Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ουτε η evo εχει θεμα με ψηλες ψυχτρες ουτε η themis.(αποτι μου ειπαν)

η themis εχει στο build μου μου καλυπτει 2 θεσεις  ευτυχως που η μητρικη μου εχει αλλες δυο και μιλαμε για corsair venegance blue

Δημοσ.

η themis εχει στο build μου μου καλυπτει 2 θεσεις  ευτυχως που η μητρικη μου εχει αλλες δυο και μιλαμε για corsair venegance blue

οι veengeance γενικα ειναι λιγο θηριάκια, εχουν θεματα με τις ψυκτρες... εγω τελικα σκεφτομαι να βαλω low profile μνημες να εχω το κεφαλι μου ησυχο

Δημοσ.

εχω μια LG 20 ιντσων τετραγωνη... σκέφτομαι να αγοράσω μια LG 22αρα να κανω την δουλεια μου

Ανάποδα το χεις πάρει.Τι δουλειά να κάνεις σε παλιά 20αρα (ούτε και οι 22 κάνουν τώρα).Για τη χρήση σου πήγαινε σε καμμιά 24''.

Δημοσ.

Ανάποδα το χεις πάρει.Τι δουλειά να κάνεις σε παλιά 20αρα (ούτε και οι 22 κάνουν τώρα).Για τη χρήση σου πήγαινε σε καμμιά 24''.

συμφωνω... την LG την βρηκα ομως σχεδον καινουρια με 40 ευρω μεταχειρισμενη οταν μου καηκε η παλια μου και ειχα μεινει χωρις λεφτα και οθονη αρα την τσιμπησα... οχι και τοσο καλη επιλογη τλκ

Δημοσ.

Βάλε χαμηλές μνήμες.

SSD παίρνεις καλύτερους σε αυτές τις τιμές όπως τον 840 Evo.

Για κουτί κοίταξε κάτι καλύτερο για τέτοιο σύστημα.Το 200R που σκεφτόσουν πχ.

Η οθόνη δε κάνει για φτηνότερα budget/συστήματα οπότε καταλαβαίνεις πόσο κάνει για ένα τέτοιο...Θες οπωσδήποτε καλύτερη.Θα χρειαστείς και μια ψύκτρα.

Γενικά χρειάζεσαι κάποια παραπάνω χρήματα για να βγει σωστό το σύστημα αλλά με i7 που διάλεξες είναι λογικό.

Δημοσ.

Οσον αφορά το Z97, θέλω να πάρω μια μητρική που να σηκώνει στο μέλλον OC... Ναι το ξέρω οτι δεν εχω Κ επεξεργαστη για OC απλα θελω να εχω και αυτην την δυνατοτητα στο μελλον.

Όσον αφορά το κουτί, κυρίως για λόγους Budget δεν παίρνω το  200R... Η αλήθεια είναι οτι εχω ήδη ψιλοξεφύγει απο τον προυπολογισμό μου.

Για την οθόνη θα το σκεφτω! Ευχαριστώ για την βοήθειά σας.

Άκυρο, Φιλε Millenium, σαν λύση έκτακτης ανάγκης να συνδέσω το PC με την 32 ιντσων TV που εχω?

Δημοσ.

Δεν έχουν και μεγάλη διαφορά τιμής οι Ζ97 με τις Η97, ειδικά σε άλλα e-shops.

Ούτε ή άλλως επιβάλλεται να πάρει κάποιος μια μητρική με καλούς πυκνωτές για ένα τόσο δυνατό σύστημα.

Δημοσ.

Ούτε ή άλλως επιβάλλεται να πάρει κάποιος μια μητρική με καλούς πυκνωτές για ένα τόσο δυνατό σύστημα.

This.

Οσον αφορά το Z97, θέλω να πάρω μια μητρική που να σηκώνει στο μέλλον OC... Ναι το ξέρω οτι δεν εχω Κ επεξεργαστη για OC απλα θελω να εχω και αυτην την δυνατοτητα στο μελλον.

Όσον αφορά το κουτί, κυρίως για λόγους Budget δεν παίρνω το  200R... Η αλήθεια είναι οτι εχω ήδη ψιλοξεφύγει απο τον προυπολογισμό μου.

Για την οθόνη θα το σκεφτω! Ευχαριστώ για την βοήθειά σας.

Άκυρο, Φιλε Millenium, σαν λύση έκτακτης ανάγκης να συνδέσω το PC με την 32 ιντσων TV που εχω?

Γιατί να βάλεις σε τέτοιο σύστημα μέτριο/κακό κουτί; Το κουτί είναι κάτι που μένει καιρό συνήθως.Και δεν είναι και πολύ ακριβότερα αυτά που σου πρότειναν.Δε σας καταλαβαίνω μερικές φορές με αυτά τα setups.

Τι να σκεφτείς για την οθόνη.Σκότωμα είναι αυτή για το σύστημα που έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...