giannisaliev Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας!Ελπίζω να βρίσκομαι στο σωστό μέρος Θέλω ηχεία για σχολή χορού με αίθουσα περίπου 220 τετραγωνικά (ενιαίος χώρος). Θα ήθελα να παίζουν ποιοτικό ήχο, να ακούγεται καλά και ο ρυθμός αλλά ταυτόχρονα να μην εμποδίζουν τους γείτονες από πάνω! Θα ήθελα να μου πείτε πόσα ηχεία θα χρειαστώ και πόσα watt θα είναι το καθένα. Να σημειώσω ότι σε μια ήδη υπάρχουσα σχολή έχω 4 ηχεία μάρκας celestion (αγορασμένα 10 χρόνια πριν) και γράφει ότι έχει 10-100 watt (αυτό σημαίνει πραγματικά και στιγμιαία???). Η αίθουσα βέβαια εκεί είναι μόνο 90 τετραγωνικά. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Το ποσον που διαθέτης ποιο ειναι? Δες αυτά με 6 εισαι πολυ καλα http://www.skroutz.gr/s/393285/Peavey-PR-12.html
giannisaliev Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση, Νίκο! Τα 200 watt μήπως είναι πολλά? Θα ήθελα να διαθέσω έως 400 ευρώ για τα ηχεία. Αυτά Site: εδώ θα μου κάνουν τη δουλειά που θέλω? Είναι ποιοτικά ηχεία???
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι τα evid είναι ποιοτικά ηχεία, αν η αίθουσα είναι τετραγωνισμένη θέλεις 4 αν ειναι μακρόστενη θέλεις 6 κομμάτια. και βέβαια ενα ενισχυτή αρκετά περισσότερα watt rms απο αυτα που συνολικά καταναλώνουν τα ηχεία για να αποφύγεις παραμορφώσεις και να εχεις ενα ευχάριστο ηχο Αυτά είναι 75αρια θέλεις δηλαδη ενισχυτή ~100rms ανά καναλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα