Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλύτερη επιλογή έκανες.Ποσταρε αν μπορείς την άποψη σου όταν το φτιάξεις.Διαφορές με θερμοκρασίες με το προηγούμενο. Δες αν θα έχει καμία γρατζουνιά το παράθυρο. Έχουν αναφερθεί τέτοια.

Δημοσ.

Μου ήρθε χτες!

Είχε δύο γρατζουνιες μικρές το πλαινο αλλά γενικά είναι αρκετά καλό, έγινε πεντακάθαρη εγκατάσταση και οι θερμοκρασίες έπεσαν 8-10 βαθμούς κάτω

Πάντως για 130ε δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου

ΕΕυχαριστώ και πάλι παιδια

• Like 1
Δημοσ.

ρε φιλαράκι τέτοιο συστηματακι και το είχες σε τέτοιο χάλι? δεν παίζει να εχω δει πιο βρόμικο pc. με γιες το κουτί και μια φορά το μήνα καν του και ένα καθαρισματακι. κριμας είναι τέτοιο τουμπανακι.

Δημοσ.

ρε φιλαράκι τέτοιο συστηματακι και το είχες σε τέτοιο χάλι? δεν παίζει να εχω δει πιο βρόμικο pc. με γιες το κουτί και μια φορά το μήνα καν του και ένα καθαρισματακι. κριμας είναι τέτοιο τουμπανακι.

Με τέτοιο nick τι περίμενες. j/k  :)

Δημοσ.

τους εστειλα στο costumer service οτι το πλαινο ειχε 2 γρατζουνιτσες ανεπαισθητες ,και μετα απο 2 μερες χτυπησε κουδουνι ο κουριερ με ολοκαινουριο πλαινο

τι να πω!!δεν μου εχει ξαναγινει κατι τετοιο απο αποψη rma κτλ .

ευγε 

• Like 1
Δημοσ.

τους εστειλα στο costumer service οτι το πλαινο ειχε 2 γρατζουνιτσες ανεπαισθητες ,και μετα απο 2 μερες χτυπησε κουδουνι ο κουριερ με ολοκαινουριο πλαινο

τι να πω!!δεν μου εχει ξαναγινει κατι τετοιο απο αποψη rma κτλ .

ευγε 

Μακαρι να ηταν ολες ετσι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...