corsakias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ενα fujitsu siemens σχεδον δεκαετιας. Δεν μπαινει στο ιντερνετ ουτε με wifi, ουτε με το καλωδιο. Υπαρχεινκαποια ρυθμιση ιδιαιτερη που μπορω να τσεκαρω ή κατι αλλο? Ή χαλασε η καρτα και τελος? Να προσθεσω πως το λαπτοπ περασε τωρα στα χερια μου μετα απο καποιο φρεσκαρισμα του προηγουμενου κατοχου οπου ειχε θεμα καιναυτος με το ιντερνετ. Αν παρω καποιο εξωτερικο usb wifi δεκτη θα εχω καποιο προλημα ως προς τη συνδεση στο ιντερνετ ή δεν εχει καμια σχεση με την εγκατεστημενη καρτα?
Federacion Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δεν μπαίνει ούτε με καλώδιο ethernet τότε πρέπει να τσεκάρεις αν έχουν εγκατασταθεί σωστά όλοι οι drivers από το site του κατασκευαστή. Στην διαχείριση συσκευών δείχνει κάποιο ερωτηματικό ή κάποια κίτρινη επισήμανση; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
corsakias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στη διαχειρηση δεν εχω προβλημα. θα δω και για τους drivers. βασικα τωρα που βλεπω ξανα το συστημα, με το καλωδιο μπαινει. με το wifi δεν μπαινει. το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκει ασυρματο δικτυο. "παιζει" να χει κοπει η κεραια?
Federacion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Βρήκες τους σωστούς drivers για την κάρτα δικτύου; Πήγαινε στο site του κατασκευαστή και κατεβάσε τους. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Federacion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 πες μας ποιο είναι το μοντελο του λαπτοπ να στο βρούμε αν σε δυσκολεύει.
corsakias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ, ολα δουλεψαν. Απλα αλλαξα ρουτερ!!! Δεν καταλαβα τι γινοταν με το ασυρματο και ποιο παλια με το καλωδιο.
Federacion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα