Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα έχω πρόβλημα με την γλώσσα στο spell checker στο firefox 31 σε λειτουργικό windows 7. Το πρόβλημα είναι ότι αναγκάζομαι κάθε φορά να επιλέγω την Γλώσσα Greek στο spell checking. μήπως είναι κάποιο bug? Βρήκα έναν οδηγό εδώ αλλά δεν έκανε κάτι θα ήθελα μια βοήθεια παρακαλώ. Ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν. Αυτό που πρόσεξα είναι όταν κλείνω τον firefox χάνονται οι ρυθμίσεις.
Gtr34 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Και εγω εχω αυτο το προβλημα, πιστευω οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το προσθετο που εχει καιρο να γινει update .
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Και εγω εχω αυτο το προβλημα, πιστευω οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το προσθετο που εχει καιρο να γινει update . ποια έκδοση του firefox έχεις;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) αφού δεν απαντάει κανείς άλλος. υποθέτω ότι το πρόβλημα οφείλεται στο ότι δεν έχει γίνει update στον spell checker και ότι είναι bug του spell checker. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2014 από Χάρης Μυλωνίδης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα