iWantPC Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας ειμαι νεος εδω θελω να με πειτε πως βλεπω τα χαρακτηριστηκα του υπολογιστη μου επειδη ειναι για μετριο gaming παιζει call of duty ευκολα εχτος απο τα νεο μαλλον gost μπορειτε να μου πειτε πως βλεπω τα χαρακτηριστηκα για να με πειτε τη να αλλαξω???
Physiciant Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Βάζεις το προγραμματάκι CPU-Z και μας δείχνεις printscreen από τις καρτέλες cpu,mainboard,spd και μετά βάζεις το GPU-Z για να δούμε την κάρτα γραφικών. Το τροφοδοτικό για να το βρεις πρέπει να ανοίξεις το κουτί και να δεις τι γράφει επάνω, ποιο μοντέλο είναι. Στην τελική βγάλ' το μια φωτογραφία
iWantPC Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ξερω να τραβαω printscreen αλλα πως το ανεβαζω στη σελιδα ?
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Στην απάντηση από κάτω στο θέμα, θα πας στις Περισσότερες Επιλογές Απάντησης και κάτω από το μέρος που γράφεις κείμενο έχει Επιλέξτε αρχεία... (ή τα σέρνεις εκεί που λέει Drag & Drop files here)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα