nickvts13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα οπως εχω δει το lg optimus l9ii παιρνει mini sim το λεει και στο gsmarena και στο e shop απο οπου το αγορασα,ετσι σημερα που το πηρα , πηγα και εκοψα την καρτα sim ομως δεν εκανε η mini,ετσι πηγα στον γερμανο απο οπου την εκοψα μαζι με το κινητο και μου ειπαν πως παιρνει κανονικη sim και οχι mini...μπορει καπιος να μου εξηγησει τι συμβαινει????
haHa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Mini sim ειναι η συνηθισμενη-κανονικη sim που ειχαμε τοσα χρονια. Δεν χρειαζοταν να την κοψεις για το l9 ii. Κοψιμo χρειαζοταν αν το κινητο επαιρνε microsim ή nanosim. 1
AntiCambeR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Αφου ειχες το κινητο στα χερια σου γιατι δεν δοκιμασες την sim που εχεις να δεις οτι ταιριαζει?Αλλα και παλι,εφοσον γραφει οτι το κινητο παιρνει mini sim σημαινει οτι ειναι η κανονικη sim. Τωρα λογικα πρεπει να βγαλεις αλλη καρτα sim με το ιδιο νουμερο. Το κινητο για ποια χωρα ειναι? 1
nickvts13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ενταξει εβγαλα καινουρια sim ολα οκ ευχαριστω για τις απαντησεις
king2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Η mini sim ειναι η κανονικη sim Η micro sim ειναι αυτη που μπορεις να κοψεις και να δουλεψει κανονικα Η nano sim ειναι ακομα πιο μικρη και ειναι μια βλακεια της apple για να μπει ο πελατης και σε αλλα εξοδα χωρις λογο
katsouras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω με την microsim το δουλεψα εξ αρχης την οποια ειχα απο πριν.Αρκει να πατησει σωστα κ κανενα προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα