mixschino Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω το lumia 520 και η κοπέλα μου το lumia 630 και οι κλήσεις και μηνύματα σε viber, whatsapp, line, skype φαίνονται μόνο όταν οι εφαρμογές είναι ανοιχτές. Στο homepage ή οταν το κινητό είναι κλειδωμένο, δεν εμφανίζεται τίποτα. Απ'ότι είδα υπάρχει γενικά αυτό το πρόβλημα και δεν έχει λυθεί ακόμα από microsoft (άν ευθύνεται αυτή). Υπάρχει κάποιο workaround που να χρησιμοποιείτε προς το παρόν μέχρι να λυθεί με κάποιο update;
ReputGlory1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι γενικά έχουν τέτοια προβλήματα, τύπου δεν έχεις ανοιχτή εφαρμογή άρα καλά να πάθεις... Εμένα δεν μου εμφανίζονται ούτε οι κλήσεις όταν το ανοίξω, αν πριν το είχα σε λειτουργία πτήσης ή κλειστό. Γι' αυτό iPhone, Android γίνονται μονόδρομος.
mixschino Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Κριμα γιατι τα 8.1 ειναι παρα πολυ σωστο λειτουργικο, το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν με τα push notifications.. παντως δεν γυρναω σε android, προτιμω να περιμενω να διορθωθει το προβλημα.
KwstasXt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω δεν εχω αυτο το προβλημα φιλε μου σε lumia 620.Κατι αλλο πρεπει να παιζει..
NEFTIS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αν φτιαξει η Μς το push των ειδοποιησεων, θα χασει το μονο προτερημα της εναντι του αντροϊντ... Την ταχυτητα. Αυτο δηλαδη που υπερηφανευονται οι χρηστες της. Καταλαβαινετε το λογο ή να το κανω λιανα? Ας το κανω γιατι μερικοι μπορει να με παρεξηγησουν. Απλα εφαρμογες τυπου facebook, tweeter, viber, whatsap, mail, myspace και το λουρι της μανας, εχουν δικαιωμα να ανοιγουν τους εαυτους αυτοματα και να μπαινουν ολες μαζι ιντερνετ να ελεγχουν ειδοποιησεις, ενημερωσεις και το λουρι του πατερα. Ολα αυτα καθε φορα που γινεται επανεκκινηση, με ταχυτητες 3G. Οι εφαρμογες αυτες ειναι πολυ βαρυες 30 -50 μεγαμπαϊτ εκαστη Και με ολα αυτα ενεργοποιημενα γονατιζουν ακομα κι οι γενναιοτεροι. Μονο με καλο firewall συμαζευεται λιγο η κατασταση ή απεγκατασταση τους. Θελει απο ενα πυρηνα το καθε ρουφιανο-προγραμμα, ραμ 4 γιγα συνολο και ταχυτητες 4G, για να μπορεις να ρουφιανευτεις σαν ανθρωπος, ανετα και να απολαυσεις το λειτουργικο.
kostasff Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω το lumia 520 και η κοπέλα μου το lumia 630 και οι κλήσεις και μηνύματα σε viber, whatsapp, line, skype φαίνονται μόνο όταν οι εφαρμογές είναι ανοιχτές. Στο homepage ή οταν το κινητό είναι κλειδωμένο, δεν εμφανίζεται τίποτα. Απ'ότι είδα υπάρχει γενικά αυτό το πρόβλημα και δεν έχει λυθεί ακόμα από microsoft (άν ευθύνεται αυτή). Υπάρχει κάποιο workaround που να χρησιμοποιείτε προς το παρόν μέχρι να λυθεί με κάποιο update; Δεν έχω τέτοια προβλήματα. Ειδικά το WhatsApp δουλεύει ΑΨΟΓΑ. Ελάχιστες φορές μπορεί να χάσω κάποια κλήση στο viber κυρίως λόγω κακού σήματος (στο σπίτι έχω μόνο 2g). Μήπως έχεις ενεργοποιήσει καποια ρύθμιση στο data sense?
jim_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις ορισει να μπορει να τρεχει η καθε μια απο αυτες στο παρασκηνιο? Σε wp8.1 πας οικονομια μπαταριας > βρισκεις την εφαρμογη που θες, πχ whatsapp > να επιτρεπεται στην εφαρμογη να εκτελειται στο παρασκηνιο > ενεργο. Απο κατω ακριβως υπαρχει και η επιλογη αν θα τρεχει ακομα και οταν η οικονομια μπαταριας ειναι ενεργη, δηλαδη οταν η μπαταρια σου πεσει κατω απο το20%, οπου το κινητο απενεργοποιει ολα τα push notifications απο μονο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα