nickvas19 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα εβαλα το hard disk sentinel για να δω τι παιζει με τον σκληρο μου.μου λεει 80% health και καποια αρχεια(φωτογραφιες) δεν ανοιγουν. Καποιος γνωστος μου ειπε οτι υπαρχει ενα προγραμμα οπου ισως τα επαναφερει...ξερει κανείς τπτ;
SPANK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 80% δεν ειναι άσχημο κομπλέ ειναι ο δίσκος βέβαια παντα κρατάμε backup για καταστάσεις οπως αυτη που ανέφερες , μπορεί να εχει χτυπήσει ο δίσκος εκει που ειναι τα αρχεία σου ή να μην εχουν περαστεί σωστά μπορείς ομως να δοκιμάσεις με το recuva ή το on track easy recovery
nickvas19 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 να σαι καλα σε ευχαριστω λεει 80% και 2 σημεια ειναι κατεστραμενα...πλεον τον σκληρο τον εβγαλα τον ειχα στο λαπτοπ...θα μπορεσω να χρησιμοποιησω αυτα τα προγραμματα για να επαναφερω τα αρχεια εαν συνδεσω τον σκληρο μεσω usb!?!
SPANK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι δοκίμασε τα 2 προγράμματα μηπως μπορέσεις και επαναφέρεις τα αρχεία σου . βέβαια να ξέρεις οτι μπορεί να μην τα επαναφέρεις και ολα δεν χάνεις ομως κατι να δοκιμάσεις
nickvas19 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ξερεις τι γινεται τα προγραμματα αυτα το βλεπουν σαν να μην εχει διαγραφει. δεν μπορουν να καταλαβουν οτι δεν διαβαζεται το αρχειο. εγω να φανταστεις παταω σε φωτογραφιες να ανοιξουν και μου λεει οτι αυτο το αρχειο ειναι καταστραμενο ή ειναι πολυ μεγαλο κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα