thelos257 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Την καλημερα μου σε ολους-ες σας εχω φτιαξει ενα η/υ το 2009 με τα παρακατω: 4GB RAM Nvidia 9500GT Graphic card Intel core 2 Quad 8300 CPU το προβλημα ειναι οτι χθες που το ξεκινησα μετα απο δυο μηνες (επειδη δεν το χρεισιμοποιω αρκετα γιατι εχω το dell μου με τον εφταπυρινο επεξεργαστη) παρατηρησα οτι ενω αναβε δεν εδιχνε τιποτα στην οθονη και εσβηνε και ξανα αναβε μετα απο μονος του ετσι και εγω τον ανοιξα απο μεσα εβγαλα ολα τα συρματα και τα ξανα εβαλα οπως ηταν (εχει και 4 σκληρους δισκους παρεπιπτοντος) ξεκινησε οκ αλλα μου εμφανισε ενα μηνυμα σχετικα με το BIOS αν θελεις να προχωρησεις πατα Y αν οχι τοτε πατησε Ν ετσι πατησα το Y μπηκε στα windows 7 ultimate x64 with sp1 english κανονικα ολα οκ ως εδω μετα ξεκινησα να κανω ενημερωσεις να κατεβαζω τις γλωσσες απο το windows update χθες το βραδυ ηταν στην ενημερωση 21 και εγκαταστουσε την ιταλικη γλωσσα ως και τωρα ειναι εκει και δεν προχωραει επισης τα χρωματα καποιες φορες ειναι πορτοκαλια ολα δεν ειναι φυσιολογικα δηλαδη εχω μια αλλη καρτα γραφικων που βρηκα στην αποθηκη λετε να την βαλω αυτην ; επισης σχετικα με τις ενημερωσεις τι να κανω ; Επιτα κανει και ενα τρελλο θορυβο που ψες ολη νυχτα με τρελλανε δεν υπαρχει καποια ρυθμηση στο BIOS που να μειωνει τον θορυβο ; Σας ευχαριστω παρα πολυ.
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Το ότι δεν ξεκίνησε με την πρώτη μπορεί να είναι θέμα τροφοδοτικού. Το bios μπορεί να έκανε reset(λόγου του ότι δεν εκκίνησε *, και να μπήκαν οι ρυθμίσεις προεπιλογής που ίσως να μην είναι οι ιδανικές για τον Η/Υ σου. Αυτές οι κάρτες γραφικών ανέβαζαν πολύ θερμοκρασία και συχνά έβγαζαν πρόβλημα,ένα από αυτά είναι να βγάζει τρελό θόρυβο η ψήκτρα τους . ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Ο μηχανισμός update των windows γενικά δεν είναι ο καλύτερος και πολλές φορές αποτυχαίνει. Αν έχεις παλιό και αργό δίσκο και αν είναι και γεμάτος καθυστερεί πάρα πολύ στης ενημερώσεις που πρέπει να διαβάσουν και να γράψουν πολύ πράγμα. Γενικά δηλαδή παίζουν πολλά ενδεχόμενα για προβλήματα και αν δεν κάτσει κάποιος που ξέρει δύσκολα θα βγάλεις άκρη. *αρκετά σαν ασφάλεια πάνε στα default αφού κυρίως λόγου oc δεν μπαίνουν και αν δεν ακυρωθούν οι ρυθμίσεις δεν ξανά μπαίνει ποτέ
thelos257 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Το ότι δεν ξεκίνησε με την πρώτη μπορεί να είναι θέμα τροφοδοτικού. Το bios μπορεί να έκανε reset(λόγου του ότι δεν εκκίνησε *, και να μπήκαν οι ρυθμίσεις προεπιλογής που ίσως να μην είναι οι ιδανικές για τον Η/Υ σου. Αυτές οι κάρτες γραφικών ανέβαζαν πολύ θερμοκρασία και συχνά έβγαζαν πρόβλημα,ένα από αυτά είναι να βγάζει τρελό θόρυβο η ψήκτρα τους . ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Ο μηχανισμός update των windows γενικά δεν είναι ο καλύτερος και πολλές φορές αποτυχαίνει. Αν έχεις παλιό και αργό δίσκο και αν είναι και γεμάτος καθυστερεί πάρα πολύ στης ενημερώσεις που πρέπει να διαβάσουν και να γράψουν πολύ πράγμα. Γενικά δηλαδή παίζουν πολλά ενδεχόμενα για προβλήματα και αν δεν κάτσει κάποιος που ξέρει δύσκολα θα βγάλεις άκρη. *αρκετά σαν ασφάλεια πάνε στα default αφού κυρίως λόγου oc δεν μπαίνουν και αν δεν ακυρωθούν οι ρυθμίσεις δεν ξανά μπαίνει ποτέ Αν μπορεις φιλε μου εξηγησε μ πως γινεται να εκανε ρεσετ το βιοσ απο μονο του ; Επισης η μητρικη πλακετα ειναι MS-7512. Τι να κανω με την καρτα γραφικων ; ειναι 1GB Τι windows να του βαλω για να μην σερνεται ετσι 8 x86 ή x64 τι ειναι ποιο καλα για τον επεξεργαστη ;
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Κατά κανόνα αν κάνεις oc και βάλεις ρυθμίσεις που δεν της αντέχει ο Η/Υ τότε δεν ξεκινάει,αν δεν ξεκινάει δεν μπορείς να μπεις στο bios για να ξανά βάλεις σωστές ρυθμίσεις οπότε έχεις πρόβλημα,τα bios για αυτόν τον λόγο(αλλά και άλλους παρόμοιους) αν αντιληφθούν ότι δεν έγινε σωστή εκκίνηση(έστω στην δεύτερη τρίτη φορά) ξανά παίρνουν της προκαθορισμένες ρυθμίσεις με της οποίες είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει. Το ίδιο αν μείνει από ρεύμα και έχει αδειάσει/παλιώσει η μπαταρία μπαίνουν οι προκαθορισμένες. Πρέπει να ανοίξεις το κουτί και να προσπαθήσεις να ακούσεις από που έρχεται ο θόρυβος αν έρχεται από την vga αφού βγάζει και παράξενα χρώματα(αν δεν έχει θέμα η οθόνη σου) ετοιμάσου να την χάσεις. Εγώ θα έβαζα τα 8 χ64
thelos257 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Κατά κανόνα αν κάνεις oc και βάλεις ρυθμίσεις που δεν της αντέχει ο Η/Υ τότε δεν ξεκινάει,αν δεν ξεκινάει δεν μπορείς να μπεις στο bios για να ξανά βάλεις σωστές ρυθμίσεις οπότε έχεις πρόβλημα,τα bios για αυτόν τον λόγο(αλλά και άλλους παρόμοιους) αν αντιληφθούν ότι δεν έγινε σωστή εκκίνηση(έστω στην δεύτερη τρίτη φορά) ξανά παίρνουν της προκαθορισμένες ρυθμίσεις με της οποίες είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει. Το ίδιο αν μείνει από ρεύμα και έχει αδειάσει/παλιώσει η μπαταρία μπαίνουν οι προκαθορισμένες. Πρέπει να ανοίξεις το κουτί και να προσπαθήσεις να ακούσεις από που έρχεται ο θόρυβος αν έρχεται από την vga αφού βγάζει και παράξενα χρώματα(αν δεν έχει θέμα η οθόνη σου) ετοιμάσου να την χάσεις. Εγώ θα έβαζα τα 8 χ64 Πανω σε αυτη την οθονη εχω και ακομα ενα pc και δεν μ εμφανιζει προβλημα στα χρωματα της καρτας γραφικων. Θα βαλω win 7 ulti x86 καλυτερα αφου τα εχω αγορασμενα και εχω και το κλειδακι.
thelos257 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Το προβλημα παιδια ξανα παρουσιαζεται σημερα που πηγα να το ανοιξω δεν ανοιγε ανοιγει και σβηνει τι να κανω ;
thelos257 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μου εμφανζει αυτο το προβλημα τελικα το ξεκινησα τα καταφερα μετα απο αρκετες προσπαθιες εχω αλλαξει την καρτα γραφικων με μια παλια που ειχα στην αποθηκη μου την Nvidia 7300 LE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα