Προς το περιεχόμενο

Smartphone η feature phone?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για μια δεύτερη συσκευή με κόστος κάτω των 100€. Κάμερα και ισχύς δεν με απασχολεί καθόλου μιας και η χρήση θα είναι καθαρά ομιλία.

Απλά αυτό που θέλω, είναι αν γίνεται να μπαίνει ίντερνετ για να ενεργοποιώ τα πακέτα της καρτοκινητης.

Να πάω σε κάτι τύπου 520 η μοτο ε η μπορώ καν καλυφθεί η ανάγκη και με ένα κλασικό feature Phone? Αν ναι με πιο?

Δημοσ.

Ψάχνω για μια δεύτερη συσκευή με κόστος κάτω των 100€. Κάμερα και ισχύς δεν με απασχολεί καθόλου μιας και η χρήση θα είναι καθαρά ομιλία.

Απλά αυτό που θέλω, είναι αν γίνεται να μπαίνει ίντερνετ για να ενεργοποιώ τα πακέτα της καρτοκινητης.

Να πάω σε κάτι τύπου 520 η μοτο ε η μπορώ καν καλυφθεί η ανάγκη και με ένα κλασικό feature Phone? Αν ναι με πιο?

Εγω σε τετοιες περιπτωσεις πιστευω πως ειναι καλυτερο ενα feature phone, μονο και μονο λογω ανθεκτικοτητας και αυτονομιας .

Εχουν πραγματικη αυτονομια 7-10 ημερων, αν δεν πολυμιλας.

Δημοσ.

Και εγώ προς feature Phone τείνω, ίσως και dual Sim. Αντοχή και μπαταρία τα θεωρώ πολύ σημαντικούς παράγοντες στη δεύτερη συσκευή, τουλάχιστον όταν σε κρεμάσει το smartphone να μπορείς να βασιστείς στο εφεδρικο.

Υπάρχει κάποια πρόταση σε συσκευή?

Δημοσ.

Nokia 515 που είναι φανταστικής ποιότητας συσκευή (για την κατηγορία του) και χαρακτηρίστηκε iPhone των features phones, αλλιώς τα φθηνότερα 206, 208 κλπ ή κάτι σε Samsung που μου διαφεύγει τώρα η ονομασία τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...