.Animus. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα Insomniacs, Σε λίγο καιρό και με την μόνιμη εγκατάσταση μου στο Ηράκλειο Κρήτης (Φοιτητής) ,στο CSD, θα φτιάξω μια σύνθεση υπολογιστή η οποία θα γίνει και με δικιά σας συμβουλή σε λίγο καιρό. Έτσι, αρχικά θα ήθελα να πάρω την γνώμη ενός ειδικού περί ''μόντας'' των pc cases καθώς θα ήθελα να φτιάξω/ξει ένα acrylic psu cover ή αλλιώς καλύπτρα για το τροφοδοτικό και θα ήθελα να πάρω κάποιες γνώμες σχετικά με το εγχείρημα και το κόστος της κατασκευής. Ένα άτομο το οποίο είχα υπόψιν το οποίο είχε κάνει και παρόμοια δουλειά είναι ο Μάνος aka Doc1355 τον οποίο έχω και καιρώ να ''ακούσω''. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
benign Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σου φιλε. Εγω εδω και καιρο ειχα σκεφτει να φτιαξω η να μου φτιαξει καποιος ολοκληρο pc case με δικο μου design και υλικο εξ'ολοκληρου ακρυλικο αλλα δεν βρηκα κανενα ιδιωτη χομπιστα, ουτε καταστημα στην Ελλαδα που να πουλαει υλικο για τετοια πραγματα.Μονο στο εξωτερικο βρηκα κατι σχετικο και παλι ηταν ετοιμα pc cases με δικα τους design που δεν μου αρεσαν. Απο οτι καταλαβα,μονο στο εξωτερικο θα μπορουσες να βρεις λυση. http://www.xoxide.com/powersupplies1.html
.Animus. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου. Στο εξωτερικό γνωρίζω οτι μπορούν να γίνουν δουλειές τέτοιου τύπου, αλλά εχω δει δουλειές εδώ στο forum από διάφορα παιδιά , όπως του Doc1355, Skr1llex και πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος να γίνει ενχώρια δουλειά. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τα παιδιά που ανέφερα αλλά ειναι καιρο inactive οπως βλέπω. Ίσως, βρω σωτήρια απάντηση από την Αγάπη aka karmen1983.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα