ ποιο ακριβο ομως..σκεφτομαι απο vick mall..θα εχω θεμα με την παραγγελια η να μου φανε λεφτα κτλ?αν θελω να ειναι ελληνικα με ελληνικη ρομ ρουτ και play store πως θα τους το πω?αξιζει το κινητο σε σχεση με το lg l7ii p710 που εχω?

Δημοσ.

πολυ ποιο ακριβο ομως..σκεφτομαι απο vick mall..θα εχω θεμα με την παραγγελια η να μου φανε λεφτα κτλ?αν θελω να ειναι ελληνικα με ελληνικη ρομ ρουτ και play store πως θα τους το πω?αξιζει το κινητο σε σχεση με το lg l7ii p710 που εχω?

Το ενα ενα εινα 16αρι και το αλλο 64αρι

http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi-3-miui-v5-5inch-smartphone_p/meri8614.htm

Δημοσ.

σωστος ο φιλος..θα προτιμιησω απο vickmall και ο θεος βοηθος!!αν εχει ελληνικα δεν χρειαζεται να κατεβασω ελληνικη ρομ σωστα?

Δημοσ.

άμα θες πάρτο από εδώ

http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi-3-quad-core-2-3ghz-miui-v5-os-5inch-1920-1080-wcdma-smartphone_p/meri8614.htm

Επέλεξε στο τέλος DHL δηλαδή τον τρόπο αποστολής και σου έρχεται σε 2 ημέρες με τελική τιμή 248,5 ευρώ και με 0 πιθανότητες τελωνείου γιατί θα είναι από αποθήκη Ευρώπης.

Δημοσ.

vickmall,merimobiles,minideal ειναι πασιγνωστα πλεον και 100% αξιοπιστα.Δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις με ebay.

Σε 15-17 μερες απο τη στιγμη που θα γραψει εφυγε για Ελλαδα θα το εχεις στα χερια σου.

Με απλο ταχυδρομειο παντα για να αποφυγεις θεματα με τελωνειο

Δημοσ.

vickmall,merimobiles,minideal ειναι πασιγνωστα πλεον και 100% αξιοπιστα.Δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις με ebay.

Σε 15-17 μερες απο τη στιγμη που θα γραψει εφυγε για Ελλαδα θα το εχεις στα χερια σου.

Με απλο ταχυδρομειο παντα για να αποφυγεις θεματα με τελωνειο

αυτο θα κανω και ελπιζω να μου στειλουν γνησιο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...