nikοs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα, Λοιπόν εν συντομία για να μην κουράζω. Θέλω να πάρω ψύκτρα για τον Amd Fx8320 το κουτί μου είναι το Coolermaster Elite k380 και η μητρική μου η Asus M5A97 R2.0 Σκέφτηκα για την COOLERMASTER RR-T4-18PK-R1 HYPER T4 COOLER θα χωράει;;; Επίσης σε αυτά τα λεφτά(30-40 ευρώ) υπάρχει κάτι καλύτερο αλλά πάντα να χωράει...Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα θορύβου... Τέλος να πω πως ο fx δεν είναι υπερχρονισμένος παίζει στα νορμάλ του δηλαδή 3.500MHz/4.000MHz και προσωρινά δεν ενδιαφέρομαι για overclock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εαν ειναι το k380 o κατασκευαστης δινει μεχρι 155mm για cpu cooler. Κριμα που η evo ειναι 159mm Αυτες οι μικρες coolermaster ειναι ησυχες σε νορμαλ στροφες. Νομιζω πως εβαλα σε pc συγγενη την ψυχτρουλα που αναφερεις και δεν ακουγεται σε νορμαλ στροφες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πανε εδω http://www.skroutz.gr/s/4254816/Thermalright-TRUE-Spirit-120M-BW-Rev-A.htmlκαι θα εισαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πανε εδω http://www.skroutz.gr/s/4254816/Thermalright-TRUE-Spirit-120M-BW-Rev-A.htmlκαι θα εισαι κομπλε. +1 στην ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 κοιτα και αυτη http://www.e-shop.gr/zalman-cnps10x-performa-p-PER.806904 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikοs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Η αγορα θα ηθελα να γινει απο eshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 κοιτα και αυτη http://www.e-shop.gr/zalman-cnps10x-performa-p-PER.806904 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Και η ζαλμαν εξαιρετικη...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Για τον AMD σε αυτήν τη μητρική m5a97 η ψήκτρα raijintek themis έχει προσανατολισμό κάτω-πάνω και όχι μπροστά - πίσω;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Για τον AMD σε αυτήν τη μητρική m5a97 η ψήκτρα raijintek themis έχει προσανατολισμό κάτω-πάνω και όχι μπροστά - πίσω;;;; Προς το πάνω μέρος του κουτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Οπότε θεωρείς αναγκαίο το πάνω ανεμιστήρα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλό θα κάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Η themis μπαινει οπως θελεις. Την εχω σε κουτι φιλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Intel ή AMD...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Intel ή AMD...??? intel έχει. Κάτσε να δω πως είναι τα bracket για τη δική σου Edit δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς. Οπότε θα χει δίκιο ο millenium. Εγώ θα στελνα mail στην εταιρία. ¨οπως έχω κάνει κατα το παρελθόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα