Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγορασα μια θηκη απο την hitcase για iphone5s, επίσης αγόρασα και μια βάση γιά να την προσαρμόσω επάνω στη μηχανή μου, την προσάρμοσα στο τιμόνι ακριβώς διπλα από τα καβαλέτα τιμονιού κολλητά (γιά να φαίνεται και το κοντέρ στο video) 

η βαση εχει και ενα λαστιχάκι λεπτό σαν σαν  σαμπρέλα για να σφίγγει πάνω στο τιμόνι η βαση και να απορροφάει τους κραδασμούς ίσος , 

το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για να κάνω την εγγραφη video είναι το "vidometer" 
οι ρυθμισεις που εχω επιλεξει στο προγραμμα ειναι 

*auto focus "on"
*resolution and fps 1080p @ 30fps
*auto video stabilization "on"

το video το επεξεργάζομαι και στο youtube και μου αφερει το κουνιμα σχετικα αλλα...

και λοιπών: 
Εκ φύσεως έχει πολλές δόνησης σαν μηχανη, το οδοστρομα ειναι παντα το γνωστο made in gr με αποτέλεσμα τα video να είναι κουνημένα και αρκετά θολά.

οποτε δεν περιμένω και πολλά πολλά αλλα ίσος υπάρχει καμια γνώμη ή στις ρύθμισις του "videometer" ή στο πως και που να προσαρμόσω την κάμερα γιά να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα με το ελάχιστο κούνημα πχ κάποιο άλλο σημείο την κάμερα ή πιο χοντρό λαστιχάκι ή  να βάλω πχ χαμηλότερη ανάλυση?

με λίγα λόγια: 
έχει κανεις καμια καλύτερη ιδέα να περιορίσω το κούνημα στο video από τις δόνησης δηλαδή? 

Link.png Site: η θηκη της hitcase

http://www.plaisio.gr/fotografia-video/videocameras/accessories/Gopro-Handlebar-Setapost-Mount-Ride-Hero-GRH30.htm

Επεξ/σία από Stefanos.Kwnstantin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. απενεργοποιησε το auto focus.

εαν μπορεις να τοποθετησεις την μηχανη στο σωμα σου, π.χ στο κρανος, θα βοηθουσε παρα πολυ.

να επεξεργαστεις τα βιντεο στον υπολογιστη με το VirtualDub και το DeShaker.

Επεξ/σία από vaiosgtr
  • Like 1
Δημοσ.

1. απενεργοποιησε το auto focus.
  2. εαν μπορεις να τοποθετησεις την μηχανη στο σωμα σου, π.χ στο κρανος, θα βοηθουσε παρα πολυ.
  3. να επεξεργαστεις τα βιντεο στον υπολογιστη με το VirtualDub και το DeShaker.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια,

αμεση απαντιση.

πολυ χρησιμο!

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις για το video κάποια εφαρμογή όπως το Hyperlapse from Instagram (που επεξεργάζεται το βίντεο μετά τη λήψη λαβαίνοντας υπόψη το γυροσκόπιο του iPhone για να το κάνει πιο σταθερό) ή το Horizon (που φροντίζει ώστε το video να είναι πάντα οριζόντιο άσχετα με την κλίση του iPhone).

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και δε νομίζω να είναι στις προτεινόμενες χρήσεις του iphone αυτό που κάνεις, αμφιβάλλω κατά πόσο θα πετύχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ό,τι κι αν κάνεις. Επίσης, μιας και οι ελληνικοί δρόμοι είναι διαβόητοι, όπως σωστά επισημαίνεις, δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιος μακροπρόθεσμος κίνδυνος για το iphone απ' το πολύ ταρακούνημα, ακόμα και με χρήση θηκών κτλ.

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις για το video κάποια εφαρμογή όπως το Hyperlapse from Instagram (που επεξεργάζεται το βίντεο μετά τη λήψη λαβαίνοντας υπόψη το γυροσκόπιο του iPhone για να το κάνει πιο σταθερό) ή το Horizon (που φροντίζει ώστε το video να είναι πάντα οριζόντιο άσχετα με την κλίση του iPhone).

ευχάριστω για τις πληροφορίες πολύ χρήσιμες! θα δοκιμάσω αυτά τα προγράμματα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...